Bigpoint Gri Plastik Kutu Klasör

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bigpoint Gri Plastik Kutu Klasör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: EYLÜL YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690843841
    Bu ürün EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bigpoint Plastik Kutu Klasör Gri Ebat : 25 x 8.2 x 39.5 cm Dayanıklı esnek özel 220 gram polistiren(ABS) plastikden üretilmiştir. Ön ve arka etiketleri sayesinde kolayca konu başlıkları ile ayırabilirsiniz. Ofiste ve evde dergi, broşür ve kataloglarınızı düzenler. Dikey ve yatay kullanım için uygundur. Tasarımı sayesinde dosyalarınızı güvenli şekilde tutar. Geniş iç kapasitesine sahiptir, A4 ve A5 arşivlemesine uygundur. Ürün Özellikleri Koli Miktarı: 24 Adet
  • Miktarı: Adet
  • Menşei: Turkey

Ürün Özellikleri

  • Dosya Tipi Sunum
  • Klasör Formu Plastik
Geri Bildirim Ver

Bigpoint OZLU.BP198-85.1 gri Plastik Kutu Klasör

Bigpoint 25 x 8.2 x 29.5 cm gri plastik kutu klasör ile ofislerin daha düzenli olabilmesi mümkündür. Magazinlik olarak bilinen bu kutu klasör ile çalışma alanlarında bulunan pek çok kâğıt materyal bir araya toplanabilir. Dergi, kitapçık, broşür, katalog ve çeşitli belgelerin dağınık durmaması için kullanılabilecek ideal bir üründür. Hem evlerde hem de ofislerde rahatlıkla değerlendirilebilir. Farklı boyutlarda materyaller bu kutu klasörün içine konularak güvenli bir şekilde muhafaza edilebilir. Birden fazla Bigpoint kutu klasör alınarak özel bir sınıflandırma yapılabilir. Bu sayede belge ve dosyaların kaybolma ihtimali ortadan kalkarken erişim de kolaylaşır.

  • Geniş iç kapasitesi ile A4 ve A5 arşivlemeleri için kullanılabilir.
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü polistiren (ABS) plastikten üretilmiştir.
  • Ebatları 25 x 8.2 x 29.5 cm şeklindedir.

Bigpoint Gri Plastik Kutu Klasör Özellikleri Neler?

Bigpoint Gri Plastik Kutu Klasör Özellikleri Neler?

Başta ofisler olmak üzere her türlü çalışma ortamında Bigpoint gri plastik kutu klasöre ihtiyaç duyulabilir. Ürünün öne çıkan önemli özelliklerinden biri geniş ve kullanışlı boyutudur. 25 x 8.2 x 39.5 cm ebatları bulunan klasörün iç hacmi ve kapasitesi de oldukça geniştir. Bigpoint 25 x 8.2 x 29.5 cm gri plastik kutu klasör, yerli üretim bir ürün olarak kalitesini de gösterir. ABS plastikten üretildiği için uzun ömürlü bir kullanıma sahipken pratiklik de sunar. Bu kutu klasör modelinin ön ve arka tarafında etiket mevcuttur. Söz konusu etiketlerin üzerine klasör içeriğiyle ilgili bilgiler yazılabilir. Bu sayede kâğıt materyaller gruplandırılabilir. Konu başlıklarına göre sınıflandırılan dosyaları bulmak ise son derece kolay bir hâle gelir.

Bigpoint Gri Plastik Kutu Klasörü Kimler Tercih Eder?

Bigpoint Gri Plastik Kutu Klasörü Kimler Tercih Eder?

Bigpoint 25 x 8.2 x 29.5 cm gri plastik kutu klasörden herkes faydalanabilir. Ürünün yaygın bir şekilde kullanıldığı ortamların başında ofisler gelir. Şirket ya da yazıhane olması fark etmeksizin her boyuttan ofiste bu ürün kullanılabilir. Evlerde bulunan çalışma odaları ve ortamları için de uygundur. Ofis ya da evde dergi, broşür ve katalogları düzenlemek için de değerlendirilebilir. Bigpoint 25 x 8.2 x 29.5 cm gri plastik kutu klasör, dosyalarını güvenli bir şekilde muhafaza etmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hem şık hem de kullanışlı tasarımı, dosyaları güvenli bir şekilde tutar. A4 ve A5 arşivlemesine uygunluk sağlayan boyutu, farklı meslek dallarındaki kişilere de avantaj sağlar. Hem dikey hem de yatay bir şekilde kullanılabildiğinden ofiste düzen isteyenlerin tercihi olur.

Bigpoint Gri Plastik Kutu Klasör Kaliteli mi?

Kırtasiye sektörünün öncü markalarından biri olan Bigpoint tarafından üretilen bu ürün, kalitesi ve ekonomik fiyatı ile de dikkat çeker. Bigpoint 25 x 8.2 x 29.5 cm gri plastik kutu klasör, son derece sağlam bir malzemeden üretilmiştir. Bu magazinliğin üretiminde 220 gram polistiren yani ABS plastik kullanılır. Hem dayanıklı hem de esnek bir malzemedir. Dolayısıyla düşmelere ve darbelere karşı dirençlidir. Kolayca kırılması, deforme olması ve formunu kaybetmesi söz konusu değildir. Bigpoint gri plastik kutu klasör yorum sayfası da bu detayları doğrulayabilen kullanıcı görüşleriyle doludur. Ayrıca yorumlarda, ürünün ekonomik bir fiyata sahip olduğu da görülür. Bu kutu klasörü satın alan kullanıcılar, deneyimlerini yorum olarak ekleyerek ürünün ekonomik ve kaliteli olduğunu bildirirler. Gerçek kullanıcı deneyimlerine dayanan yorumları inceleyip avantajlı fiyatlarla bu ürünü satın alabilmek için Trendyol'u ziyaret etmekte fayda vardır.