Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet

21.250 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLAY SHOPPİNG Satıcı Ünvanı: SERTAÇ KUTLAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5990365355
    Bu ürün İLAY SHOPPİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet

Ürün Özellikleri

  • Menzil 30-35 km
  • Renk Siyah
  • Katlanabilme var
  • Jant 20
  • Bisiklet Tipi Şehir/Gezi Bisikleti
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Volta VB1001 Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet

Volta VB1 elektrikli katlanır bisiklet, tasarımı ve özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çeker. Ürün, Avrupa Standartlarına uygun elektrikli bisiklet donanımıyla beklentileri karşılar. Aynı zamanda maksimum kişi sayısı ve yük miktarına göre ayarlandığı için sorunsuz bir kullanım vadeder. Volta VB1 bisiklet, doğa dostu yaklaşımıyla çevre bilinci yüksek olan kişilerin tercih edebileceği bir üründür. Yoğun trafikte araba kullanmadan gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Ürün, düz ve asfalt yollarda güvenle tercih edilebilir. Volta VB1 elektrikli katlanır bisiklet hakkında kullanımı ve bakımına dair tüm bilgiler, araçla gönderilen kılavuz içinde bulunur. Böylece bu talimatları okuyup en uygun şekilde davranabilirsiniz. Söz konusu ürünle, uzun menzilli ve maceralı yolculuklara çıkabilirsiniz. Bu kaliteli elektrikli bisikleti, sevdiklerinize özel günlerde hediye olarak verebilirsiniz.

  • Renk: Siyah
  • Jant: 20
  • Kullanım Amacı: Gezi ve ulaşım

Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisikletin Özellikleri Nelerdir?

Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisikletin Özellikleri Nelerdir?

Volta VB1 elektrikli bisiklet, 110 kg azami taşıma kapasitesiyle öne çıkar. Böylece farklı fiziksel özelliklere sahip olan kullanıcılara hitap eder. Aracın hızı 25 km/h ve menzili 50/80 km olacak şekilde belirtilir. Şehir içi ve gezinti bisikleti olarak rahatlıkla kullanılabilir. Elektrikli bisikletin boyu 1.67, eni 60 ve yüksekliği ise 108 cm’dir. Söz konusu ürün, 20 jant tekerlekleriyle fazla zorlanmadan uzun mesafeler kat etmenize destek olur. Volta VB1 elektrikli katlanır bisiklet, siyah rengiyle kadın veya erkek kullanıcıların hepsi için uygun bir seçenektir. Ürün aynı zamanda yüksek verimli fırçasız doğru akım motoruyla avantaj sağlar. Bisiklet, güvenli bir sürüş amacıyla yüksek ve alçak gerilimden koruyan elektronik kontrol ünitesiyle şarj sırasında olabilecek olumsuzluklara karşı avantajlıdır.

Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet Kullanışlı mıdır?

Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet Kullanışlı mıdır?

Volta VB1 bisiklet, küçük yapısı ve katlanabilme özelliğiyle kullanışlı bir üründür. Bu yapısıyla kullanmadığınız zamanlarda rahatlıkla depolama şansı sunar. Böylece araba bagajında veya garajınızda saklayabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün elektrikli motoru çevreci bir araç olmasını sağlar. Bu da doğa dostu bir anlayışıyla yaşayan kişilerin beklentilerini karşılaması açısından önemlidir. Daha az yakıt tüketimi ve karbon salınımıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak mümkün olur. Volta VB1 elektrikli katlanır bisiklet, kullanım sırasında ve sonrasında sıklıkla bakımı yapılması gereken bir araçtır. Bu sayede bisikleti daha uzun ömürlü olarak kullanma şansınız olur. Ayrıca hem araç hem de kendiniz için güvenli sürüş koşullarını hazırlayabilirsiniz. Ürünün göstergesinde; hız, batarya, menzil ve hata gibi bilgiler bulunur ve bu yapısıyla kullanışlıdır.

Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet Kaliteli midir?

Volta Vb1 Elektrikli Katlanır Bisiklet Kaliteli midir?

Volta VB1 elektrikli katlanır bisiklet, lityum pil yapısı ve dayanıklı gövdesiyle kaliteli bir seçenektir. Batarya kapasitesi 36 V, 8.8 AH olarak belirlenmiştir. Bisikletin jantları, bağlantı bölümleri ve diğer parçaları sağlam yapısıyla öne çıkar. Katlanmaya elverişli özellikleriyle sorunsuz bir şekilde açılıp kapanır. Ürün kullanıma hazır hâlde gönderildiği için pratiktir. İlk sürüşte trafiğe kapalı bir alanda deneme yapıp, ürünün tüm fonksiyonlarının tamamen çalışır durumda olduğunu kontrol edebilirsiniz. Volta VB1 elektrikli bisiklet, farklı zeminlerde rahat sürüş sağlayan lastik yapısıyla kullanıcıları destekler. Aynı zamanda disk fren sistemi kalitelidir. Bu yapı kumlu, tozlu ve yağışlı havalarda fren yapmanızı kolaylaştırır. Böylece her mevsim aracınızı kullanmanıza olanak sunar. Volta VB1 elektrikli katlanır bisiklet yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleriyle ve uygun fiyatlarıyla kısa sürede satın alabilirsiniz.