Kinder Pinguin 30 gr

58 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kinder Pinguin 30 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEZAR GROUP Satıcı Ünvanı: WATTAR KUYUMCULUK VE GAYRİMENKUL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800053447300015 Vergi Kimlik Numarası: 8000534473
    Bu ürün SEZAR GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Kinder 17072 30 g Pinguin

Kinder Pingui 30 g, sütlü ve çikolata kaplı atıştırmalık çeşididir. Ürün, içeriğinde bulunan malzemelerin eşsiz kombinasyonları sayesinde muhteşem bir lezzete sahiptir. Yiyeceğin, her damak zevkine hitap eden tadının yanı sıra yüksek besin değeri de mevcuttur. Oldukça zengin bileşenler barındıran ürünün enfes lezzeti sayesinde çeşitli öğünlerinizi keyifli hâle getirebilirsiniz. Kinder Pingui 30 g atıştırmalık, çocukların yanı sıra yetişkinler tarafından da sıkça tüketilir. Bu ürünü tercih ederek aperitif gıda ihtiyacınızı kolayca karşılayabilir, benzersiz tatlar deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca Kinder Pingui 30 g fiyat etiketi son derece uygun olduğu için, bütçenizi hiç zorlamadan dolabınızda kendisine yer bulabilir.

  • Çikolata kaplıdır.
  • 30 gram ağırlığındadır.
  • Koruyucu ve renklendirici içermez.

Kinder Pinguin’in Özellikleri Nelerdir?

Kinder Pinguin’in Özellikleri Nelerdir?

Kinder Pingui 30 g, sütlü çikolatalı içeriğe sahiptir. Pastörize edilmiş bileşenlerle sağlıklı hâle getirilen üründe bitkisel yağlar da mevcuttur. Atıştırmalığın içerisinde %20 oranında bulunan bitter çikolata sayesinde son derece hoş bir tat elde edilir. Bunun yanı sıra kakao kitlesi ve yağı ile harmanlanan kıvam sayesinde enfes bir lezzet deneyimleyebilirsiniz. Soya gibi aroma vericiler ve şeker barındıran Kinder Pingui, 100 gramında 440 kalori içerir. 130 kkal enerji oranıyla özellikle hareketli günlerin kurtarıcısı olan atıştırmalık sayesinde dinç ve dinamik bir gün geçirebilirsiniz. Kinder Pingui 30 g ağırlığındaki paketleri hem çocuğunuz hem de kendiniz için çantanızda kurtarıcı yiyecek olarak taşıyabilir, dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.. Ayrıca ürünün iç kısmında barındırdığı sütün çikolatayla kaplanması sayesinde farklı hazlar denemeniz de mümkün kılınır.

Kinder Pinguin Kimlere Hitap Eder?

Kinder Pinguin Kimlere Hitap Eder?

Kinder Pingui 30 g yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların farklı yaş kitlelerine hitap ettiği dikkat çeker. Ürün, sağlıklı ve hafif yapısıyla çocuklar kadar yetişkinlerin de beğenisini kazanır. Muhteşem bir atıştırmalık olan Kinder Pingui 30 g, seyahatlerinizde çantanızda taşıyabilmeniz için de uygun nitelik taşır. Ürünü paket üzerinde belirtilen sıcaklık koşullarında sakladığınız takdirde uzun süreli kullanabilirsiniz. Kinder Pingui 30 g; süt, kakao ve çikolatanın birleşmesiyle elde edilerek özellikle tatlı yiyecekler seven kişilerin ilgisini çekmeyi başarır. Atıştırmalık, hafif tada ve kolay tüketilebilir yapıya sahip olduğundan ürünü yemeklerden önce veya sonra tercih edebilirsiniz. Ayrıca Kinder Pingui 30 g ile açlığınızı kısa süreli yatıştırmanız da mümkündür. Özellikle çocukların sıkça tükettiği yiyecekler arasında önemli yere sahip olan ürün, içeriğindeki bileşenlere alerjisi bulunmayan herkes tarafından tüketilebilir niteliktedir.

Kinder Pinguin Tadı Nasıldır?

Kinder Pingui 30 g, lezzetli görüntüsünün yanı sıra enfes tada da sahiptir. Üzerindeki kalın çikolata tabakasıyla yoğun süt tadını dengeleyen ürün, sert yapıda değildir. Yumuşak özelliğiyle kolay bir şekilde tadabileceğiniz Kinder Pingui 30 g farklı katmanlara sahiptir. Ürünün süt dolgularının arasında ekstra çikolata malzemesi de mevcuttur. Nefis sütlü kremanın yanında kakaonun muhteşem lezzetiyle de keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Kinder Pingui 30 g, soğuk alanlarda saklanması tavsiye edilen bir yiyecektir. Kinder Pingui 30 g yorumlarına da yansıyan bu özellik sayesinde tüketici memnuniyetinin yüksek oranda olduğu görülür. Özgün tarifi ve görüntüsüyle damakta iz bırakan ürünü aperitif olarak tüketerek enerjinizi büyük ölçüde artırabilirsiniz. Ayrıca muhteşem tada sahip yiyeceğin besin değerini ve yapısını kaybetmemesi için uygun koşullarda saklamanız da son derece önem taşır. Kinder Pingui 30 g atıştırmalığı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak satın alabilir, unutulmaz bir lezzet tadabilirsiniz.