4
Maskara kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

rise and shine Magic Lashes Mascara

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

rise and shine Magic Lashes Mascara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROSE LAND Satıcı Ünvanı: AYŞE NUR AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210931129
    Bu ürün ROSE LAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magıc lashes maskara hacimli ve uzun kirpikler yaratmak için idealdir. • Plastik fırçası kirpikleri uzatırken, ince yapısı sayesinde alt kirpiklere de rahatça uygulama olanağı sunar. • Gözlerinde derin ve çarpıcı bakışlar Magıc Lashes! Kullanım Önerisi • Alt ve üst kirpiğinizi maskara fırçası ile dipten uca doğru sağ ve sola doğru minik hareketler yaparak tarayınız. • İstediğiniz hacim etkisini yaratana kadar 4-5 kat maskarayı uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzatma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Plastik
Geri Bildirim Ver

Rise And Shine Magic Lashes Mascara RS0068

Çarpıcı ve göz alıcı makyajın vazgeçilmez öğesi olan maskara, estetik bir görünümün de vazgeçilmezi halindedir. Kirpikleri birleştirmeden tek tek ayıran yapısı ile etkili bir göz makyajının yıldızı olan Rise And Shine Magic Lashes Mascara RS0068, yoğun rağbet görür. Ürün; yüz makyajını öne çıkaran siyah rengi ile kirpikleri çarpıcı kılar. Bu maskara sayesinde gözlerin güzelliği belirginleşir. Bakışlar ise derinlik kazanır. Ürün; göz makyajına vurgu yapmak, eşsiz bir görünüme ulaşmak ve etkileyici bakışlara sahip olmak için tercih edilir. Kirpikleri olduğundan daha dolgun ve siyah gösterir. Bu sayede bakışlar her zamankinden daha fazla dikkat çeker. Makyajın genel görünümünü de yükselten dolgun kirpikler, daha güzel bir görünüm kazandırır. Uzun, hacimli ve kıvrık kirpikleri için Lash maskara kusursuz bir tercih sayılır.

  • Derin bakışlar
  • Dolgun kirpik görünümü
  • Ekstra siyahlık

Dolgunlaştırıcı ve Hacim Veren Lashes Mascara RS0068

Dolgunlaştırıcı ve Hacim Veren Lashes Mascara RS0068

Beğeni kazanan ürün; formu ile kirpiklerin olduğundan hacimli ve kıvrık görünmesine katkı sağlar. Aynı zamanda iki kat uzunluk veren formülü ve fırçası sayesinde bakışlara derinlik kazandırır. Göz makyajını ortaya çıkaran belirginleştirici etkisi ile dikkat çeker. Kolay temizlenebilir formülü ile de kirpiklerde dökülmeye sebebiyet vermez. Kirpiklerin topaklanmasına neden olmadan uzun süre bozulmadan dayanır. Kalıcılık anlamında oldukça etkilidir. Gözleri ön plana çıkartmanın en basit ve pratik yolu olan bu maskara sayesinde daha estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Rise And Shine Magic Lashes Mascara RS0068 kullananlar da olumlu geri dönüşlerini bildirir. Tüm yüz makyajının duruşunu değiştiren ve daha güzel bir hale getiren maskaranın nasıl uygulandığı da önemlidir. Yavaş ve kat kat uygulandığında ekstra hacim görünümü kazandırabilirsiniz. Bu sayede hayal ettiğiniz görünüşe kavuşabilirsiniz.

Çekici Rise And Shine Magic Mascara RS0068

Çekici Rise And Shine Magic Mascara RS0068

Magic Lashes Mascara, uygulama sonrasında kirpiklerde topaklanma yapmaz. Bu sayede uzun süre boyunca dayanır. Kirpiklerin son derece dolgun ve hacimli görünmesine yardımcı olur. Tek tek ayrılmış, uzun ve belirgin kirpiklere sahip olmak bu ürün ile mümkündür. Maskara öncesi baz kullanımı da ürünün iki kat daha etkili olmasını sağlar. Maskarayı dik bir şekilde tutarak kirpiklere uygulamak, ulaşılamayan kısımlara temas etmesi adına önemlidir. Bu sayede her bir tel eşit uzunlukta görünür. Ürün, kirpikleri uzatarak yukarı doğru kıvrılmalarını sağlar. Aynı zamanda göz şekline ve kirpik çizgisine rahat bir şekilde oturan fırça yapısı, pratik kullanım sunar. Kirpiklerini kaldırarak hem kalınlaştıran hem de dolgunluk veren ürün, güçlü formülü sayesinde gün boyu göz alıcı bir etki sağlar. Siz de güvenle Rise And Shine Magic Lashes Mascara RS0068 satın alabilirsiniz.

Rise And Shine Lashes Mascara RS0068 Fiyatları

Rise And Shine Lashes Mascara RS0068 Fiyatları

Kirpik üzerinde yoğun bir izlenim bırakıp üç kata kadar hacim veren maskara ile derin ve etkileyici bakışlara sahip olmak çok kolaydır. Özel fırçası, tüm kirpiklere tek tek erişip her birine ekstra dolgunluk verir. Özel formülü sayesinde kirpiklerde topaklanmayı engeller. Dayanıklı yapısı sayesinde gün boyu etkileyici bir göz makyajını garantiler. Fırçasının rahat kavranabilir oluşu ve ürünün yoğun kıvamı etkili sonuç verir. Magic Lashes ile anında simsiyah ve uzun kirpiklere ulaşıp bakışlarınızı dikkat çekici kılabilirsiniz. Yoğun, dramatik ve simsiyah kirpiklere sahip olmak bu maskara ile mümkündür. Rise And Shine Magic Lashes Mascara RS0068 fiyatı ile de yüz güldürür. Dilerseniz Rise And Shine Magic Lashes Mascara Rs0068 yorum kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.