1
Hediye Kartları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
104,98 TL
Kurumsal Fatura
104,65 TL
750 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Google Play Hediye Kodu 100 TL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Bir kod. Sonsuz eğlence.
  • Milyonlarca uygulama, oyun ve daha fazlası... Aradığınızı mutlaka bulacaksınız.
  • Keşfedilmeyi bekleyen milyonlarca uygulama, oyun ve farklı içeriğin bulunduğu Google Play dünyasında herkes aradığını bulabilir. Google Play hediye kodlarını kullanın ve en sık oynadığınız oyunlardan vazgeçemediğiniz uygulamalara uzanan sonsuz eğlence seçeneklerini keşfedin. Son kullanma tarihi yoktur ve oynamaya başlamak için kredi kartı veya ek ücret gerekmez. Google Play hediye kodlarını dilediğiniz herkese hatta kendinize bile hediye edebilirsiniz.
  • En sevdiğiniz içerikleri anında indirin ve seyahat ederken, evde veya her istediğinizde erişin. Google Play uygulamalarınızı, oyunlarınızı ve daha fazlasını Android, iOS, Chromecast ve web tarayıcınız dahil istediğiniz her cihazda ve her yerde kullanabilirsiniz.
  • Bu hediye kartının kodunu yalnızca Google Play'de kullanın. Kodun talep edildiği diğer durumlarda bir dolandırıcılık girişimiyle karşı karşıya olabilirsiniz. play.google.com/giftcardscam adresini ziyaret edin.
  • Verilen kodu Play Store uygulamasında veya play.google.com adresinde girerek hediye kartını kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Google 1100000000282 Play 100 TL Hediye Kodu

Google Play 100 TL hediye kodu Android işletim sistemi için geliştirilen ancak platformun açılabildiği tüm işletim sistemlerinde kullanılabilen Google Play Store’da aktifleştirilir. Google Play Store’da yer alan ücretli uygulamaların farklı satın alma teknikleriyle veya hediye kodlarla satın alınması mümkündür. Google Play 100 TL hediye koduyla sevdiklerinize ilgili platform üzerinden uygulama satın alması için hediye kod vermek eşsiz bir opsiyondur. 100 Türk lirası değerindeki kodla Google Play Store’daki alışveriş kotası sınırlandırılabilir veya ilgili tutarda alışveriş kodu hediye edilebilir. Google Play 100 TL hediye kodu içerisindeki tutar, kullanacak profildeki bakiyeye eklenir ve bakiye kalması halinde tekrar tekrar kullanılabilir.

  • Google Play Store’da kullanıma uygundur.
  • Kod girildikten sonra aktifleşir.
  • Son kullanma tarihi bulunmaz.

Google Play 100 TL Hediye Kodu Nedir?

Google Play 100 TL Hediye Kodu Nedir?

Google Play 100 TL hediye kodu küçük bir karttır ve içinden bir kod çıkar. Kart içerisinde çıkan kod Google Play Store’dan alışveriş yaparken kullanılır. Google Play 100 TL kodu kullanıcılarına Google Play’den toplamda 100 Türk lirası tutarında alışveriş yapma hakkı sağlar. Google Play Store’da farklı kategorilerde milyonlarca aplikasyon vardır ve bunların bir kısmı ücretlidir. Ücretli Google Play Store uygulamalarının satın alınması gerekir ve Google Play 100 TL hediye kodu, 100 Türk lirasına kadar platform üzerinden alışveriş imkânı sağlar. Kod girildikten sonra ilgili tutar profil bakiyesine eklenir ve satın alınan uygulamanın ücreti doğrultusunda bakiyede düşüş yaşanır. Google Play 100 TL hediye kodu tanımlanan profilde bakiye kalması hâlinde tekrar kullanıma uygundur.

Google Play 100 TL Hediye Kodu ile Neler Yapılır?

Google Play 100 TL hediye kodu kullanıcılarına Google Play elektronik medya satış platformu içerisindeki milyonlarca ücretli uygulama ve oyunları satın alma olanağı sağlar. Google Play Store içerisinde çok sayıda uygulama, oyun ve farklı içeriğin bulunduğu App bulunur. Google Play Store’da pek çok ücretsiz uygulamalar bulunmasına rağmen bazı sevilen ve merak edilen uygulamalar ücretlidir. Google Play 100 TL hediye kodu Google Play Store’daki merak edilen ve sevilen uygulamaları satın alarak ilgili aplikasyonun satış prosedürüne göre süresiz veya belirli bir zaman aralığı içerisinde kullanılmasını mümkün kılar. Sevilen uygulamalar Google Play 100 TL hediye kodu ile satın alınarak istenilen her yerde erişilmesi ve kullanılması mümkündür. Google Play hediye kodunun herhangi bir son kullanma tarihi bulunmaz ve istenildiği zaman kullanılabilir.

Google Play 100 TL Hediye Kodu Nasıl Kullanılır?

Google Play 100 TL hediye kodu, Google Play Store’un kurulu olduğu Android, iOS, Chromecast ve web tarayıcıları da dahil olmak üzere tüm cihazlarda kullanılabilecek koddur. Google Play 100 TL hediye kodu, yalnızca Google Play Store’da aktifleştirilir. Google Play 100 TL hediye kodunu kullanabilmek için ilk olarak Google Play Store’un açılması, uygulama içerisindeki profil sekmesine geçilmesi ve ardından abonelik ve ödemeler kısmındaki kodu girin kısmına girilmesi gerekir. Kod girin sekmesindeki kısma Google Play 100 TL kodu yazılarak uygulama içerisindeki profile 100 Türk lirası tanımlanır. Tanımlanan miktarla kullanıcılar uygulama içerisinden satın alma işlemleri gerçekleştirebilir. Google Play 100 TL kodu satın almak isteyen kişiler Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla ürünü satın alma işlemlerini tamamlayabilir. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Google Play 100 TL hediye kodu fiyatı açısından düşük ücretlendirmeyle satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden Trendyol’dan satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Google Play 100 TL hediye kodu yorum kısmına göz atabilirsiniz.