Wilo Devirdaim Pompası

1.478,34 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Ürün Bilgileri

Wilo Devirdaim Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kombi Yedek Parça Satıcı Ünvanı: ORHAN LİKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6080251316
    Bu ürün Kombi Yedek Parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viessmann vitopend vitodens modellerine uyum sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Wilo G038 Devir Daim Pompası

Wilo devirdaim pompası, kombilerin kalbi diyebileceğimiz oldukça önemli bir yedek parçadır. Ürün Viessmann Vitopend model kombiler ile uyumlu bir biçimde çalışır. Özellikle kombilerin kış konumunda kaloriferleri yeterince ısıtması için önem arz eder. Her bir parçası son derece kaliteli olan Viessmann Vitodens uyumlu devirdaim pompası, uzun süreli kullanıma uygundur. Ürün CE sertifikalı olarak tüketiciye sunulur. Bu da cihazın tüm kalite testlerinden başarıyla geçtiğini gösterir. Ürün, kombiler için kış mevsiminde su sirkülasyonunu sağlar. Pompanın bozulması kombideki suyu ısıtan diğer ekipmanların yanılmasına neden olur. Bu durumda da su gerektiği gibi ısınamaz. Viessmann Vitopend uyumlu devirdaim pompası, kombilerin ideal sıcaklığa ulaşmasını sağlar.

  • Uyumluluk: Viessmann Vitopend / Vitodens
  • Kullanım Amacı: Su devridaimi
  • Kullanım Alanı: Kombiler

Wilo Devridaim Pompasının Özellikleri

Wilo Devridaim Pompasının Özellikleri

Kombiler için önemli yedek parçalardan biri olan su pompaları çeşitli sebeplerden ötürü kullanıma bağlı olarak arızalanabilir. Bu gibi durumlarda pompa tamiri işe yaramaz ve yeni bir ürün temin etmek gerekir. Wilo devridaim pompası, kombilerdeki bu gibi arızaları gidermenize yardım eden önemli bir cihazdır. Ürün uyumlu olduğu kombi modellerinin pompa arızalarının giderilmesinde kullanılır. Cihaz arızalanan pompa gibi işlevini yerine getirir. Kombinizin yüksek performans sergilemesine imkân tanır. Wilo devridaim pompası, kombinin sağladığı suyun özellikle kalorifer peteklerinde dolaşmasını sağlar. Söz konusu cihaz, kombinin sağladığı suyun sıcaklığının aşırı yükselmesinin de önüne geçer. Pompa arızalarının çoğunda kombi suyu aşırı derecede ısıtır. Bu ise ekipmanlara zarar verebilir. Wilo su pompası, bu gibi durumların sonucunda ortaya çıkabilecek masraflar ile karşı karşıya kalmanızı önler.

Wilo Devridaim Pompası Nasıl Kullanılır?

Wilo Devridaim Pompası Nasıl Kullanılır?

Wilo devridaim pompası, eski parçanın yerine monte edilerek kullanılır. Elbette ürün her tip kombi için uygun değildir. Cihazı sadece Viessmann Vitopend modellerle birlikte kullanmak gerekir. Pompanın montaj işlemi ise uzmanlık gerektirir. Bu nedenle kombi tamirine yatkın olmayan bireylerin mutlaka profesyonel bir destek alarak ürünü kullanması tavsiye edilir. Wilo su pompası ilgili kombi modelleri ile tam uyumludur. Suyun kalorifer peteklerine kusursuz bir biçimde transferini sağlayan ürün, kaliteyi uygun fiyat ile buluşturur. Viessmann Vitopend uyumlu devridaim pompası, korunaklı ambalajıyla birlikte tüketiciye ulaştırılır. Kombiye monte edildikten sonra cihazınız işlevini yüksek performans sergileyerek yerine getirir. Söz konusu pompa uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini korur.

Wilo Devridaim Pompası Kaliteli midir?

Viessmann Vitopend uyumlu devridaim pompası son derece kaliteli bir üründür. Pompanın her bir ayrıntısının üretim aşamasında dayanıklı malzemeler kullanılmıştır. Bu, söz konusu parçanın uzun süre boyunca deforme olmadan işlevini yerine getirmesini sağlar. Ürün; siyah, metalik gri ve kırmızı renklerden meydana gelir. Kombinin ideal ısı sağlaması ve cihazın içindeki suyun devridaim etmesi için tasarlanmıştır. Wilo devridaim pompası pek çok farklı kişinin ihtiyaçlarını verimli bir şekilde karşılamayı başardığı için adından sıkça söz ettirir. Özellikle kombi teknisyenleri, ürünün kaliteli, dayanıklı ve işlevsel olduğundan bahseder. Viessmann Vitopend uyumlu devridaim pompası kış mevsiminde 24 saat kesintisiz çalışmaya uygun, dirençli bir cihazdır. Yaz aylarında ise su sıcaklığını dilediğiniz seviyede tutar. Kaliteli yapısı ile öne çıkan bu parça, kombinizin diğer parçalarının zarar görmesini de önler. Dilerseniz Wilo devirdaim pompası yorumlarını inceleyerek ürünü tercih etmiş olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Kombinizin ısınma ihtiyaçlarınızı karşılamasını sağlayacak olan bu Wilo devir daim pompasını Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.