4
PS3 Oyunları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Konami Ps3 Pro Evolution Soccer 2013 - Pes 2013

418 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Konami Ps3 Pro Evolution Soccer 2013 - Pes 2013

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

Konami PS3 PRO Evolution Soccer 2013 - PES 2013 4012927054666

Bilgisayar oyunları keyifli vakit geçirmek için oldukça sık tercih edilir. Konami PS3 PRO Evolution Soccer 2013 - PES 2013, spor kategorisindeki bir tür olup futbol hayranları tarafından yoğun şekilde rağbet görür. Gerçekçi görüntü kalitesi ve her bir oyuncunun ayrıntılı tasarımı ile kişilerin beklentilerini karşılar. Rekabetçi yanınızı ortaya çıkarmanıza olanak sağlayan oyun, 2013 yılından beri aktif olarak tercih edilir. Yeni gelen güncellemelerle birlikte sürekli gelişen bir yapısı olması hala tercih edilmesinin önemli sebeplerinden biridir. Dünyadaki pek çok farklı takımın ve futbolcunun yer aldığı bu yapım sayesinde siz de futbol dünyasının içerisinde girebilirsiniz. Oyunu pek çok bilgisayarda açabilmek, yapımın müşteriler tarafından tercih edilmesini sağlar. Kurulumu kolayca yapabilir ve hemen maça başlayabilirsiniz.

  • Gerçekçi efektler
  • Çok sayıda takım seçeneği
  • Farklı oyun modları

Eğlenceli Konami PS3 PRO Evolution Soccer Özellikleri

Eğlenceli Konami PS3 PRO Evolution Soccer Özellikleri

Bir spor oyunu olarak geçen bu oyun, özellikle futbolseverlerin favorilerinden biridir. Anlaşılabilir arayüzü ve kolay kullanılabilen yapısı sebebiyle her yaştan bireyin tercih edebileceği bir tasarımı vardır. İçerisinde her ligden oyuncunun ve takımın yer aldığı oyunda dilediğiniz gibi takımlar oluşturabilirsiniz. Siz de kendi takımınızı ilerletmek ve futbol keyfini evinizden yaşamak istiyorsanız, bu oyundan edinebilirsiniz. PS3 Evolution Soccer 2013 aynı zamanda gerçekçi ayrıntılara sahip olması ile de bilinir. Grafikleri sayesinde her detay net görünür. Oyun sırasında futbolcuların gerçekçi bir şekilde karakterlere dönüştürüldüğünü görebilirsiniz. Ayrıntılı karakter tasarımları, gerçekçi efektleri ile siz de kendinizi gerçekten oyunun içerisindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Konami PS3 PRO Evolution Soccer 2013 - PES 2013 fiyatı belirlenirken yapımın sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulur. Avantajlı özelliklere sahip oyuna uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Gerçekçi Grafikleriyle Soccer 2013 - PES 2013

Gerçekçi Grafikleriyle Soccer 2013 - PES 2013

Soccer 2013 - PES 2013 sahip olduğu farklı modlar ile beklentilerinizi karşılayabilir. Ana Lig ve Efsane Ol modları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Bu modların birbirinden farklı yapıları sayesinde oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sadece futbol maçı değil, oyuncuların kişisel animasyonlarının da yer aldığı yapım, son derece gerçekçi ayrıntılara sahiptir. Maç sırasında farklı taktikler yapmanıza ve takımınızı korumanıza olanak veren oyun, aynı zamanda 2 kişilik modu ile de dikkat çeker. 2 kişi karşılıklı maç yaparak yakınlarınızla eğlenebilirsiniz. Her iki tarafın da kendi isteğine göre takım seçebilmesi oyunun beğenilen özelliklerin birini oluşturur. Oyun aynı zamanda çok ileri düzey teknik gerekliliklerin olmadığı cihazlarda dahi kullanılabildiği için dikkat çeker. Konami PS3 PRO Evolution Soccer 2013 - PES 2013 yorumları okuyarak siz de oyun modlarının avantajlarını görebilirsiniz.

Cazip PRO Evolution Soccer 2013 PS3 Fiyatları

Cazip PRO Evolution Soccer 2013 PS3 Fiyatları

PRO Evolution Soccer 2013 kurulumu son derece basit olan bir oyun olduğu için sıklıkla tercih edilir. Bilgisayarda veya oynamaya uygun başka bir cihazda kullanabileceğiniz bu oyun neredeyse her yaştan kişi tarafından tercih edilir. Futbolseverlerin beğenisini kazanan oyun, farklı modları ve canlı efektleri ile dikkatleri çeker. Özellikle futbolcular ile ilgili gösterilen kısa animasyonlar oyuncunun keyifli bir deneyim yaşamasına ve takımına bağlanmasına yardımcı olur. PRO Evolution Soccer 2013 PS3 temelde 2 ana moda sahiptir. 2 mod arasında dilediğiniz gibi geçiş yapıp istediğiniz zaman moddan çıkabilir veya yeni kariyler başlatabilirsiniz. Sayısız takım ve futbolcu seçeneği sayesinde özgürce seçim yapabilirsiniz. Gerçekçi karakter tasarımları ve net görüntü kalitesiyle oyun sizin için özenle tasarlanır. Keyifli vakit geçirmek için bu oyuna sahip olmak istiyorsanız, Trendyol’dan ürüne ulaşabilirsiniz.