DJI Mavic 3 Drone

84.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Batarya Sayısı: 1
1
3
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DJI Mavic 3 Drone

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PONY YATAK Satıcı Ünvanı: DESSEN OYUNCAK TURİZM İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293047888200001 Vergi Kimlik Numarası: 2930478882
    Bu ürün PONY YATAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavic 3 Drone

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 40-50 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 10000M+
  • Kamera Özelliği 4K
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirir
  • Beni Takip Et Modu Var
  • GPS Var
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

DJI Mavic 3 Drone

Pilotsuz hava aracı olarak da atfedilen droneların çok sayıda çeşidi bulunur. Çeşitler arasından DJI Mavic 3 drone seçeneği, özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, nitelikleri sonucunda son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir. Tarım ve mühendislik gibi çeşitli sektörlerde ölçüm yapılabilmesine yardımcı olur. Ayrıca fotoğrafçılık gibi değişik hobiler ile ilgilenen müşterilerin de favorileri arasında kendine yer bulur. 40 ile 50 dakika uçuş süresine sahiptir. İdeal uçuş süresi sonucunda pek çok ölçümün yerine getirilmesini yardımcı olur. Çeşitli alanların görüntülerinin müşterilere hızlı biçimde ulaştırılmasını sağlayarak doğru tespitler yapabilmelerine kaynaklık eder. Aynı zamanda fotoğrafçılık hobisini benimseyip fotoğraf çekinmeyi seven kişilerin de ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olur. Siz de 40 ile 50 dakika uçuş süresine sahip ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kaliteli ve sağlam yapı
  • 40 ile 50 dakika uçuş süresi
  • 4K kamera

Kaliteli Yapısıyla Öne Çıkan DJI Mavic 3 Drone

Kaliteli Yapısıyla Öne Çıkan DJI Mavic 3 Drone

DJI drone Mavic seçeneğinin GPS özelliği bulunur. Bu sayede gezi esnasında karşılaşılabilecek çeşitli durumların önüne geçer. Dalgınlık ya da uykusuzluk gibi değişik insani durumlarda aracın kaybolmasını engelleyen bu özelliği, ürünün tercih edilmesine olumlu yönde katkıda bulunur. GPS özelliği sonucunda modelin yeri hızlı bir şekilde tespit edilip kaybolmasının önüne geçilir. Ürün, gri renk tonuna sahiptir. Gri rengi sayesinde oldukça göz alıcı ve dikkat çeken bir görüntüsü vardır. Görsellik açısından sunduğu, başarı ürünün sıklıkla tercih edilmesinde etkilidir. 10000 M+ uçuş mesafesi ile fark yaratır. Bu özelliği, ürünün mühendislik alanının vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olmasına katkıda bulunur. Ayrıca tarım sektörünün de olmazsa olmazları arasında kendine yer edinir. Siz de GPS özelliğe sayesinde kaybolma gibi istenmeyen durumların görülmediği DJI Mavic 3 seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Memnuniyet İçeren DJI Mavic 3 Drone Yorumları

Memnuniyet İçeren DJI Mavic 3 Drone Yorumları

DJI Mavic 3 drone yorumları müşteri memnuniyetini gözler önüne serer. 4K kamera özelliğine sahip olan drone, çözünürlüğü yüksek çekimler yapabilme imkanı tanır. Bu özelliği sayesinde fotoğrafçılık sektöründe oldukça fazla talep edilir. Eşsiz fotoğraflar çekilmek isteyen kişilerin de favorilerinden biridir. Görüntü açısından sunduğu başarı sayesinde ürün, çeşitli sektörlerde de sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda kaliteli materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği sayesinde pek çok duruma karşı oldukça dayanıklıdır. Kalkış ya da iniş esnasında beklenmeyen darbe ve çarpmalara karşı hasar almaz. Sağlam yapısı, ürününün uzun süre müşteri istek ve ihtiyaçlarını cevaplandırılmasına yardımcı olur. DJI Mavic 3 drone kullananlar üründen memnundur. Siz de kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşup değişik sektörlerde kullanım alanına sahip olan ürünü temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu DJI Mavic 3 Drone Fiyatı

Bütçe Dostu DJI Mavic 3 Drone Fiyatı

DJI Mavic 3 drone fiyatı farklı ekonomik gelir seviyesine sahip olan kişilerin rahat biçimde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Ürün, çeşitli hava koşullarına karşı son derece dayanıklıdır. Rüzgar gibi zorlu şartlara karşı savrulma ya da yörünge sapması gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli durumların görülmez. Aynı zamanda yüksek sıcaklığa sahip alanlarda da zahmet gerektirmeden kullanılır. Bu özelliği sayesinde ürün, değişik mevsimlerde rahat bir şekilde müşteri ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına yardımcı olur. Kış, bahar ya da yaz gibi farklı aylarda kullanıma uygundur. Aynı zamanda bahar yağışlarına karşı da oldukça donanımlıdır. Bu seçenek, hediye etmek için de son derece idealdir. Siz de her mevsim rahat biçimde kullanılan ürünü Trendyol aracılığı ile kolaylıkla satın alabilirsiniz. Beğeni kazanan bu model ile keyifli ve unutulmaz deneyimler yaşayabilirsiniz.