House Pratik Hp06 Hareket Sensörlü Led Lamba

119 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

House Pratik Hp06 Hareket Sensörlü Led Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesaplisiburada Satıcı Ünvanı: TANER YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9770448038
    Bu ürün hesaplisiburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ HP06 Hareket Sensörlü Led Gece Lambası Şarj Kablosu Metal Plaka Kullanım Kılavuzu NASIL SABİTLEYEBİLİRİM Kutu içerisinden çıkan çift taraflı yapışkan pedli levhayı sabitlemek istediğiniz noktaya yapıştırın. Cihazın arkasında bu levhaya yapışmasını sağlayan mıknatıslar bulunmaktadır. Bu şekilde sabitleyebilirsiniz. TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Lümen değeri: 23 Lamba led sayısı: 8 Şarj girişi: 3.7V MicroUSB Batarya kapasitesi: 500mah Kullanım süresi: 5 saate kadar Akım gücü: 60ma Algılama mesafesi: 2-3m Ampul Tipi: LED Işık rengi: Sarı Algılama açısı: 150° Aydınlatma şiddeti: 5-151lux Otomatik mod süresi: 20-25S Malzeme: ABS + PC Renk: Beyaz Ürün boyutu: 85x85x21mm Ürün ağırlığı: 45 gr NASIL ŞARJ EDEBİLİRİM Cihaz içerinden çıkan Mikro USB kablosu ile USB girişli adaptör veya bilgisayarınızın USB girişinden şarj edebilirsiniz. Ortalama şarj süresi 1 saattir. Cihaz şarj olurken kırmızı ışık yanar, şarjı dolduğunda kırmızı ışık söner. NASIL KULLANABİLİRİM Cihazın üzerinde mod anahtarı bulunmaktadır. Cihaz 3 moda sahiptir. Bu modalar kapalı/ açık/ otomatiktir. Cihaz otomatik moda alındığında, üzerinde bulunan sensör 150 derecelik bir alan içerisinde 2-3 metreye kadar bir hareket algıladığında yanmaya başlar. Otomatik modun açık kalma süresi hareket algıladıktan sonra 20-25 saniyedir. Açık modunda ise cihaz ortlama 5 saat çalışmaktadır. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.
Geri Bildirim Ver

House Pratik HP06 Hareket Sensörlü LED Lamba

Lamba, ışık kaynağı yeterli olmadığı alanlarda görüş açısının iyileştirilmesini sağlayan ürünler arasında yer alır. Bu önemli icadın pek çok farklı türü bulunur. House Pratik HP06 hareket sensörlü LED lamba seçeneği özellikleri ve avantajları sayesinde fark yaratır. Bu model hareket sensörü özelliğine sahiptir. Hareket sensörü niteliği sonucunda elektrik enerjisinden tasarruf etme imkanı sunar. Bununla beraber ihtiyaç duyulduğu anda müşterilerin gereksinimlerine hızlı bir şekilde cevap verir. Tasarım, ideal bir boyuta sahiptir. Boyut açısından sunduğu avantaj sayesinde pek çok farklı mekanda rahat bir biçimde kullanılır. Şarj etme özelliğine sahiptir. Bu sayede elektrik kesintisi gibi çeşitli durumlardan etkilenmeden kullanım imkanı tanır. Siz de ideal boyutu sayesinde pek çok farklı ortamda rahat bir şekilde kullanılan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Hareket sensörü
  • İdeal boyut
  • Şarj etme niteliği

Zarif House Pratik HP06 Hareket Sensörlü LED Lamba

Zarif House Pratik HP06 Hareket Sensörlü LED Lamba

Ürün, pek çok farklı ortamda ışık ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Bu özelliği sonucunda hava karardığında ya da ışığın yeterli olmadığı pek çok farklı durumda müşteri ihtiyaçlarını karşılar. Üründe bulunan hareket sensörü sayesinde kaliteli ve kullanışlı bir deneyim kazandırır. Özel teknolojisi ile hareketin algılamadığı durumlarda kapanır. Hareket eden bir canlı gördüğünde aktif hale gelerek enerji tasarrufu yapma imkanı sunar. Bu özelliği ile elektrik kesintilerinde ya da yetersiz ışık kaynağında müşteriler tarafından oldukça fazla tercih edilir. Hareket sensörü, ürünün çeşitleri arasında fark yaratmasına kaynaklık ederken ihtiyaç duyulduğu anda kullanılabilir olmasına imkan tanır. Gardırop gibi belirli zamanlarda ışık ihtiyacı duyulan ortamlarda rahatlıkla kullanılır. Siz de elektrik enerjisinden tasarruf etmeyi amaçlıyor, ışık kaynağının yetersiz geldiği durumlarda rahatsız oluyorsanız House Pratik HP06 hareket sensörlü LED lamba satın alabilirsiniz.

House Pratik HP06 Hareket Sensörlü LED Lamba Yorumları

House Pratik HP06 Hareket Sensörlü LED Lamba Yorumları

House Pratik HP06 hareket sensörlü LED lamba yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, şarj etme özelliğine sahiptir. Lamba ile beraber şarj kablosu da müşterilere ulaştırılır. Şarj ömrünü uzun süre koruduğundan elektrik kesintisini uzun süre korur. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesi de hızlı bir şekilde şarj edilmesidir. Zamandan tasarruf etme imkanı sunan bu özellik, avantajlı yapısı ile öne çıkar. Ürün içerisinde yer alan şarj kablosu, oldukça sağlam ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda kullanım sırasında zedelenme ya da deforme gibi olumsuz durumlar görülmez. House Pratik HP06 hareket sensörlü LED lamba kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de kolay ve hızlı bir şekilde şarj edilirken uzun süre rahatlıkla kullanılan ürünü, güven içinde temin edebilirsiniz.

House Pratik HP06 Hareket Sensörlü LED Lamba Fiyatı

House Pratik HP06 Hareket Sensörlü LED Lamba Fiyatı

House Pratik HP06 hareket sensörlü LED lamba fiyat aralığı uygun olduğundan çok sayıda kişiye hitap eder. Ürün üzerinde sabitlenebilir çift taraflı yapışkan levhaya yer verilir. Ürün bünyesinde yer alan bu levha tahta, fayans ya da duvar gibi değişik niteliğe sahip zeminlerde rahat bir şekilde kullanılır. Uzun süre sabitlenebilen yapışkanlar sonucunda leke ya da iz gibi görselliği olumsuz yönde etkileyen durumlar görülmez. Ürün, ideal boyuta sahiptir. Boyut özelliği sonucunda pek çok farklı ortamda rahat bir şekilde kullanılır. Mutfak, banyo, oturma odası gibi değişik odalarda tercih edilmesinin yanı sıra gardırop ve takı dolabı gibi eşyaların içerisine sabitlenebilir. Aynı zamanda merdiven boşluğu ve tavan gibi bölgelere de kurulabilir. Siz de iz ya da leke bırakmayan tasarımıyla öne çıkan bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.