Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk

210,42 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
173,48 TL
199 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,42 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özgür Kitaplar Satıcı Ünvanı: MURAT ONURCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440063808
    Bu ürün Özgür Kitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık İÇİMİZDEKİ ÇOCUK, yaşamımıza yön veren güçlü bir varlıktır. İçimizdeki Çocuk ve içimizdeki Ana-Baba, duygu, düşünüş ve davranışlarımızı sürekli yönlendirdiği halde, çoğu kez onların varlığından bile haberdar olmayız. Bu kitap, içinde yetiştiğiniz ailenin ve yakın çevrenin sizin iç dünyanızı ve şimdiki duygu, düşünüş ve davranışınızı nasıl etkilediğini incelemektedir. Doğan Cüceloğlu, İç Çocuk ve İç Ana-Baba ilişkisinin nasıl oluştuğunu, bu ilişkinin duygu, düşünüş ve davranışlarımıza nasıl yansıdığını günlük örnekler kullanarak sağlam mantıksal kurgusu ve yalın anlatımıyla veriyor. İç dünyasına denge, ahenk ve huzur getirmek isteyen okura bir program çerçevesinde alıştırmalar sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Doğan Cüceloğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk - Doğan Cüceloğlu - 226201

Doğan Cüceloğlu İçimizdeki Çocuk kitabı ilk kez 1992 yılında yayınlanmıştır. Psikoloji türünde olan kitap toplam 254 sayfadır. Türk psikolog ve akademisyen olan Doğan Cüceloğlu’nun bu kitabı öğretici içeriği nedeniyle geniş bir çevre tarafından ilgiyle okunmaktadır. İçimizdeki Çocuk kitabı Doğan Cüceloğlu’nun 3. kitabı olmasına rağmen yıllardır kitap üzerindeki ilgide herhangi bir eksilme olmamıştır. Kitap 6 bölümden oluşmaktadır. Yazar çocuğun gelişiminin aile içi ilişkilerle arasında bağı irdelemektedir. Çocuk her toplum için önemli olan ve üzerine sayısız araştırmalar gerçekleştirilen bir olgudur. Toplumların ve kültürlerin temelini çocukların nasıl yetiştirildiği doğrudan belirlemektedir. Çocuk gelişimine merakı olan ya da çocuğu için en iyisini isteyen ebeveynler Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk - Doğan Cüceloğlu satın al tercihini kullanarak kitaba sahip olabilir. Kitap bilgilendirici bir içeriğe sahiptir.

  • Akıcı Yazım Dili
  • Öğretici İçerik
  • Psikoloji Türünde

Doğan Cüceloğlu İçimizdeki Çocuk

Doğan Cüceloğlu İçimizdeki Çocuk

Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk - Doğan Cüceloğlu kitabı psikoloji türünde bir kitap olmasına karşın akıcı ve yalın bir dile sahiptir. Psikoloji bilimiyle daha önce hiç tanışmamış olan kişiler tarafından da rahatlıkla okunabilir. Kitap içeriğinde yazar ilk olarak okuyucuyu insan manzaralarıyla tanıştırıyor. Ardından yöneltilen sorularla okuyucunun içerisindeki çocuğu ortaya çıkarmayı hedefliyor. Çocuk belirli özelliklerle doğar fakat kişiliğinin belirlenmesinde aile oldukça önemlidir. Tüm insani değerler ilk olarak aile içerisinde öğrenilmektedir. Aile çoğu zaman davranışlarıyla çocuğun gelişimini ne yönde etkilediğini fark etmeyebilir. Farklı ailelerde yetişerek farklı kişilik tiplerine sahip olan kişilerin tüm özelliklerini teker teker sıralıyor. Kitap kişilik tipleriyle alakalı akılda kalan birçok sorunun cevabını okuyucuya sunuyor. Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk - Doğan Cüceloğlu yorum yapan kişilerin fikirleri kitap için referans olabilir.

İçinizdeki Çocuğu Keşfedin

İçinizdeki Çocuğu Keşfedin

İçimizdeki çocuk kitabı sahip olunan ailenin ve çevrenin kişilerin iç dünyasını ve yetişkin haldeki duygu ve düşüncelerini nasıl etkilediğini incelemektedir. Kitap toplamda 6 bölümden oluşmaktadır. İlk 2 bölüm okuyucuyu içinde bulunan çocukla tanıştırmaktır. Okuyucuya çeşitli sorular sorularak içindeki çocuğun ortaya çıkması sağlanır. 3. bölümde okuyucunun içerisinde büyüdüğü aileyle olan ilişkini inceleniyor. Ailenin davranışlarının çocukları nasıl utanca boğduğundan 4. bölümde söz ediliyor. 5. kısımda daha önceki bölümlerde okuyucuya sorulan soruların cevaplarının hangi anlamlara geldiği açıklanıyor. Kitabın son bölümünde ise okuyucunun kendine yardım ederek içindeki çocukla ilişkisinin nasıl geliştirilebileceği anlatılıyor. Psikoloji türünde olan bu kitap aynı zamanda bir kişisel gelişim kitabı olarak da değerlendirilebilir. Kişinin kendisini bulma ve sorunlu yönlerinden arındırmasına yardımcıdır. Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk - Doğan Cüceloğlu kampanya ile kitaba sahip olabilirsiniz.

İçimizdeki Çocuk Kitabı ile Kendini Tanıma

İçimizdeki Çocuk Kitabı ile Kendini Tanıma

İçimizdeki Çocuk kitabı kişinin kendini tanıması, analiz etmesi ve olumsuz yönlerini iyileştirmesi için mükemmel bir yol göstericidir. Ebeveynler çocuklarına istemeden onları yaralayacak şekilde davranabilir. Bu kitaba sahip olan yetişkinler çocuklarına olan davranışlarının nasıl kişiliğe sahip çocuklar yetiştirilmesini sağladığı hakkında bilgi sahibi olur. Kendini iyileştiren birey daha sağlıklı ve mutlu çocukların yetişmesine olanak tanıyabilir. Doğan Cüceloğlu İçimizdeki Çocuk özeti sorunları olan kişilerin iyileşme sürecinde yardımcı olabilir. İnsanın kendini tanıması daha iyi bir yaşam ve insan ilişkilerini desteklemektedir. Çocuğun yetiştirilme sürecinde çevre ve aile en büyük iki etkendir. Sağlıklı bireyler yetişmesini sağlamak sağlıklı bir toplumun yapı taşlarını oluşturur. Kişilerin kendini tanıması ve iyileşme yolculuğuna çıkması gerekir. Remzi Kitabevi İçimizdeki Çocuk - Doğan Cüceloğlu indirim dönemini takip ederek kendinizi tanımak için bir adım atabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.