Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter

108.350 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Escooter Satıcı Ünvanı: TEKNOTAN ESCOOTER ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836084271700001 Vergi Kimlik Numarası: 8360842717
    Bu ürün Escooter tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Hız 75-80 km/s (25 km/s limitli) Motor 4200W Dual Motor (Peak Power) Menzil 130 km Batarya 60V 20.8 Ah Standart şarj süresi (2A şarj cihazı) 12 saat 30 dk Hızlı şarj süresi (5A şarj cihazı) 6 saat Ağırlık 38 kg Maksimum yük 130 kg Fren Elektrikli ABS'li ön ve arka hidrolik frenler Süspansiyon Springr teknolojisi ile yüksek verimli ön ve arka süspansiyon Işıklar Çift LED ışık Arka lamba Fren lambaları Dönüş sinyalleri (tutamaklardaki komutlar) Lastik Ön ve Arka havalı lastikler 10 x 3 inç Boyut 1290 x 690 x 1280 mm Kapalı Boyut 1290 x 250 x 540 mm Güvenlik NFC Tuş Kilidi Eğim 35 derece Ürün Materyali 6082-T6 Havacılık Sınıfı Alüminyum Alaşım - SCM440 Karbon Krom Alaşımlı Çelik Şaft Özelliklerdeki azami menzil 70kg yük, 20km/saat sabit hızda sürüş esaslıdır ve sürüş mesafesi arazi sürüşü ve sürüş yolu zorluğuna göre kısalabilir. Sürücü ağırlığı, rüzgar şiddeti , yol yüzeyi, yol eğimi ve lastik durumu sürüş menzilini etkiler.

Ürün Özellikleri

  • Max. Hız (km/h) 65-70 km/h
  • Taşıma Kapasitesi 135 Kg
  • Motor Gücü 1800 Watt x 2
  • Lastik Büyüklüğü 10 inch
  • Led Far Var
  • Değiştirilebilir Batarya Var
  • Şarjlı Kullanım Süresi 10-12 saat
  • Menzil 90-100 km
  • Cihaz Ağırlığı 35-40 kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tırmanış Açısı 45 derece
Geri Bildirim Ver

Vsett SCT016 10 Plus Elektrikli Scooter

Vsett 10 Plus elektrikli scooter, yoğun ve kalabalık şehir hayatında ulaşım için tercih edebileceğiniz alternatiflerdendir. Araç gaz veya sıvı yapıda, herhangi bir fosil yakıt tüketmeden çalışır. Vsett 10 Plus scooter motoru yalnızca elektrik enerjisi kullanır. Dolayısıyla aracın çevre dostu olduğunu söylemek de mümkün olur. Yenilikçi bir sisteme sahip olan Vsett 10 Plus elektrikli scooter, son derece konforlu ve pratiktir. Araç kısa mesafe yolculuklar için ideal bir seçim olma özelliğini taşır. Vsett 10 Plus elektrikli scooter şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Tüm bunlara ek olarak, ürünün dizaynı ve kullanım biçimi de şehir hayatında ve günlük yaşamda kolaylık sağlar.

  • Motor: 4200 W
  • Pil: 60V 20.8 AH
  • Boyut: 1290 mm x 690 mm x 1280 mm

Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter’ın Özellikleri Nelerdir?

Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter’ın Özellikleri Nelerdir?

Vsett 10 Plus scooter pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri katlanabilir mekanizmasıdır. Vsett 10 Plus elektrikli scooterın bu fonksiyonu, aracı son derece kullanışlı kılar. Katlanma mekanizması sayesinde ürün çok daha az yer kaplar. Böylelikle aracı evinizin içerisinde, güvenli bir şekilde muhafaza etmeniz mümkün olur. Vsett 10 Plus elektrikli scooterın bir diğer özelliği ise güçlü motorudur. Araç bu parçası sayesinde uzun mesafe yol gidebilir. Ayrıca motor, ürünün hızını da etkiler. 4200 W güce sahip olan bu parça sayesinde araç 75-80 km/s sürat yapabilir. Bahsi geçen ürün, limitli çalışma sistemi sayesinde maksimum 25 km/s hıza ulaşır.

Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter Sağlam mıdır?

Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter Sağlam mıdır?

Vsett 10+ scooter son derece dayanıklıdır. Bahsi geçen araç, birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu sayede Vsett 10 Plus elektrikli scooter uzun yıllar boyunca sağlamlığını korumayı başarır. Dayanıklı bir yapıya sahip olan ürünün üretiminde havacılık sınıfı alüminyum alaşım ve krom-çelik gibi malzemelerden yararlanılmıştır. Böylece Vsett 10 Plus elektrikli scooter uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ayrıca sağlam yapıdaki araç, sürüş sırasında da oldukça güvenlidir. Aracın 60V 20.8 AH pili son derece sağlamdır. Böylece üründe zaman içerisinde performans kaybı yaşanmaz. Bunda aracın güçlü motoru da önemli rol oynar. Söz konusu ürünü yıllar boyunca ilk günkü performansında, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter Kullanışlı mıdır?

Vsett 10 Plus Elektrikli Scooter Kullanışlı mıdır?

Vsett 10 Plus elektrikli scooter son derece kullanışlıdır. Araç kompakt dizaynı ile öne çıkmayı başarır. Böylelikle Vsett 10 Plus elektrikli scooter evde rahatlıkla muhafaza edilir. Araç çok yer kaplamaz. Üründe bulunan katlanma mekanizması da kolaylık sağlar. Araç asfalt zeminlerde rahatlıkla sürülebilir. Ayrıca Vsett 10 Plus elektrikli scooter, genellikle şehir içlerinde bulunan özel bisiklet yollarında da kullanılabilir. Aracın ön ve arka kısımlarında LED aydınlatmalar mevcuttur. Bu lambalar ışık kaynağı görevi görür. Ayrıca bahsedilen parçalar geceleri sizin çevredeki araçlara olan görünürlüğünüzü de artırır. Vsett 10 Plus elektrikli scooterın bu özelliği sayesinde gece yapılan yolculuklar daha güvenli olur. Ürün 6 saat hızlı şarj edildikten sonra bataryanın tamamı dolar. Hızınıza bağlı olarak aracı tam kapasite pil ile uzun bir süre boyunca kullanabilirsiniz. Dilerseniz Vsett 10 Plus elektrikli scooter yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede elektronik aracı daha önce kullanmış olan kişilerin deneyimlerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de Vsett scooterı Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.