Sunstar Edamame 1kg

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sunstar Edamame 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUNSTAR Satıcı Ünvanı: SUNSTAR GIDA İNŞAAT SONDAJ TURİZM ORGANİZASYON İMALAT SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784032603800012 Vergi Kimlik Numarası: 7840326038
    Bu ürün SUNSTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Edamame 1Kg Edamame, Doğu Asya kökenli olan mutfaklarda bulunan bakladaki olgunlaşmamış soya fasulyesinin hazırlanmasıdır. Kabuklar kaynatılır veya buğulanır ve tuz ile servis edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Sunstar Edamame 1 kg

Besin değeri yüksek sağlıklı gıdalar sofralarda önemli bir yer tutar. Özellikle vücut için gerekli olan vitamin, protein ve mineralleri bünyesinde barındıran lifli sebzeler, bağırsak florasına sağladığı fayda açısından sık tüketilmelidir. Soya fasulyesinin olgunlaşmamış hali Uzak Doğu mutfağında çokça tercih edilir ve edamame ismiyle bilinir. Faydaları ile dikkat çeken Sunstar edamame 1 kg paket alternatifiyle sofralarınızda yerini alabilir. Taze soya fasulyesi olarak bilinen ve meze niyetine sık tüketilen bu sebze diyet yapanlar için de harika bir seçenektir. Soya ürünlerine ve sebzelere alerjiniz yoksa güvenle tercih edebileceğiniz bu gıdayı tüketmeden önce doktorunuza danışabilirsiniz. Tuz ve limonla soslayıp yemeklerin yanına meze gibi servis edilebilen bu yiyeceği uzun süre tok tuttuğu için diyet sırasında atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz.

  • Protein deposu
  • Sağlıklı atıştırmalık
  • Dondurulmuş gıda

Protein Zengini Olan Sunstar Edamame 1 kg Özellikleri

Protein Zengini Olan Sunstar Edamame 1 kg Özellikleri

Doğu Asya kökeniyle dikkat çeken edamame, çerez gibi tüketilmeye uygun lezzetli bir besindir. Protein bakımından zengin olan kabukları haşlanarak ya da buğulanarak kısa sürede servise hazır hale getirilir. Pratik hazırlık süreciyle de tercih sebebi olan bu gıdayı tuz ve limon ile soslayarak lezzetini artırabilirsiniz. Hem sıcak hem soğuk tüketime uygun olan gıdanın lif ve protein oranı çok yüksek olduğundan hayvansal proteine alternatif arayanlar tarafından sık tüketilir. Dondurulmuş halde müşteriyle buluşan bu gıdayı tavada bir miktar yağla kızartarak tüketebilirsiniz. Zayıflamak için protein diyeti yapanların uzun süre tok hissetmesi açısından uygun bir seçenek olan bu gıda, karbonhidrat ve kalori bakımından çok düşüktür. Hemen hemen 190 kalori barındıran bir kase edamame, 17 gram protein içerir. Bu besleyici meze seçeneğini sağlıklı tarifler için kullanabilirsiniz.

Sağlıklı Sofraların Besini Sunstar Edamame 1 kg Yorumları

Sağlıklı Sofraların Besini Sunstar Edamame 1 kg Yorumları

Sebzelerin insan vücuduna fayda sağladığı ve günün her öğününde tüketilmesi gerektiği herkes tarafından bilinir. Salata çeşitlerinin içerisinde güveç tarzı yemeklerde ve bazı sebze çorbalarının içerisinde kullanılabilen edamame faydalı bir sebze çeşididir. Yeşil rengi ve diyet dostu içeriğiyle dondurulmuş bir gıda olarak müşteriye sunulur. Hazırlanması çok pratik olan bu gıdayı tercihinize göre sadece birkaç dakika haşlayarak veya tavada kızartarak tüketebilirsiniz. Bünyesinde düşük karbonhidrat barındıran bu sebze, haşlama olarak düzenli tüketildiği takdirde kolesterol problemi olanlar için sağlıklı bir atıştırmalık görevi üstlenir. Ayrıca bu özelliği sayesinde kalp ve damar sağlığını korumak için de uygun bir alternatiftir. Güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmak için dengeli beslenme alışkanlığı edinenler tarafından sık tercih edilir. Sunstar edamame 1 kg yorum bölümünden de faydalanarak ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Sık Tercih Edilen Sunstar Edamame 1 kg Fiyatı

Sık Tercih Edilen Sunstar Edamame 1 kg Fiyatı

Cildin genç kalmasında önemli rol oynayan ve kırmızı kan yapımına destek veren folat vitamini edamame içerisinde bol miktarda bulunur. Alzheimer riskini de düşüren bu vitamin beynin ve sinir sisteminin düzenli çalışmasında etkilidir. Edamame insan sağlığı açısından gerekli olan bu değerli vitamini ve çeşitli mineralleri içerdiği için her yaşta tüketilmesi gereken bir sebzedir. Protein zengini bu gıda uzun süre tok tutan bir besindir. Bu özelliği sayesinde diyet ve egzersizle desteklenerek kilo verme sürecine katkı sağlayabilir. Çeşitli şekillerde pişirilebilen ve baharatlar ekleyerek lezzetli biçimde servis edebileceğiniz gıdayı bağırsak düzeni için de tüketebilirsiniz. Mineral, protein, folat, E ve K vitamini içerdiğinden sağlıklı beslenme imkanı sunan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Sunstar edamame 1 kg fiyat bilgisi ve keyifli alışveriş imkanı için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.