Nutella Çikolata 630 gr

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutella Çikolata 630 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇEVREGROSS TOPTAN GIDA Satıcı Ünvanı: ÇEVRE GROSS TOPTAN GIDA İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249086157600001 Vergi Kimlik Numarası: 2490861576
    Bu ürün ÇEVREGROSS TOPTAN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutella Çikolata 630 Gr
Geri Bildirim Ver

Nutella Çikolata Trendyol'da!

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Nutella 630 g çikolata, klasikleşen bu lezzeti sizlere sunar. Senelerdir pek çok kişinin beğenisini kazanan bu besin, yoğun kıvamı ve benzersiz tadıyla hem yetişkinlerin hem de çocukların sevdiği kahvaltılık ürünler arasında yer alır. Kahvaltıların yanın sıra farklı öğünlerde de tüketebileceğiniz bu çikolata, enerji veren özelliğiyle harika bir atıştırmalık seçeneği hâline gelir. Ara öğünlerde sıcak ekmeğin üstüne sürülerek yenen bu lezzet, pratik bir krem çikolata çeşididir. Nutella 630 g'lik ebatıyla aile boyu tüketime elverişlidir. İçindeki bol fındık oranıyla lezzetli bir tat taşıyan bu ürün, farklı tariflerde de kullanıma uygun bir seçimdir.

  • Yoğun kıvamlıdır.
  • Yüksek oranda fındık bulunur.
  • Lezzetiyle fark yaratır.

Nutella Çikolatanın İçeriği Nasıldır?

Nutella Çikolatanın İçeriği Nasıldır?

Nutella 630 g çikolata, tadıyla herkesin beğenisini kazanmış bir üründür. İçinde bulunan palmiye yağı, kakao, vanilin gibi malzemelerin yanı sıra %13 fındık değeri ile dikkat çeker. Böylece yoğun bir fındık aromasına sahiptir. Nutella, kavanozuyla aile boyu tüketime uygundur. Marka yılların getirdiği birikimle edindiği tecrübelerin ışığında, yoğun kıvamlı ve aromalı çikolataları kullanıcılarına sunar. Markanın bilinen ürünlerinden olan Nutella 630 g çikolata, firmanın bu kusursuz tariflerinden biridir. Özenle seçilmiş olan 7 kaliteli bileşen içeren bu üründe; renklendirici, koruyucu ve hidrojene yağ bulunmaz. Şeker, palm yağı, fındık, süt, kakao, lesitin ve vanilinin doğru oranlarda kullanılarak hazırlanan üründe yoğun çikolata tadı vardır. Bu özelliği ile çocuklar ve yetişkinler için harika bir atıştırmalık olan ürün, kullanışlı ve lezzetli bir kahvaltılıktır.

Nutella Çikolatanın Besin Değerleri Nasıldır?

Markanın bu ürünün 100 g için verildiği değerler, cam kavanozun hemen arkasında tüketicinin dikkatine sunulur. 100 gramda ortalama 539 kalori barındıran Nutella'da 30,9 g yağ vardır. 10,6 g'si doymuş yağ olarak belirtilen bu ürünün içinde 57,5 gram karbonhidrat yer alır. 6,3 g protein içeren Nutella'nin şeker oranı ise 56,3 gramdır. Bu ürünün içinde yer alan şekerler, pancardan ve kamıştan elde edilir. Öte yandan palm yağı, ekvatorun farklı bölgelerinde yer alan hurma ağacı meyvesinin özünden yapılır. Etkileri tam olarak bilinmeyen bu tropikal meyveler, yağ bakımından oldukça zengindir. Meyve özünün çeşitli yöntemlerle preslenmesiyle elde edilen palm yağı, farklı özellikler taşır. Buna karşın lezzetini içindeki fındıklardan alan sürülebilir çikolata, test işlemlerinden geçirilerek satışa sunulur.

Nutella Çikolatayı Kimler Tüketebilir?

Nutella 630 çikolata, yediden yetmişe herkesin severek tükettiği bir üründür. İçinde trans yağ bulundurmadığı için pek çok kişi tarafından tercih edilir. Çok çeşitli özellikler taşıyan palm yağının içindeki muhtelif bileşenlerden kıvamını alan ürün, pürüzsüz ve kremsi bir dokuya sahiptir. Bu kıvama sahip olduğu için ekmek üzerine kolayca sürülür. Aynı zamanda kaşığa konduğunda akışkan bir forma sahip olduğu için rahat tüketilir. Gün içinde ara öğünlerde tercih edilen ürün, herkes için uygun bir atıştırmalıktır. Aynı zamanda mutfakta geniş bir kullanıma sahiptir. Tatlılarda, kurabiyelerde tercih edilerek lezzetli atıştırmalıklar yapılabilir. Pratik tarifler hazırlamak isteyenlerin de dikkatini çeken krem çikolata, birçok kekte ara malzeme olarak yer alır. Nutella 630 g çikolata yorumlarını merak ediyorsanız kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz. Daha önce bu lezzeti denemiş olan kullanıcıların görüşlerini kolayca yorumlardan görebilirsiniz. Siz de bu sürülebilir çikolata çeşidini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.