İndigo Kitap Karantina 1 Karton Kapak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kurumsal Fatura
185,38 TL
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina 1 Karton Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KARANTİNA 1 KARTON KAPAK

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzalı
Geri Bildirim Ver

Karantina - Beyza Alkoç (Ciltsiz) | İndigo Kitap

Genç okurlar arasında popüler olan ve Beyza Alkoç tarafından yazılan Karantina serisi; gizemli, eğlenceli ve sürükleyici bir macera sunar. Mahşerin dört atlısı olarak tanımlanan dört arkadaş, gizemli olay örgüsünde yıldızlara uzanan bir dostluk paylaşır. İndigo Yayınevi’nin baskıları arasında yer alan kitabı etkileyici kılan pek çok farklı özellik vardır.

  • Sürükleyici olay örgüsü
  • Zamanı yakalayan konusu
  • Gençlik ateşini hissettiren atmosferi

Beyza Alkoç Karantina Romanının Konusu - İndigo Kitap

Beyza Alkoç Karantina Romanının Konusu - İndigo Kitap

Sürükleyici olan ve sürpriz sonuyla dikkat çeken Karantina kitabı, gizemini koruyan bir olay örgüsü sunar. Salgın hastalıkla başlayan dramatik olaylar zinciri, dört temel karakter etrafında şekillenir. Aksiyon, romantizm, sürükleyici kurgu okuyucunun sıkılmadan karakterlerle yakınlık kurmasını sağlar. Hikayenin özellikleri ise şu şekildedir:Karantina Beyza Alkoç kitabı türü itibariyle sürükleyici bir gençlik romanıdır. Gizemli olay örgüsü, polisiye türüne göz kırparken dostluk ve aşk ögeleri ise romantik roman türüne yakındır. Karantina hikaye kitabı günümüzde yaşanan salgın hastalık gerçekliğine liseli gençlerin gözünden bakar. Karantina Beyza Alkoç kaç sayfa sorusunun cevabı ise 448 olur.

Karantina Beyza Alkoç konusu itibarıyla genç okur kitlesine hitap eder. Okula başladığı ilk günden itibaren felaketlerle yüz yüze gelen Zeynep, romanın ana karakteridir. Okul koridorunda Zeynep’in karşısına çıkan bir kız ceseti ile başlayan olaylar zincirine Zeynep ile Onur’un aşk hikayesi eşlik eder. Katili arayan dört arkadaş, hayata meydan okuyan dostluklarıyla hikayede ön plana çıkar.

    Beyza Alkoç Kitap Serisi ile Mahşerin Dört Atlısına Katılın

    Beyza Alkoç Karantina Kitabı ile Mahşerin Dört Atlısına Katılın

    Evde vakit geçirilen günlerde kendini yalnız hissetmek istemeyen genç kalpler için mahşerin dört atlısı, yepyeni bir kaçış noktası yaratır. Karantina Beyza Alkoç tarafından seri halinde hazırlanan bir eserdir. Sürükleyici seride romanın karakterlerine eşlik etmek özellikle liseli gençler için oldukça kolaydır. Kitapla ilgili ön plana çıkan bazı detaylar ise şunlardır:Lise çağındaki yakınlarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için günümüzden esintiler sunan kitabı indirimli Karantina Beyza Alkoç fiyat olanaklarıyla satın alabilirsiniz. Karantina Beyza Alkoç yorum detaylarına bakarak kitabın ne kadar sevildiğini görebilirsiniz. Böylece siz de Karantina serisi okurları arasına katılabilirsiniz.

    Karantina kitap serisinde günümüz gençlerinin gündelik hayatlarına çok yakın konular yer alır. Karakterler arasındaki mesajlaşmalar, Karantina kitap setinde yer alan eserlerin güldüren yanını vurgular. Gençler için evde geçen sıkıcı günlere heyecan katacak bir romandır. Beyza Alkoç Karantina yaş sınırı da merak konusudur. Bu eser, 15 yaş üstüne hitap eder. Kendisi de oldukça genç olan yazarın sade dili ergenlik döneminde olan gençlerle yakınlık kurmasını sağlar.

      Beyza Alkoç Karantina Serisi Fiyat Aralıkları

      Beyza Alkoç Karantina Serisi Fiyat Aralıkları

      Gençler arasında oldukça popüler olan Beyza Alkoç Karantina serisi, okuldan uzak kalan yeni nesil için oldukça anlamlı bir alan sunar. Eğlenceli ve samimi gençlik hikayesiyle özellikle lise çağındakiler için kitap okumayı teşvik eder. Avantajlı fırsatlardan yararlanarak indirimli Karantina kitap fiyatı üzerinden sipariş verebilirsiniz. 15-18 yaş aralığındaki gençlerin birbirlerine Karantina kitabı oku dediğini sıklıkla duyabilirsiniz. Yeni neslin sosyal ortamlardan uzak kalmak zorunda kaldığı salgın hastalık döneminde arkadaş olarak seçebileceği bir kitaptır. Beyza Alkoç Karantina serisi fiyatı indirim avantajlarıyla gençleri memnun edecek aralıktadır. Karantina Beyza Alkoç seti salgın nedeniyle uzun süredir okuldan uzak kalan gençleri okulda başlayan macera dolu kurguya davet eder. Serinin 3 perdeden oluştuğunu bilmek Karantina kaç kitap diye merak edenler için maceranın uzun soluklu olduğunu anlama olanağı tanır. Karantina Beyza Alkoç oku tavsiyesini veren yorumları Trendyol'da bulabilirsiniz. İndirimli Karantina serisi fiyatı ile sürükleyici ve heyecanlı olan bu romanı kolayca satın alabilirsiniz.