8
Elektrikli Testere kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Proware Testere 800 Watt

1.950 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Proware Testere 800 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: butikAli Satıcı Ünvanı: ALİ ERDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3617820924200001 Vergi Kimlik Numarası: 3460183800
    Bu ürün butikAli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç: 800 Watt
  • Kullanım tipi: Kablolu
  • Ahşap Kesim Kapasitesi: 105mm
  • Boşta Devir Sayısı: 2800dev/dk
  • 1 Adet demir testere
  • 2 Adet ağaç testere
Geri Bildirim Ver

Proware JF-DU06-20 800 Watt Kılıç Testere

Proware 800 watt kılıç testere, tasarımı ve özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çeker. Ürün, farklı türlerdeki malzemelerin kesilmesini sağlar. Testere, güçlü yapısıyla kısa sürede işlerinizi bitirmenize destek olur. Söz konusu ürün kullanışlı ve pratik olması sebebiyle avantajlıdır. Bu ürünle kendinizi fazla yormadan çalışabilirsiniz. Aletin kutusuyla birlikte 2 ağaç ve 1 demir testere gönderilir. Proware 800 watt tilki kuyruğu testereyi, dayanıklı gövdesiyle rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Böylece hem enerjinizi hem de zamanınızı boşa harcamazsınız. Proware 800 watt kılıç testere, hassas kesimler yapılması için de uygun bir üründür. Bu el aletiyle, düz veya kıvrımlı şekilde çalışma yapılabilir. Ürünü, atölyenizde veya evinizde kullanabileceğiniz kalitede bir alet olarak tercih edebilirsiniz. Hobi, tasarım veya bakım amacıyla testereden faydalanabilirsiniz.

  • Tip: Dekupaj Testere
  • Güç: 800 W
  • Hız/Devir: 0/2800 dakika

Proware 800 Watt Kılıç Testerenin Özellikleri Nelerdir?

Proware 800 Watt Kılıç Testerenin Özellikleri Nelerdir?

Proware testere, kesme kapasitesi 105 mm olarak belirtilir. Ürün, elektrikle çalışan bir alettir. Kablo uzunluğu çalışma yaparken konforlu bir kullanım olanağı sunar. Böylece prizin çok yakınında durmanıza gerek kalmaz. Ürünle birlikte gönderilen ağaç testereyi, bağ veya bahçenizdeki ağaçları budamak ve kesmek amacıyla değerlendirebilirsiniz. Böylece bitkilerin daha sağlıklı büyümesini sağlarsınız. Demir testeresiyle 10 cm’e kadar sert metalleri rahatlıkla kesme şansınız olur. Bu özellikleriyle Proware 800 watt kılıç testere, çok fonksiyonlu bir alet olarak faydalıdır. Uygulama yapacağınız yere göre uçlardan birini seçebilirsiniz. Aynı zamanda ürün üzerinde konumlandırılan alyan anahtarıyla; kurulum, sökme ve takma gibi işlemleri yapma şansınız olur. Anahtarın gövdede özel bir yeri olduğu için kullandıktan sonra aynı şekilde yerine koyabilirsiniz. Böylece kaybolma sorununu önleyebilirsiniz.

Proware 800 Watt Kılıç Testere Kullanışlı mıdır?

Proware 800 watt tilki kuyruğu testere, farklı uçları sayesinde kullanışlı bir üründür. Aynı zamanda ağaç, kemik, ytong ve metal dahil pek çok şeyi kesebilirsiniz. Ahşap ve demir testere uçları farklı yapılarıyla uygulama yapılacak yüzeyi daha rahat kavraması için özel olarak tasarlanır. Bu sayede işinizi kolaylaştırır. Proware 800 watt kılıç testere, pilli olmadığı için şarj etmek için zaman kaybetmezsiniz. Ürünü alır almaz kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için sadece el aletinin enerji kablosunu prize takmanız yeterlidir. Söz konusu ürün, iki elle rahatlıkla çalıştırılabilir. İş sırasında bileğinizi yormaz. Bu testereyi kullanmak için ekstra bir malzemeye ihtiyacınız olmaz. Ürünle gönderilen parçaları alete kolaylıkla monte edebilirsiniz. Tilki kuyruğu testere, özellikleri ve tasarımıyla kullanışlı bir ürün olarak beklentilerinizi karşılar.

Proware 800 Watt Kılıç Testere Kaliteli midir?

Proware 800 watt kılıç testere, dayanıklı plastik gövdesiyle kaliteli bir üründür. Alet, güç kapasitesiyle kullanıcıyı yormadan kesim işinin bitmesini sağlar. Aynı zamanda devir hızı dakikada 0/2800 arası olarak belirtilir. Bu sayede kesme sırasında ekstra güç uygulamanıza gerek kalmaz. İster hobi isterseniz tasarım amacıyla bu ürünü kullanma şansınız olur. Testere uçlarının, özel dişleri bulunur ve kesimin hassas bir şekilde yapılması açısından bu konu önemlidir. Ürün yapısı ve sunduğu avantajlarla kaliteli bir testere tercihi olarak öne çıkar. Bu tip bir alete ihtiyacınız varsa güvenerek bu aleti seçebilirsiniz. Öncelikle Proware 800 watt kılıç testere yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcıların ürün hakkında deneyimlerden faydalanabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı ve cazip ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla, sadece birkaç işlemle kısa sürede sepetinize ekleme imkânınız vardır.