Sinangil Un 10 kg

279 TL
(27,90 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sinangil Un 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİVAS BULUT GIDA Satıcı Ünvanı: SİVAS BULUT GIDA TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYAT İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771033439000018 Vergi Kimlik Numarası: 7710334390
    Bu ürün SİVAS BULUT GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Sinangil Un 8 kg - Uygun Fiyatlarla

Gün içinde yediğiniz çoğu yiyeceğe katılan un, birçok markaya ve malzemeye göre farklılık gösterir. Bu çeşitlilik, unu yapılacak olan besine göre seçme olanağını müşterilere tanır. Mısır, buğday gibi çeşitli malzemelerden yapılan unlar aynı zamanda farklı yiyeceklere konulur. Koyulduğu yiyeceğe göre lezzetini veren unu tek çeşit şeklinde de kullanabilmeniz mümkündür. Ancak yapılan yemeğe uygun olan unu kullandığınızda yapacağınız yemek daha lezzetli olur. İyi bir markadan alacağınız un ise çok daha lezzetli yemekler yapabilmenize olanak tanır. İyi marka kullanımı sayesinde hem daha az un kullanırsınız hem de yapacağınız şeyler daha lezzetli olur. Sinangil un 8 kg, bu konuda oldukça iyi olan markalardan birisidir.

  • 8 kg büyüklüğünde hacim
  • Hesaplı fiyat
  • Kolay açılma özelliği ve kolay şekil alabilirlik

Sinangil Un ile Daha Fazla Lezzet

Sinangil Un ile Daha Fazla Lezzet

Sinangil un, kolay açılma özelliğine sahiptir. Bununla oluşturacağınız hamuru açarken ve şekil verirken diğer çeşitlerde olduğu kadar büyük bir zorluk yaşamazsınız. Hamurun açılması, hem yapacağınız yemeği kolaylaştırır hem de yapım aşamasında sorun yaşamayacağınız için daha lezzetli yiyecekler ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Ununuzu yapacağınız yemeğe göre hazırladıktan sonra açabilir ve şeklini istediğiniz sürede hızlıca verebilirsiniz. Sinangil 8 kg un, bu duruma iyi bir şekilde olanak sağlayan markalardandır. Hızlıca kabaran yapısı sayesinde yapacağınız hamur işleri, istediğiniz kıvama ulaşır. Bu un ile istediğiniz tüm hamur işi yemekleri yapabilirsiniz. Boyutunun büyüklüğü sayesinde ise uzun bir süre size yetecektir. Sinangil un 8 kg 0005424 rahatlıkla tercih ederek ihtiyacınız olduğunda rahatça kullanabilirsiniz. Paketi açtıktan sonra serin ve nemsiz bir ortamda saklayarak ürünü ilk günkü tazeliğinde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kolayca Şekil Alan Sinangil Unları

Kolayca Şekil Alan Sinangil Unları

Buğday unları, birçok buğday taneciğinin bir araya gelmesi ile oluşan çeşitlerdendir. Buğday unları, birçok protein, vitamin, minerali içerisinde barındırır ve kaybetmez. Bu sayede undan alınabilecek maksimum verimi alabilirsiniz. Buğday ile yapılması onun tam bir lif kaynağı olmasını sağlar. Bu çeşit ile yapılan yiyecekler daha çabuk doyurmakta ve oldukça da tok tutmaktadır. Ayrıca Sinangil un ile hazırlanacak olan yufkalar oldukça lezzetli olur ve istediğiniz kıvamı kolayca yakalayabilirsiniz. Sinangil unları, tam buğday ile yapılır. Böylece içerisindeki birçok yararlı besini vücudunuza alabilirsiniz. İçeriğinde pek çok yararlı ve zengin besin bulundurur. Buğday unları, bağışıklığın güçlenmesinde de aktif rol oynar. Sinangil un yorumları dikkate alındığında çok tercih edilen bir marka olduğu açıkça görülür. Birçok yarara sahip olan bu undan en hesaplı fiyatlar ile yararlanmayı istiyorsanız Sinangil markasını tercih edebilirsiniz.

Hesaplı Fiyatlar ile Sinangil Un Trendyol’da

Hesaplı Fiyatlar ile Sinangil Un Trendyol’da

Sinangil un 8 kg fiyat, ürünün büyüklüğüne göre çok uygundur. Ürün hem hesaplı hem de uygun fiyatlı olması ile müşterilerinden beğeni alır. Sinangil un 8 kg yorumlarını inceleyerek ürün hakkındaki müşteri beğenisi hakkında daha detaylı bir inceleme yapabilirsiniz. Bu ürünü, ekmek yaparken kullanabilirsiniz. Maya ile yapacağınız ekmeklerin hem daha güzel kabarmasına hem de hamurlarını daha rahat açıp şekil verebilmenize yardımcı olur. Ekmek yapmanın yanında yufka ile yapmak istediğiniz hamur işlerini de kolayca yapabilirsiniz. Yufka ince açılması gereken bir hamur işidir. Sinangil, kolay açılabilme özelliği sayesinde tül kadar ince yufkalar açmanıza olanak tanır. Sinangil un tercih ederek yapmak istediğiniz böreği, poğaçaları veya ekmeği en lezzetli şekilde yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı lezzetli bir ürün kullanmak isterseniz bu seçim yerinde olacaktır.