Sana Margarin 250 gr

69 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sana Margarin 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5546208026800017 Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 1952’den beri lezzetin öncüsü olan Sana, şimdi yenilendi! Lezzeti de yağ oranı da artan yeni Sana’lar ile tüm yemekler şimdi daha nefis. Yeni Sana Klasik ile pilavdan tavuğa, kurabiyeden böreğe, tatlıdan tuzluya yemeklerinizin tadı hem ailenizin hem de misafirlerinizin damağında kalacak. Yeni Sana Klasik %70 bitkisel yağ içerir. Trans yağ içermez. %100 Helal Sertifakalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Margarin
Geri Bildirim Ver

Sana Margarin 250 gr

Sana margarin mutfaklarınızda güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Bu ürün lezzetli yapısıyla her an yemeklerinize tat katar. Sofralarınıza yeni lezzetler katmanız için bir fırsattır. 250 gramlık ambalajıyla hem kolay kullanım hem de kolay muhafaza imkanı sunar. Hemen hemen bütün tariflerin içinde kullanılması mümkündür. Vereceğiniz davetlerde ve kutlamalarda birbirinden lezzetli tabaklar hazırlarken yardımcınız olur. Güvenle tercih edebileceğiniz ürün sizlere her öğününüze eşlik eder. Kolay kullanım ve saklama avantajlarıyla sizler için pratiklik sağlar. Doğal yapısı sayesinde yemeklerinize tat katar. Kıtır kurabiyeler yapmak ya da yumuşacık poğaçalar pişirmek için ürünü tercih edebilirsiniz. Hazırladığınız yiyecekleri çocuklarınıza güvenle yedirebilirsiniz. Her türlü yemek için kullanabileceğiniz ürün, mutfaklarda sıkça kullanılan ürünler arasında yer alır.

  • Buzdolabında kolay muhafaza
  • Güvenli ve doğal içerik
  • Uzun süre bozulmadan kullanım

Sana Yağ 250 Gram Kullanım Alanları

Sana Yağ 250 Gram Kullanım Alanları

Sana margarin 250 gr ürününü mutfağınızda birçok alanda kullanabilirsiniz. Margarinler özellikle hamur işi için kullanılan ürünlerdir. Bunun nedeni ise içeriğinde bulunan maddeler sayesinde hamurun erken bayatlamasını engellemesi ve daha dayanıklı hamur elde etmenize olanak sunmasıdır. Bunun yanı sıra helva yapımında kıvamın tutması için yardımcı olur. Yapacağınız pastaların lezzetli olmasını sağlar. Sadece pasta yapımında değil poğaça ve börek yapımında da başrol alır. Bunların yanı sıra birçok alanda güvenli ve sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Tane tane pilavlar için de margarin kullanmak mümkündür. İstediğiniz bütün yemeklerde kullanabileceğiniz ürün size kullanım kolaylığı ve rahatlık sağlar. Sofralarınızda bitkisel ve trans yağ içermeyen sağlıklı ürünler kullanmak istersiniz bu noktada tercih edebileceğiniz bir üründür. Lezzeti ve sağlığı ile öne çıkan ürünü sevdiklerinize geniş sofralar hazırlamak için kullanabilirsiniz.

Sana Margarin 250 gr Yorumları

Sana Margarin 250 Gr Yorumları

Sana margarin 250 gr yorumları genelde olumludur ve ürün müşteri beğenisi kazanmıştır. İçerisinde kullanılan maddelere bakıldığında doğal ürünlerin kullanıldığı görülür. Bu ürün içerisinde %70 oranında bitkisel yağ mevcuttur. Doğal içerikleri sayesinde yemeklerinize güvenle ekleyebilirsiniz.%100 helal sertifika sahibi ürünü istediğiniz her türlü gıdanın içerisine içiniz rahat olarak ekleyebilirsiniz. İçerisindeki maddeler sizin ve ailenizin sağlığının korunması için her türlü tedbir alınarak özenle seçilir. Dış ambalajı sayesinde uzun süreli bir kullanım sağlar. Üretim aşamasında her türlü temizlik koşullarına dikkat edilir. İçinde trans yağ bulunmaması, kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltabilir ve kolesterol değerlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz. Kullanım kolaylığı sağlayan ürün hafif ve küçük yapısıyla kullanım esnasında sizleri zorlamaz. Sağlığınızı koruyarak lezzetli bir şekilde ailenize ve arkadaşlarınıza yemekler yapmak için tercih edebilirsiniz.

Sana Margarin 250 gr Fiyatı

Sana Margarin 250 Gr Fiyatı

Sana margarin 250 gr fiyatı ile sizleri memnun eder. Fiyatlandırma yapılırken içerisinde bulunan özellikler, yapım aşaması gibi süreçler göz önünde bulundurulur. 1952’den beri üretilen ürün fiyat performansını karşılamasıyla birlikte mutfak harcamalarınızda fiyatı ile sizlere destek olur. Serin ve kuru ortamda muhafaza etmeniz ürünün daha uzun süre kullanımında etkili bir faktördür. Bu margarin müşterilerin beklentilerini karşılar ve lezzetli yemekler yapmaya katkı sağlar. Beklentilerin fiyat ile doğru orantılı olması ürünün tercih edilirliğini artırır. Ürünün fotoğrafta ve içerikte yazılan özelliklerini karşıladığı ve beklenen doğrultuda olduğu söylenir. Özellikleri incelendiği zaman birçok açıdan kaliteli ve sağlıklı oluşu müşterilerin memnuniyetinin artmasını sağlar. Müşteri memnuniyeti de önemli kriterler arasında yer alır. Bu özellikleri ve avantajları sağlayan ürüne online alışverişin adresi Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Ürünü satın alarak yeni ve leziz tarifler deneyebilirsiniz.