1
E Kitap kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kobo Nia

4.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.789 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kobo Nia

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PRİME TİCARET Satıcı Ünvanı: UĞUR TÜRKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8770350964
    Bu ürün PRİME TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kobo Nia E-Kitap Okuyucu

Günün her saatinde kitap okumayı kolaylaştıran ve zevkli hale getiren Kobo e kitap okuyucu modelleri inç farklılıkları ile ve ekrana yansıttığı ışık renginin çeşitli tonları ile birbirinden ayrılır. Fonksiyon olarak birbirinden ayrılan tüm modelleri inceleyebilir, fiyat ve kullanışlılık açısından size uygun olanların tercihini yapabilirsiniz. Göz yormayan ışık seçeneği ve mürekkep ekran sayesinde fazlı ışık yansıması olmadan kitaplarınızı okuyabilir, aynı zamanda normal bir kitaptan okuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Kobo Nia e-kitap okuma cihazı, siyah renk avantajıyla diğer kullandığınız tüm ürünlerle uyum sağlama özelliğini gösterir. İsterseniz çanta çeşidinde taşıyabilir isterseniz de cebinizde taşıyarak istediğiniz yere kolayca götürebilirsiniz. Yabancı eserleri okurken sözlük avantajından yararlanarak kelimenin üstüne basılı tutabilir ve anlam bilgisine ulaşabilirsiniz.

  • Küçük boy avantajı
  • Göz yormayan parlaklık
  • Birçok kitabı aynı anda okuyabilme

Şık Tasarımıyla Kobo Nia E-Kitap Okuyucu Özellikleri

Şık Tasarımıyla Kobo Nia E-Kitap Okuyucu Özellikleri

Kitap okumaktan her an vazgeçemeyenler için kolay bir kullanım imkanı sunan Kobo kitap okuyucu yanınızda pek çok kitabı aynı anda taşıyabilme avantajını sağlar. 8 GB'lık hafıza alanı ile birçok içeriği sığdırabilir, istediğiniz her an kitabınızı okuyabilirsiniz. Özel mürekkepli ekran modu sayesinde kitaptan okuyormuş gibi bir havaya kapılabilir, kitaptaki punto değerleri ile aynı şekilde okuyabilirsiniz. 6000 e kitap Kobo içerisinde taşınarak tatil dönemlerini iyi bir şekilde değerlendirmenizi, kamp esnasında istediğiniz macera kitabını okumanızı sağlar. 6 inçlik okuma ekranı hem gözlerinizi yormadan okumanızı sağlar hem de bir kitap ebatına sahiptir. Ayarlanabilir ekran parlaklığı sayesinde gündüz ve gece zaman dilimine göre istediğiniz seviyede parlaklığı bırakabilirsiniz. 256 MB RAM hafızaya sahip ürün, 172 gram ağırlığıyla cebinizde kolaylıkla taşınabilme avantajını size sunar.

Göz Yormayan Kobo Nia E-Kitap Okuyucu Avantajları

Göz Yormayan Kobo Nia E-Kitap Okuyucu Avantajları

Seyahatlerde birden fazla kitabı yanınıza alma şansını Kobo Nia e-kitap okuyucu sayesinde elde ederek aynı anda birçok eseri bitirebilirsiniz. Kitapları sürekli dönüşümlü olarak okuyanlar için avantaj sağlayan e kitap okuyucu cihazı, istediğiniz zaman istediğiniz eseri okumanıza imkan tanır. 6000 adet kitabı istediğiniz ortama götürebilir, kalın eserlerinizi dahi yanınızda bulundurabilirsiniz. Ekran kalitesi sayesinde yansıma gibi problemlerle karşılaşmadan gün içinde dış ortamda okumalarınızı yapabilirsiniz. Son teknolojiye göre uyarlanan tüm sistemleri dokunmatik ekran yüzeyi ile buluşturulur. Telefon veya tabletten dolayı yabancılık çekmeden kolay bir şekilde Kobo Nia e-kitap okuma cihazı sayesinde tüm eserleri inceleyebilirsiniz. Hafif olması ve küçük ebatı sayesinde isterseniz pantolon cebinizde isterseniz küçük bel çantalarınızda taşıyabilirsiniz. Müşterilerin yazdığı Kobo e kitap okuyucu yorumları size aydınlatıcı fikirler sunarak karar verme aşamanızı kolaylaştırır.

Her Bütçeye Uygun Kobo Nia E-Kitap Okuyucu Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Kobo Nia E-Kitap Okuyucu Fiyatları

Gece karanlıkta gözünüzü yormadan kitap okumanızı kolaylaştıran e kitap okuyucu Kobo markasının kaliteli tasarımı ile size uzun süre kullanım imkanı sağlar. Dokunmatik ekranı üzerinde eserler arası kolay geçiş yapabilir, istediğiniz noktalarda önemli notlar alabilirsiniz. Dikkatinizi çeken noktaları, okuyucu içerisinde yer alan hafıza bölümüne kaydederek istediğiniz zamanlarda açıp okuyabilir, kaydetmiş olduğunuz kısa özet bilgilerle kitabın konusunu tekrardan hatırlayabilirsiniz. Wi-Fi bağlantısı ile Kobo e-kitap okuyucu kullanabilir, dayanıklı bataryası sayesinde kısa süre şarj ederek uzun süre kitap okuyabilirsiniz. 112,4x159,3x9,2 ebatları ile her yere kolayca taşınabilme özelliğine sahip olan okuyucu cihazı, size bir kitaptan daha fazlasını sunar. Kobo Nia e-kitap okuyucu fiyatları gösterdiği performanslar ve sağladığı avantajlar bakımından uygunluk göstermesi ile dikkat çeker. Trendyol üzerinden ürüne indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.