6
Fitness - Kondisyon kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Herbalife Thermo Complete

645 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,89 TL

Ürün Bilgileri

Herbalife Thermo Complete

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Formda Kal Satıcı Ünvanı: ARİF METİN MUSLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Vergi Kimlik Numarası: 6240352114
    Bu ürün Formda Kal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • thermo yag yakıcı bölgesel incelme

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çeşit Atletizm
Geri Bildirim Ver

Herbalife Thermo Comlete ile Sağlıklı Gıda Takviyesi

Gıda takviyeleri sağlıklı beslenmeyi ve sağlıklı bir ömür sürmeyi hedefleyen kullanıcıların özenle ve dikkatle satın almak istediği ürünlerdendir. Vücudun doğal yollardan alacağı vitamin ve minerallere ek olarak tüketilecek olan destekleyici ürünler farklı formlarda ve farklı içeriklerde üretilmektedir. Herbalife sağlıklı beslenmek isteyen herkese ulaşabilmeyi hedefleyen bir marka olarak gıda takviyelerinde de birçok farklı çeşit ürünü müşterilerine sunmaktadır. Herbalife thermo complete içeriğindeki pek çok farklı vitamin, mineral ve bitkisel özler ile daha sağlıklı bir beslenme alışkanlığı yaratmanıza yardımcı olmaktadır. Müşterilerinin takviye edici gıdalarını kullanırken herhangi bir problemle karşılaşmaması için dünyanın önde gelen uzmanları Herbalife bünyesinde çalışmaktadır. Tüm laboratuvarları sertifikalı olan marka Herbalife thermo complete serisinde de bütün kontrollerden geçerek satışa sunulmaktadır. Kullanıcılar, Herbalife thermo complete tabletleri kullanım talimatlarını dikkate alarak güvenle kullanabilmektedir.

  • Sağlıklı ve güvenli
  • Destekleyici
  • Bitkisel içerikli

Herbalife Thermo Complete

Herbalife thermo complete ne işe yarar sorusunun cevabı birçok kullanıcı için önemlidir. Temel olarak metabolizmayı hızlandırırken enerji veren, iştah kontrolü yaparak kilo vermeyi destekleyen ve kullanım süresinde vücudunuzun dinç kalmasını hedefleyen bir üründür. Herbalife thermo complete plastik kutu şeklinde ambalajlanmaktadır. Net miktarı 78,9 g olarak belirtilmektedir ve 90 adet takviye edici gıda tablet formunda bulunmaktadır. İçeriğindeki C vitamini metabolizmanın hızlanması için gereken enerjiyi hücreye sağlamakla görevlidir. Kafein ise dinçlik hissini sürdürmeyi hedeflemektedir. Bitkisel özler kilo vermenizi desteklerken zararlı bileşenlerin vücuttan doğal yollarla atılmasını ve takviye edici gıdanın bütününden faydalanmanızı sağlamaktadır. Dikkatli kullanıldığında herhangi bir zararı olmasa da aşırı kullanım, farklı ilaçlar ile kullanım ve benzeri durumlarda tehlike oluşturabilmektedir. Herbalife thermo complete faydaları ile de herkesin beğenisini kazanır.

Herbalife Thermo Complete Özellikleri

Herbalife thermo complete etkin bir metabolizmaya sahip olurken vitamin, mineral ve bitkisel özler ile vücuttaki besin değeri açıklarınızı kapatmanıza yardımcı olmaktadır. C vitamini ve kafeine ek olarak mate, yeşil çay, kakao, tarçın ve kereviz gibi bitkisel içeriklerden oluşmaktadır. Besin değerlerinin tamamı hakkında bilgi sahibi olmak için plastik kutu ambalajın üzerindeki besin değerleri tablosuna bakabilirsiniz. Ürünü kontrol etmek isterseniz parti numarasına kutunun altına bakarak ulaşabilirsiniz. Tavsiye edilen tüketim tarihi ve üretim tarihi de kutu altında belirtilmektedir. Herbalife thermo complete gün içinde düşen enerji seviyesini artırarak vücudunuzu desteklemektedir. Toksik maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olarak sindirim sisteminizin düzgün çalışmasını sağlamaktadır. Herbalife thermo complete yorumlar ve öneriler dikkate alındığında kullananların olumlu değerlendirmeler almaktadır. Herbalife thermo complete yan etkileri olmadan güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

Herbalife Thermo Complete Kullanımı

Herhangi bir takviye edici gıda normal beslenmenin yerine geçemeyeceği için sağlıklı bir beslenme rutinine ek olarak kullanacağınız takviye edici gıdalar vücudunuzu daha iyi desteklemektedir. Ürün hastalıkların tedavisi amacıyla kullanılmamalı yalnızca destekleyici gıda olarak tüketilmelidir. Hamilelik ya da emzirme dönemlerinde kullanmadan önce doktora danışılmalıdır. 18 yaşından küçüklerin kullanması tavsiye edilmemektedir. Tedavi sürecindeki bir hastalığa ait ilaçlar ile kullanılması önerilmemektedir. Herbalife thermo complete nasıl kullanılır sorusu müşteriler tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Genellikle sabah ve akşam günde 2 adet kullanılması önerilmektedir. Kapağı kapalı olarak serin ve kuru yerde saklanmalı ve tavsiye edilen tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Herbalife thermo complete kullananlar yorumlarında hem kilo verme süreçlerine etkili olduğunu hem de kendilerini daha dinç hissettiklerini belirtmektedir. Herbalife thermo complete fiyat belirlemeleri dönem dönem farklılık göstermektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.