Orkid Marka: Infinity Hijyenik Ped Normal 10 Ped Kategori: Hijyenik Ped

29,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orkid Marka: Infinity Hijyenik Ped Normal 10 Ped Kategori: Hijyenik Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜVEN42 Satıcı Ünvanı: ELİF GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2089739123400019 Vergi Kimlik Numarası: 8230003759
    Bu ürün GÜVEN42 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orkid ınfinity, son derece esnek, yumuşak ve cildinize karşı hassastır. Kendi ağırlığının 10 katı kadar sıvıyı emer ve doğrudan vücudunuzun şeklini alır, bu sayede varlığını hissetmezsiniz.Devrim niteliğindeki ınfinicel ile üretilmiş yeni orkid ınfinity, vücudunuzun şeklini alarak rahat etmenizi sağlar.Orkid ınfinity doğrudan vücudunuzun şeklini alır yine de varlığını hissettirmez.Sahip olduğu mikro delikler ve özel kanallar sayesinde sıvının hızla emilmesini sağlar.Sıradan pedlerin aksine, orkid ınfinity, şimdiye kadar hiç kullanılmamış, devrim niteliğindeki ınfinicel ile üretilmiştir. Içindekiler bileşimiyle ilgili bilgi için

Ürün Özellikleri

  • Özellik Normal
  • Çeşit Hijyenik Ped
Geri Bildirim Ver

Orkid Infinity Hijyenik Ped Normal 10 Ped

Kadınların regl dönemi boyunca rahat hareket etmesi ve huzursuz hissetmemesi için kullandığı pedin yapısı, esnekliği ve içeriği önemlidir. Kullanılan ürün boya, paraben, klor ve naylon içermemelidir. Kullanılan hijyenik ürünün sıvıyı başarılı bir şekilde hapsetmesi ve vücudunuzun şeklini alması gerekir. Orkid infinity hijyenik ped normal 10 ped infinicel tabakasıyla vücudunuzun şeklini alır. Bu sayede gün boyunca pedinizi hissetmeden rahatlıkla günlük işlerinizi yapabilirsiniz. Sıvıyı sızdırmayan tasarımı gün içinde sızıntı korkusu olmadan vakit geçirmenizi sağlar. 4015400588337 Orkid hijyenik pedin arkaya doğru genişleyen ve asimetrik porlar içeren yapısı sıvıyı emer ve hapseder. Uzandığınızda ya da uyuduğunuzda pedinizin arka kısımlarından sızdırma yapmaz. Bu özelliklerinin yanı sıra Orkid yumuşak ve esnek yapıya da sahiptir.

  • Vücudunuzu saran infinicel tabaka
  • Arkaya doğru genişleyen yüzey
  • Sıvıyı hapseden emici tabaka

Sızdırmaz Orkid Infinity Hijyenik Ped Normal Özellikleri

Sızdırmaz Orkid Infinity Hijyenik Ped Normal Özellikleri

Gün içinde yoğun tempoya sahip kadınlar hijyenik ped değiştirmek konusunda sıkıntı yaşayabilir. Orkid infinity normal olağanüstü konfor ve 10 saate kadar sızdırmazlık sağlar. Bu yönü ile uzun yol seyahatine çıkan kadınlar için kurtarıcı bir fonksiyon sunar. Mola verilmeyen uzun yol seyahatlerinde Orkid’in sızdırmaz ve 10 kat ağırlığa kadar emici yüzeyi sayesinde konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Arkaya doğru genişleyen yüzeyi geriye yaslandığınız esnada bile sıvıyı emerek hapseder. Ağırlığının 10 katına kadar sıvıyı emen tabakası yoğun kanamanın olduğu adet dönemlerinde de sıvıyı emerek iç çamaşırınızın kirlenmesini engeller. İnce ve esnek yüzeyi sayesinde hijyenik pedinizi hissetmenizi engeller. Nefes alabilen, güvenli bir koruma sağlar. Sıvıyı derinlemesine çeken yüzeyi gün boyu kuru kalmanızı sağlar. Vücudunuz ile uyumlu yapısı tahriş yapmaz.

Şekil Alan Orkid Infinity Hijyenik Ped Avantajları

Şekil Alan Orkid Infinity Hijyenik Ped Avantajları

Orkid’in infinicel teknolojisi vücuda 3 boyutlu olacak şekilde oturur. Vücudunuza oturan yapısı sayesinde rahatlığınızdan ödün vermezsiniz. Sıvıyı derinlemesine çeken yapısı sayesinde özgürce hareket edebilirsiniz. Paket içerisinde 10 adet ped bulunur ve gün içinde 3-4 saat aralıklar ile değiştirmeniz tavsiye edilir. Regl döneminiz boyunca nefes alan yüzeyi sayesinde ferah temiz hissedersiniz. Arkaya doğru genişleyen yapısı gece boyunca keyifli bir uyku çekmenizi sağlar. İçerdiği asimetrik porlar sıvıyı güçlü bir şekilde emerek hapseder. Esnek yapısı ve 3 boyutlu teknolojisi sayesinde gün boyu varlığını hissetmezsiniz. Özel teknolojisi sayesinde kendi ağırlığının 10 katına kadar sıvıyı başarılı bir şekilde hapseder. Genital bölgenin zarar görmemesi ve alerji olmaması için doğru ürün seçimi önemlidir. Orkid ped vücudunuza zarar verecek zararlı maddeleri içermez ve sağlığınızı korur.

Nefes Alan Orkid Infinity Hijyenik Ped Normal 10 Ped Fiyatı

Nefes Alan Orkid Infinity Hijyenik Ped Normal 10 Ped Fiyatı

Orkid infinity hijyenik ped normal 10 ped fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Hijyenik ped satın alırken pek çok özellik göz önünde bulundurulmalıdır. Özellikle sızdırmaz bir yapıya sahip olması ve tahriş etmemesi için vücudunuzla uyum içerisinde olması önemlidir. Orkid’in yeni teknolojisi sıvıyı derinlemesine hapsederek gün boyu kuru kalmanızı sağlar. İnce ve esnek yapısı hareket ettiğinizde vücudunuzun tahriş olmasını engeller. 10 saate kadar sızdırmaz yapısı size olağanüstü konfor ve güven sağlar. Ağırlığının 10 katı kadar sıvıyı gün boyunca hapseder. Vücudunuzun şeklini alarak size uyum sağlayan özel tasarımı sayesinde hareketlerinizi kısıtlamanıza gerek kalmaz. İstediğiniz gibi uzun yürüyüşlere çıkabilir ve sporunuzu yapabilirsiniz. Trendyol üzerinden Orkid infinity hijyenik ped normal 10 ped yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.