Divoom Ditoo Bluetooth Hoparlör Black

4.499 TL

Ürün Bilgileri

Divoom Ditoo Bluetooth Hoparlör Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir hoparlörden çok daha fazlası olan Divoom Ditoo Pro LED ekranlı mini Bluetooth hoparlör, barındırdığı eğlence içerikleriyle eğlenceyi müzik dinlemenin ötesine çıkartan bir model olur.
  • 8 saat çalışma süresine sahip olan Divoom Ditoo Pro, eğlenceli tasarımı ile göze hitap ederken 80 dB ses oranı ile müziğin ahengini pürüzsüz bir şekilde bulunduğu ortama yayarak eğlenceyi artırır.
  • Kişiselleştirilebilir ekran özelliği içeren Ditoo Pro, Divoom uygulaması ile birlikte çalıştığında ekranına
  • resim, animasyon, metin ve farklı görseller ekleme fırsatı sunar. Yazılım güncellemeleri ile birlikte hoparlörün özellikleri güncelleştirilir.
  • Sosyal medya hesaplarından gelen bildirimleri görüntülemeyi sağlayan ekranlı Bluetooth hoparlör, fonksiyonel formatıyla büyük kolaylık kazandırır.
  • Oyun oynama ve 1 dakikaya kadar sesli mesaj kaydetme özellikleri de aktif olan Bluetooth hoparlör, sesli mesajı dinlendikten sonra otomatik olarak siler. Ayrıca hava durumu ve alarm gibi fonksiyonları da kullanmaya olanak tanır.
  • 5000 mAh pil kapasitesi ve 3.7 V pil voltaj değeri ile 4 saatte şarj olan hoparlör, D3 Mixer ile şarkıları yeniden düzenleme ve remix yapma özellikleri taşır.
  • 10 metre kablosuz bağlantı mesafesi sunan Ditoo Pro, V5.0 Bluetooth desteklidir.
  • 90x114x121 mm ebadında ve 48 mm sürücü boyutunda olan hoparlör, 533 gram hafifliğinde her yere kolay taşınabilir.
  • LED ekranı, modern, şık tasarımı ve fonksiyonel kullanım özellikleri ile kalıpların dışında bir cihaz olan Ditoo Pro Bluetooth hoparlör beğenilen modeller arasında yer alır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 5-10 Saat
Geri Bildirim Ver

Divoom Ditoo Siyah Bluetooth Hoparlör

Hoparlör olarak isimlendirilen ürünler, çeşitli müziklerin dışa yansıtılmasını olanaklı kılar. Ses seviyesinin yüksek olması, ürüne olan talebi artırır. Müşterilerin severek tercih ettikleri ve pek çok ortamda kullandıkları Divoom Ditoo hoparlör, son derece kaliteli ve dayanıklıdır. Tasarımı ile dikkatleri üzerine toplar. Özellikle çocuklar ve gençler tarafından yoğun şekilde ilgi odağı haline gelir. Divoom Bluetooth hoparlör, farklı cihazlar ile kolaylıkla bağlantı kurabilir. İhtiyaç duyduğunuz anda pratik bir şekilde ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Odanızda keyifli vakit geçirebilmek için bu gibi cihazlardan yardım alabilirsiniz. Sahip olduğunuz farklı teknolojik cihazları hoparlöre bağlamak için Bluetooth bağlantısını kullanabilirsiniz. Siyah renkli ve dikkat çekici tasarıma sahip olan ürünü uzun yıllar boyunca kullanmak mümkündür. Ürün küçük boyutlu olduğundan dolayı çantanızda da kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

  • Siyah renk
  • 45 mm hoparlör boyut
  • 80-20 KHz frekans aralığı

Divoom Ditoo Bluetooth Hoparlör ile Keyifli Anlar

Divoom Ditoo Bluetooth Hoparlör ile Keyifli Anlar

Hoparlör modelleri, teknolojik gelişmelerin bir ürünü olarak sunulur. Retro tarzı ile beğeni toplayan bu ürünü siz de satın alabilirsiniz. Tek başınıza ya da arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli vakit geçirebilmek için kolay kullanım biçimine sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz. Bilgisayar tasarımı göz önünde bulundurularak ondan alınan ilham sonucu oluşan hoparlör, ön kısmındaki düğmeler yardımıyla kullanılır. Divoom Ditoo siyah Bluetooth hoparlör 840500102091 modelin kullanım biçimi kolay ve keyif vericidir. Bu hoparlör, ses kalitesinin mükemmelliği ile müşterilere kaliteli bir hizmet sunar. Hoparlörün DSP sürücüsü profesyonel şekilde ayarlanabilir. Aynı zamanda etkili bas radyatörü mevcuttur. Bu sayede, 360 derece olarak nitelendirilen ses ile memnun bırakan bir performans elde edilir. Siz de bu gibi hizmetlerden yararlanmak için sipariş oluşturabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz.

Yüksek Performans Sunan Divoom Ditoo Hoparlör

Yüksek Performans Sunan Divoom Ditoo Hoparlör

Müzik dinlerken sık sık tercih edilen hoparlörler satın alınırken çeşitli unsurlar göz önünde bulundurulur. Bunlardan biri de farklı tonlara sahip olan seslerin ürün ile birlikte nasıl duyulduğudur. Divoom Ditoo siyah Bluetooth hoparlör, tiz ve bas sesleri kaliteli şekilde dışa yansıtır. 10 metreye kadar olan ortamlar içerisinde sesin tüm alanlara yayılmasını sağlar. Ayrıca ürün farklı öne çıkan özelliklere sahiptir. Müşterilere pixel art çalışmaları yapma imkanı tanır. Bununla birlikte yapılan çalışmaların paylaşılmasını da olanaklı kılar. Divoom Ditoo siyah Bluetooth hoparlör yorumları ile ürünün kullanım biçimiyle ilgili detaylara ve müşterilerin paylaşımlarına ulaşabilirsiniz. Hoparlörü istediğiniz şekilde özelleştirerek hayalinizdeki çizimleri somutlaştırabilirsiniz. Çeşitli gif, görsel ya da metin çalışmalarınızı yaparak hoparlörün ekran kısmına yansıtabilirsiniz. Bu gibi ilgi çekici detaylara sahip olan hoparlör modelini hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Divoom Ditoo Hoparlör Özellikleri ve Fiyatları

Divoom Ditoo Hoparlör Özellikleri ve Fiyatları

Güçlü ses çıkışı ile kendini gösteren hoparlör modelleri, teknolojik gelişmelere bağlı olarak farklı tasarım ve özellikler ile ortaya konulur. Divoom Ditoo Bluetooth hoparlör, sunduğu temel hizmetin yanı sıra hava durumu ve planlayıcı gibi özelliklere de sahiptir. Ayrıca akıllı alarmın yanı sıra uyku planlayıcı gibi özelliklere bağlı olarak müşterilerin rutinlerini yaparken keyif almasını sağlar. Ürünün aydınlatma ışıkları ile ortaya çıkan görüntü sayesinde sadece ses açısından değil, görüntü bakımından da memnun edici sonuçlar elde edilir. Bu gibi ayırt edici özellikler neticesinde Divoom Ditoo siyah Bluetooth hoparlör fiyat aralığı belirlenir. Ürün içerisinde bulunan oyunlar, müşterilerin keyifli ve kaliteli bir şekilde zaman geçirerek eğlenmelerine imkan tanır. Trendyol sayesinde merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilir ve ürün için kolay biçimde sipariş oluşturabilirsiniz.