Eti Browni Intense 50 gr

49,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Browni Intense 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDEMIR SHOP&TRADE Satıcı Ünvanı: MUHAMMED EMİN AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1535306810200000 Vergi Kimlik Numarası: 0210625797
    Bu ürün AKDEMIR SHOP&TRADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Eti Browni Intense 50 gr

Lezzetli tada sahip olan atıştırmalıklar sevilerek tüketilir. Eti markasının hazırladığı Intense ürünü son derece lezzetlidir. Çikolata kaplı bir kek olarak tanımlanabilen bu atıştırmalık, yoğun tadıyla dikkatleri üzerine çeker. Tatlı krizleri için ideal bir atıştırmalıktır. Eti Browni Intense çikolatalı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Yoğun çikolata lezzetinden hoşlanan kişiler için özel olarak tasarlanan bu atıştırmalık kaliteli içeriğiyle ön plana çıkar. Mükemmel bir kıvama sahip olan ürün, keyifli tüketim imkanı sağlar. Dışta bulunan çikolatanın yapısı ve içerisindeki kekin yumuşaklığı eşsiz bir uyum içerisindedir. Kek ile kaplama arasında yer alan akışkan malzeme tüketim keyfini üst seviyelere taşır. Yumuşak ıslak kekin mükemmel bir yorumu olan Browni Intense çikolata görünümüyle dikkat çeker. Siz de bu lezzetli atıştırmalığı keyifle tüketebilirsiniz.

  • Yoğun çikolata
  • Eşsiz lezzet
  • Etkileyici görünüm

Eti Browni Intense Besin Değerleri

Eti Browni Intense Besin Değerleri

Bu lezzetli atıştırmalık için tercih edilen malzemeler kaliteli özellikleriyle dikkat çeker. Müşterilerin damak zevkine hitap eden bu ürün lezzetini kullanılan malzemelerden alır. Eti Browni Intense 50 gr ambalaj içerisinde müşterilere sunulur. Besin değerlerine bakıldığında 100 gr ürün 455 kalori bulunur. Bir paket kekte yer alan kalori miktarı bunun yarısı olarak hesaplanabilir. 100 gram ürün içerisinde 4,5 gr protein, 53 gr karbonhidrat ve 24 gr yağ bulunur. İçerisinde yer alan yüksek miktardaki yağ bileşeni, kakao yağı ve diğer bitkisel yağlardan kaynaklanır. İdeal kalori değerine sahip olan ürün enerji seviyesinin yükselmesini sağlar. Çikolata kaplı ve krema dolgulu olarak tasarlanan ürün, tatlı sevenler için mükemmel bir lezzet sunar. Kaliteli ürün içeriği sayesinde bir porsiyon olarak tüketimi tatlı ihtiyacının giderilmesinde büyük ölçüde yeterlidir.

Lezzetli Eti Browni Intense İçeriği ve Yorumları

Lezzetli Eti Browni Intense İçeriği ve Yorumları

Browni intense içerisinde istenilen kıvamın ve lezzetin elde edilmesi amacıyla çeşitli malzemeler kullanılır. %52 oranında kekten meydana gelen üründe kek için kullanılan başlıca malzemeler arasında bitkisel yağlar, şeker, buğday unu ve yumurta yer alır. Kek için kullanılan bitter çikolata miktarı %5 oranındadır. Kek için kullanılan bitter çikolata da kakao kuru maddesi en az %52 oranına sahiptir. Üründe kullanılan sütlü çikolata oranı ise %29 olarak hesaplanır. Sütlü çikolata için kullanılan ana malzemeler şeker, kakao kitlesi ve kakao yağı olarak sayılabilir. Bununla birlikte sütlü çikolatada kakao kuru maddesi en az %29,2 oranındadır. Atıştırmalığın içerisinde yer alan krema oranı ise %17’dir. Bu lezzetl atıştırmalığı tüketen müşteriler Eti Browni Intense 50 gr yorumları ile beğenilerini dile getirir. Siz de bu ürünü güvenle tüketebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Eti Browni Intense 50 gr Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Eti Browni Intense 50 gr Fiyatı

Eti Browni Intense 50 gr fiyatı kek içerisinde kullanılan malzeme kaliteleri ve miktarları göz önünde bulundurularak belirlenir. Kekin dışında bulunan sütlü çikolata kaplamasını süsleme amacıyla kullanılan bitter çikolata, iştah açıcı bir görüntü ortaya koyar. Süsleme için tercih edilen bitter çikolata ürünün %2’sini oluşturur. Bu malzemedeki kakao kuru maddesi oranı kekte kullanılan bitter çikolatada olduğu gibi %52 olarak belirlenir. Son derece yoğun bir çikolata lezzetine sahip olan bu ürün müşteriler tarafından beğeni toplar. Sevilerek tüketilen bir atıştırmalıktır. 50 gr ambalajı sayesinde çanta içerisinde rahatlıkla taşınabilir. Ani gelen tatlı krizleri için mükemmel bir çözümdür. Ürün sağlığı açısından serin ve kuru bir ortamda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Siz de bu lezzetli atıştırmalık çeşidini Trendyol’da inceleyebilir, dilerseniz ürünü buradan online alışveriş avantajlarıyla satın alabilirsiniz.