Finish Quantum Max 58 Tablet

630 TL
(10,86 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Quantum Max 58 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RIZA BABA Satıcı Ünvanı: DÖRTYILDIZ SAĞLIK HİZMETLERİ GIDA MEDİKAL HAYVANCILIK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313092995600001 Vergi Kimlik Numarası: 3130929956
    Bu ürün RIZA BABA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quantum Max 58 Tablet

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Yıkama Sayısı 46 - 60 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Finish Quantum Max 58 Tablet

Bugüne kadar üretilmiş güçlü Finish ürünlerinden biri olan Finish Quantum Max 58 tablet yeni formülü sayesinde kurumuş ve zorlayıcı lekeleri dahi çıkarır. İçerisinde barınan power jel sayesinde yağları kolaylıkla temizler. Likit Powerball ise ışıltılı parlaklık sağlar. Güçlü mavi parçacıklara sahip Active Blu teknolojisi sayesinde saatlerce beklemiş lekeleri bile sudan geçirmenize gerek kalmadan çıkarır. İnatçı lekelere karşı ultra etkili çözücü bileşenleri sayesinde kolay temizlik deneyimi sunar. Yanı sıra ferah kokusu ile mutfağınızda bahar esintisi yaratır. Üç katmanlı yeni kapsül teknolojisine sahip yeni Finish Quantum 58 tablet kolayca çözünür ve herhangi bir yemek kalıntısı bırakmaz. Lider bulaşık makinesi üreticilerinin de önerisi olan Finish Quantum Max 58'li ürünü zorlu lekeler için deneyip çözüme ulaşabilirsiniz.

  • Elmas parlaklığı
  • Derin temizlik
  • Yağ sökücü güç

Finish Quantum 58 Tablet Yorumları

Finish Quantum 58 Tablet Yorumları

Yarının suyunu korumak için sudan geçirme gerektirmeyen formülü ile harikalar yaratan Finish Quantum, her yıkamada ultra temizlik ve parlaklık sağlar. Ürün, güçlü formülüyle saatlerce beklemiş yağ veya yemek kalıntılarının temizlenmesini mümkün kılar. Gümüş ya da desenli yemek takımı koruma özelliği ve cam aşınma karşıtı özelliği sayesinde tüm bulaşıklarınız güvenli bir şekilde yıkanır. Finish Quantum Max 58 tablet fiyatı tüm bütçelere hitap edebilmesi açısından ideal düzeyde tutulur. Geri dönüştürülebilir ambalajı ile çevre dostudur. Ön yıkama, kurutma etkisi, düşük sıcaklıkta maksimum performansı, filtre koruyucu ve kirece karşı makinenizin korunmasını sağlar. Quantum Max 58 eko programlarda çalışarak enerji ve su tasarrufu elde etmek üzere tasarlanır. Finish Quantum Max 58 tablet yorumları son derece olumludur. Bu yorumları inceleyerek ürünü deneyimleyenlerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Finish Quantum 58 Tablet Kullanımı

Finish Quantum 58 Tablet Kullanımı

Paketin nemlenmesi sonucu tabletlerin birbirine yapışması riskine karşı, her zaman eller kuru iken alınması tavsiye edilir. Quantum Max, suda tamamen çözünebilen biyoçözünür özellikli bir filmle kaplıdır. Kullanım öncesi filmin çıkarılmasına gerek yoktur. İçindeki kimyasalların dökülmesini önlemek için filmin yırtılmaması önerilir. Yıkama başlamadan önce deterjanın çözünmeye başlamasına engel olmak için ürünü yalnızca deterjan gözü kuruyken yerleştirin. Ürünün verimliliğini kaybetmemek ya da çözülme sorunlarını önlemek için çatal bıçak sepetine koymayın. Paket nemlenirse tabletler birbirine yapışabilir. Bunu önlemek için ürünü kuru ve serin bir yerde muhafaza edebilirsiniz. Tabletler birbirine yapıştığında ayıramıyorsanız iki adete kadar tableti aynı anda bulaşık makinesinin tabanına koyarak kullanabilirsiniz. Her yıkamada sağladığı 57 litre su tasarrufuyla Finish Quantum Max 58'li paketi kolayca satın alarak avantajlarından faydalanabilirsiniz. Dilerseniz alışverişinizi adetli olarak yaparak uzun süreli ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Finish Quantum 58 Tablet Kullananlar

Finish Quantum 58 Tablet Kullananlar

Finish Quantum Max, su tasarrufu sağlamanızı mümkün kılan formülüyle bulaşıkları olduğu gibi makineye koymanız halinde yüksek temizlik imkanı sunar. Kuraklık ile mücadeleye ürünü satın alarak siz de fayda sağlayabilirsiniz. Günümüzde su tasarrufu yapılmazsa gelecekte çok geç olabilir. Finish Quantum Max 58 tablet satın alarak su tasarrufu sağlayıp makinenizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Üründen maksimum kapasitede fayda sağlamanız adına paketin nem almasını önlemek için ağzını sıkıca kapatıp nemden uzak ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayabilirsiniz. Finish Quantum içerisinde yer alan bileşenler ile makinenizi korurken etkili temizlik imkanı sağlayarak su tasarrufu yapmanızı mümkün kılar. Finish Quantum Max 58 tablet kullananlar ürünün sağladığı temizlik ve parlaklıktan memnun kaldıklarını yorumlarında belirtirler. Siz de bu ultra temizlik sağlayan ürünü Trendyol’un avantajlı seçenekleri ile kolayca satın alabilirsiniz.