Edulab Beherglas (600 ml. Cam)

126 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Edulab Beherglas (600 ml. Cam)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feta Eğitim Satıcı Ünvanı: FETA EĞİTİM ARAÇLARI VE OKUL DONANIMLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385074774400001 Vergi Kimlik Numarası: 3850747744
    Bu ürün Feta Eğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEHERGLAS (600 ml. Cam) Ürün Kodu: F0088Ürün Hacmi: 600 ml Ürün Tipi: Cam Ürün Açıklaması: Beherglas, laboratuvar ortamında gerçekleştirilen deneylerde kullanılan bir gereçtir. Her laboratuvarda bulunması gereken önemli bir malzemedir. Sıvı haldeki ürünlerin saklanması, ısıtılması ya da karıştırılması gibi işlemlerde beherglas kullanılmaktadır. Borosilikat camdan üretilirler.Kalın duvarları ve kuvvetlendirilmiş ağız kenarları taşınma ve yıkanma esnasında oluşabilecek kırılmaları önler.Gövde üzerinde ki hacim göstergesi ve işaretlerde beyaz boya kullanılmıştır.Hacim gösterge baskıları asitlere karşı dayanıklıdır. Feta Eğitim Araçları Ürünüdür.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Edulab F0088 600 ml Cam Beherglas

Edulab beherglas 600 ml cam, deneylerde kullanılmak için tasarlanmış bir gereçtir. Sıvı haldeki ürünlerin saklanması, ısıtılması ve karıştırılması gibi işlemleri gerçekleştirmek amacıyla kullanılır. Laboratuvar ortamında kullanılmak üzere üretilmiş özel bir üründür. Deney yapma ihtiyacı duyulan farklı ortamlarda kullanılması mümkündür. Edulab beherglas cam tasarım özellikleri ile kolay bir kullanım sunar. Edulab beherglasın kaliteli ve kullanışlı olması tercih sebebidir. Edulab göstergeli beherglas hafif ve temizlenmesi kolay bir üründür. Edulab göstergeli beherglas 600 ml cam öğrencilerin yeni keşifler yapması için uygun bir gereçtir. Okul ortamında farklı maddelerin karışımlarını gözlemlemek için kullanılır. Edulab göstergeli beherglasın hacmi öğrencilerin deney yapmasına olanak tanıyacak kapasitededir. Öğrencilerin gelişimine katkıda bulunur. Birçok farklı deney için kullanılabilecek işlevsel bir üründür.

  • Ortaokul öğrencileri için uygundur.
  • Laboratuvar deneylerinde kullanılır.
  • Göstergeli cam beherglastır.

Edulab Beherglas 600 ml Camın Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Edulab Beherglas 600 ml Camın Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Edulab beherglas 600 ml cam silindir formundadır. Düşük genleşme katsayısına sahip olan borosilikat camdan üretilmiştir. Hacim kapasitesi 600 ml’dir. Edulab beherglasın gösterge baskıları vardır. Edulab göstergeli beherglas bu sayede sıvıların miligramını kolay bir şekilde ölçer. Edulab göstergeli beherglas 600 ml cam Feta eğitim araçları ürünüdür. Deneylerde çok amaçlı kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Edulab beherglasın uç kısmı çentiklidir. Bu özelliği sıvıların kolay bir şekilde dökülmesine olanak tanır. Edulab beherglasın hacim göstergeleri ürünün gövde kısmında yer alır. Gösterge işaretlerinde beyaz boya kullanılmıştır. Bu sayede istenilen ölçülerde sıvı kullanılmasına imkân tanır. Edulab beherglas 600 ml cam üstü açık bir üründür. Edulab beherglasın düz bir tabanı vardır. Bu özelliği sıvıların dökülmeden muhafaza edilmesini sağlar.

Edulab Beherglas 600 ml Camın Temizliği Nasıldır?

Edulab beherglas 600 ml cam kolay temizlenebilen bir üründür. Ürünün; yıkama, kurutma ve dezenfeksiyon işlemleri rahatça yapılır. Edulab göstergeli beherglas kullanıldıktan sonra uygun bir şekilde temizlenir. Bu sayede oluşabilecek bakteriyel etkileri ortadan kaldırılır ve sağlığa hiçbir zararı olmaz. Edulab göstergeli beherglas 600 ml cam kirli olduğunda yapılan deneyin sonucunu doğru olmayabilir. Bu nedenle ürün temizlenmeden kullanılmaması tavsiye edilir. Edulab beherglas su, sabun, deterjan, veya asit çözeltileri gibi malzemelerle temizlenebilir. Yüksek hassasiyetli maddelerin kullanıldığı deneylerde beherglasın kirli olduğu anlaşılmayabilir. Bu durumda kabın içine saf su konularak temizlik kontrolü yapılabilir. Saf suyun kabın çeperlerinde damlacıklar hâlinde kalması temiz olduğunu gösterir. Ancak suyun kap yüzeyinde kalması halinde ince bir akışkanlığı varsa kap kirlidir. Edulab beherglas 600 ml cam fiyatları uygun ürünlerden biridir.

Edulab Beherglas 600 ml Cam Kaliteli midir?

Edulab beherglas 600 ml cam borosilikat malzemeden üretildiği için termal performansı yüksektir. Üretim materyalinin üstün özellikleri sayesinde kimyasal dayanıklılığı fazla olan bir üründür. Yüksek kalitesi ile uzun süre güvenle kullanılır. Beherglasın sterilize edilmesi kolaydır. Edulab göstergeli beherglas 600 ml cam sıcaklığa toleransı yüksek olan bir üründür. Aşınmaya karşı dayanıklıdır. Kalın duvarları ve kuvvetlendirilmiş ağız kenarları güvenle kullanılmasına olanak tanır. Bu özellikleri taşınma ve yıkanma esnasında oluşabilecek kırılmaları önler. Edulab beherglasın hacim gösterge baskıları asitlere karşı dayanıklıdır. Edulab beherglas 600 ml cam yorum sayfası ürün hakkında daha fazla bilgi edinmenize olanak tanır. Edulab göstergeli beherglası deneyimleyen kullanıcılar ürünün yüksek kalitesi ve işlevselliğine vurgu yapmaktadır. Kullanıcıları tarafından tam not alan Edulab beherglas özgün özellikleriyle beğeni kazanmıştır. Bu ürünü güvenilirliği ile bilinen Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.