5
Metal Dedektörü kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

garrett Pro Pointer At Define Altın Metal Dedektör

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
5.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.450 TL5.060 TL
5.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.706,80 TL
5.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.706,80 TL

Ürün Bilgileri

garrett Pro Pointer At Define Altın Metal Dedektör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UniqueMarket Satıcı Ünvanı: SEYFİ MELİK ELHATISARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3310324096
    Bu ürün UniqueMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Garrett Pro Pointer At Define Altın Metal Dedektör

Genellikle değerli metallerin araştırılması alanında kullanılan dedektörler, ilerleyen teknolojik çalışmalar sayesinde sürekli gelişir. Araştırma sırasında zaman kaybını önlemeye yardımcı olan hızlı ve kolay anlaşılır titreşime sahip Garrett Pro Pointer modeli küçük bir yapıya sahiptir ve ağır olmadığı için taşıması kolaydır. LED flaş ışığı bulunan alet ışık miktarının çok düşük olduğu veya hiç olmadığı yerlerde kolaylıkla kullanım imkânı sunar. Arama faaliyetlerinizde size yardımcı olan Pro Pointer Metal dedektörü ile altın, madeni para, sikke, gümüş ve daha pek çok değerli metallerin tespit edilmesi kolaylaşır. Islak kum, mineralli toprak gibi belirli zemin koşullarına göre cihaz ayarlanabilir. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların yuttuğu metallerin noktasal tespiti için veteriner dedektörü olarak da kullanılır.

  • LED Flashlight
  • Nokta tespit ucu
  • 3 metre (10 feet) derinliğe kadar su geçirmez

Garret Pro Pointer At Dedektör Özellikleri

Garret Pro Pointer At Dedektör Özellikleri

Garrett Pro Pointer dedektör profesyonel araştırmaların yanı sıra yeraltı araştırmalarını hobiye dönüştüren müşteriler tarafından da tercih edilir. Yeni ve gelişmiş özellikleri sayesinde diğer cihazlara göre daha uzun pil ömrüne sahiptir. Özel LED flaşı ışıksız ortamlarda rahat kullanım olanağı sağlar. Hızlı ayar özelliğini kullanarak ortamın koşullarına göre pek çok ayarlamayı yapabilirsiniz. Büyük metallerin konumunu belirler. Kazı çalışmalarında kullanılan bıçak eklentisi bulunur. Altın dedektörü Garrett Pro Pointer At Ip 68 sertifikası ile 3 metre (10 feet) derinliğe kadar su geçirmez. Bu sayede su altı faaliyetlerinde de eşsiz kullanım kolaylığı sunar. Hastane, restoran ve güvenlik hizmetleri başta olmak üzere pek çok farklı sektörde kullanımı oldukça yaygındır. Noktasal ve kesin bölge tespiti yapması sayesinde veteriner hekimler tarafından hayvanların metal madde yutma durumlarında tercih edilir.

Garrett Pro Pointer Fiyatları

Garrett Pro Pointer Fiyatları

Garrett Pro Pointer At dedektör fiyatları belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. 3 metre (10 feet) derinliğe kadar su geçirmez oluşu fiyatlandırmada en önemli etkenlerden biri olarak sayılabilir. LED flaş ışığı sayesinde düşük ışıklı ortamlarda bile kullanım kolaylığı sağlar. Turuncu rengi sebebi ile su altında kolaylıkla fark edilir. İsteğe bağlı ayar yapabileceğiniz 3 kademeli hassasiyet seviyesi bulunur. Hızlı ayar özelliği pek çok farklı metal hedefin noktasal tespitini sağlar. Nokta tespiti yapılırken ölçüler inç ve cm olarak gösterilebilir. Belirli toprak ve zemin koşullarına göre cihaz ayarlanabilir. Kayıp alarmı sayesinde 5 dakika boyunca hiçbir tuşa basılmadığı takdirde cihaz uyarı sesi verir. Uyarı sesinden 1 saat sonra kendini otomatik olarak kapatan cihaz pil tasarrufu sağlamış olur. Cihaz 37°c / + 70°c ısı aralığında çalışır.

Eşsiz Hassasiyete Sahip Garrett Pro Pointer

Eşsiz Hassasiyete Sahip Garrett Pro Pointer

Dikkat çeken turuncu renge sahip Garrett Pro Pointer At dedektör kolaylıkla fark edilebilir. Hem hafif hem de portatif yapısı sayesinde kolay taşınabilen bu cihazı istediğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Tek bir düğmeye basarak büyük metal hedeflere tam noktasal tespit yapmak için kendini ayarlar. Tanımlanan metal hedefin konumunu ve ölçülerini belirler. Basit arayüzü sayesinde kolay kullanım sunan bu cihaz ile ister profesyonel isterseniz hobi amaçlı kullanabilirsiniz. Hastanelerde metal ameliyat malzemelerinin tespiti esnasında kullanılır. Güvenlik hizmetlerinde ise üst arama sistemlerinde tercih edilir. Profesyonel alanlarda kullanımının dışında hobi olarak da rahatlıkla kullanılabilen Garrett Pro Pointer yorum kısmına bakarak sizden önceki müşterilerin deneyimlerini görebilirsiniz. Hemen şimdi hızlı ve kolay anlaşılabilir titreşim ve sinyallere sahip bu eşsiz cihaza Trendyol’un uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.