Piranha Akıllı Kumanda

379 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Piranha Akıllı Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DBshop Satıcı Ünvanı: GÖNÜL DURULAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1738986895400019 Vergi Kimlik Numarası: 3200067958
    Bu ürün DBshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Televizyon kumandasının fark yaratan özelliği bilek hareketlerini tam olarak anlayarak 360 derecelik dönüş hızı sağlıyor olmasıdır.
  • Piranha akıllı kumanda içerisindeki sesli komut sistemi, kumandada hiçbir tuşa basmadan istenen kanalın ya da istenen dijital platformun açılabilmesini sağlar.
  • Android TV kumandası televizyona Bluetooth teknolojisi ile bağlanır. Kumandanın tam kurulumu için kumandayla birlikte gelen USB aparatını televizyonun USB portuna takmak yeterlidir.
  • Piranha Smart TV akıllı kumandanın sesli komut sistemi yalnızca televizyon kanalı değiştirmek ya da dijital platformlara girmekten ibaret değildir. Televizyonun tüm özelliklerine sesli komut ile ulaşılır.
  • Piranha uzaktan kumanda USB girişiyle bağlantı kurduğu için televizyon yerine bilgisayarlarda da kullanılır.
  • USB portuna bağlantı aparatı takılarak mouse görevi görür.
Geri Bildirim Ver

Piranha Akıllı Kumanda

İnsanlar dünyadan haber almak için bir araca ihtiyaç duyarlar. Bunların ilk sırasında televizyon gelir. Kitle iletişim aracı olan bu cihazı, gelişen teknolojiyle birlikte uzaktan kontrol etmek mümkün hale gelir. Kumandalar sayesinde bu kontrolü sağlıklı şekilde yapabilirsiniz. Akıllı kumanda Piranha, size bu hizmeti sunar. Televizyon karşısına oturduğunuzda yerinizden kalkmadan film veya diziyi değiştirme imkanı bulursunuz. Bu ürün, bilek hareketlerini algılayarak 360° dönüş hızı sağlar. Sesli komut sistemi sayesinde hiçbir düğmeye basmadan istediğiniz seçeneği açma imkanına sahip olursunuz. Ürünün akıllı özellikte olmasının birçok faydası vardır. Televizyonunuzu açtığınızda alıcı ve verici birbirini rahatlıkla görür. Bu ürün televizyona Bluetooth özellikle ya da 2.4 Ghz hızla bağlantı kurar. Siz de kaliteli Piranha akıllı kumanda modeline kolayca sahip olabilirsiniz.

  • Bilek hareketi algılama
  • 360° dönüş hızı
  • Bluetooth bağlantısı

Kullanışlı Piranha Akıllı Kumanda

Kullanışlı Piranha Akıllı Kumanda

Gelişen teknolojiyle birlikte hayatınızı kolay bir hale getiren pek çok ürünle karşılaşabilirsiniz. Televizyon izlerken rahatınızın bozulmasını istemeyebilirsiniz. Kanal değiştirirken ya da İnternete bağlanmak istediğinizde uzaktan kumandaya ihtiyaç duyarsınız. Pek çok cihazda bulunan akıllı özelliklere bu üründe de denk gelebilirsiniz. Bu ürün, sinyalleri kullanarak alıcı ve verici arasında bağlantı kurar. Akıllı televizyona bağlanmanızı kolay hale getiren Piranha Smart TV akıllı kumandaya bakabilirsiniz. Cihazınıza Bluetooth ile bağlanan ürün, bütün akıllı televizyonlarda kullanım imkanı sunar. Üründe, Pointer özelliğini destekleyen yazılım kullanılır. Kumandanın kurulumunu basit bir şekilde sağlayabilirsiniz. Kendi içinde yer alan USB aparatını televizyon arkasına takabilirsiniz. Piranha smart akıllı kumandayla projektöre bağlanabilirsiniz. Tak çalıştır özelliğiyle istediğiniz cihazda kullanım imkanı sunar. Sesli komut özelliğiyle İnternete kolay bir şekilde bağlanırsınız. Siz de Piranha Smart kumanda modelini inceleyebilirsiniz.

Piranha Akıllı Kumanda Özellikleri

Piranha Akıllı Kumanda Özellikleri

Günlük hayatınızda yoğun iş temposundan sıkabilirsiniz. Stres atmak için televizyon karşısında vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Piranha akıllı TV kumandası ile bu zamanı konforlu hale getirebilirsiniz. Bu ürüne yüklenen akıllı özellikler sayesinde oturduğunuz yerden dünyaya bağlanabilirsiniz. Piranha akıllı kumanda özellikleri içinde bulunan IR tuş sayesinde eski modelinize ait bilgileri kolayca yeni ürüne kopyalayabilirsiniz. Mouse özelliği sayesinde hareket algılama hızı kolaylaşır. USB bağlantı kuran ürünle sadece televizyon değil, bilgisayar gibi cihazlara da bağlanabilirsiniz. Ürün, sesli kontrol özelliği sayesinde İnternet üzerinden her işlemi yapabilmenize imkan tanır. Ses açma kapama özelliğiyle televizyonunuzun sesini kontrol edebilirsiniz. Kablosuz ağ desteği olan cihazlarda akıllı kumandayla kontrolü sağlayabilirsiniz. Piranha Smart TV akıllı kumanda özelliklerine bakarak ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Piranha akıllı kumanda yorumlarını inceleyerek önceden fikir edinebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatla Piranha Akıllı Kumanda

Avantajlı Fiyatla Piranha Akıllı Kumanda

Piranha akıllı kumanda fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, size televizyon izlerken konfor sunar. Kanal değiştirme ve video oynatma gibi komutları alarak cihazınıza aktarır. Modele yüklenen akıllı özellik sayesinde cihazınıza sinyallerle bağlanarak kurulum sağlayabilirsiniz. Hareket algılama sistemiyle ürünü rahatça kullanabilirsiniz. Projektörlere Bluetooth ile bağlanarak net görüntüler ve videolar izleyebilirsiniz. G-sensörlü olan ürün, 360° bilek hareketini algılayarak her yerden cihazı kontrol etmenizi sağlar. Yüklediğiniz uygulamaları sesli komut vererek düğmeye basmadan oynatabilirsiniz. Ürün, küçük bir USB girişiyle kablosuz olarak televizyonunuza bağlanma imkanı sunar. Bu üründe herhangi bir komuta bastığınızda radyo aktif dalgalar sayesinde cihaza ulaşarak komut gerçekleşir. Piranha smart tv akıllı kumanda yorumlarını inceleyerek modele dair fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürünü online alışverişin popüler adresi olan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.