Serenad Bırakmak - Peter Russell

148,07 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
148,07 TL

Ürün Bilgileri

Serenad Bırakmak - Peter Russell

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Serenad Satıcı Ünvanı: SERENAD YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0762052490100001 Vergi Kimlik Numarası: 7620524901
    Bu ürün Serenad tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bırakmak - Peter Russell Kendinizi biraz rahat bırakırsanız, biraz huzur bulursunuz. Kendinizi çok rahat bırakırsanız, çok huzur bulursunuz. Kendinizi tamamen rahat bırakırsanız, tam bir huzur bulursunuz. Ajahn Chah Bırakmak, mutluluğun önünü kesen, değişime ket vuran ve kendini kabul etmeyi engelleyen duygu ve düşüncelerden kurtulmaya yönelik pratik ve güçlendirici bir rehber. Dünyanın manevi geleneklerinden herhangi birine gözucuyla dahi bakmış olan herkes, bırakmanın ve olmasına izin vermenin işin anahtarı olduğunu bilir. Peki ama nasıl? Bu canlı ve açık sözlü rehberde Peter Russell okuyucuya, takıldığımız şeylerin genellikle somut problemlerden değil, tam aksine onlar hakkındaki düşüncelerimiz, hislerimiz, inançlarımız veya beklentilerimizden kaynaklandığını gösteriyor. Gerçek olmayan bu şeyler sadece zihnimizdedir ve onların güçlerini ellerinden alabilir, basit bir fikir değişikliğiyle her şeyi geride bırakabiliriz. Aktardığı bilgilerle bir ömre yetecek kadar derinliğe sahip olan Bırakmak, çağdaş maneviyatın cevheri niteliği taşıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Serenad Peter Russell Bırakmak Trendyol'da!

Serenad Yayınevi Bırakmak; Peter Russell, adından sıkça söz ettiren bir kişisel gelişim kitabıdır. Peter Russell tarafından kaleme alınan eser, Yeşim Öksüzoğlu tarafından Türkçeye çevrilmiştir. İnce kapaklı tasarımı ile dikkat çeken ürün, toplamda 144 sayfadan oluşur. Kitap, huzurlu bir hayat yaşamak için ilk olarak manevi anlamda tamamlanmanın gerektiğini konu alır. Bu hedefi gerçekleştirebilmeniz için birbirinden önemli tavsiyeler verir. Her biri altın niteliğinde olan bilgiler, kendinizle barışık bir yaşam sürmenize ve psikolojik açıdan çok daha güçlü hissetmenize katkıda bulunur. Anlatım tarzı ve akışıyla hemen her kullanıcısından yüksek puan toplamayı başaran Bırakmak; Peter Russell Serenad Yayınevi kitabı, okurların birbirine sıklıkla tavsiye ettiği bir ürünler arasında yer alır.

  • Yazar: Peter Russell
  • Kitap Türü: Kişisel gelişim
  • Sayfa sayısı: 144

Serenad Yayınevi Bırakmak - Peter Russell'ın Yorumları Nasıldır?

Serenad Yayınevi Bırakmak - Peter Russell'ın Yorumları Nasıldır?

Serenad Yayınevi Bırakmak; Peter Russell, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bir kitaptır. Hemen her okurundan tam not almayı başaran kitap, kullanıcı memnuniyetini üst düzeyde tutar. Okurların birçoğu, kitabı birbirlerine tavsiye eder. Genel olarak kullanıcılar, kitabın akıcı bir anlatıma sahip olduğunu düşünür. Eğitici bir kitap olan Serenad Yayınevi Bırakmak; Peter Russell, kitapseverler arasında adından sıklıkla söz ettirir. Neredeyse bütün okuyucular, bu eğitici kitabın mutlaka kütüphanenizde bulunması gerektiğini ve kişisel gelişime katkıda bulunduğunu söyler. Üslubu, konusu ve biçimiyle bu kitap, pek çok okurunun beğenisini kazanmayı başarır. Gelişim kitaplarından hoşlanıyorsanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Peter Russell; Bırakmak Serenad yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşleri hakkında daha fazla fikir alabilirsiniz.

Serenad Yayınevi Bırakmak - Peter Russell Kimlere Hitap Eder?

Serenad Yayınevi Bırakmak – Peter Russell, kişisel gelişim türüne ait bir kitaptır. Bu özelliği sayesinde ürün, bireysel alanda gelişmek ve kendini bulma hedefinde olan kullanıcılar için son derece idealdir. Ürün, kişisel gelişim türündeki kitapları okumaktan keyif alan her okura hitap eder. Âdeta güçlendirici ve yol gösterici bir rehber olan Peter Russell; Bırakmak Serenad Yayınevi kitabı, kendi kendinin rehberi ve kurtarıcısı olmaya çalışan okurlar için mentorluk görevi görür. İçerdiği öneriler ve yaşam öğütleri sayesinde kitap, daha sağlıklı bir hayat sürmek ve kendisiyle barışık olmak isteyen bireyler tarafından sıklıkla tercih edilir. Daha önce hiç kişisel gelişim kitabı okumamış olsanız bile ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Peter Russell tarafından kalem alınan bu nadide eser, sizin benliğinize olan bakış açınızı genişleterek yeni perspektifler kazanmanıza katkıda bulunur.

Serenad Yayınevi Bırakmak - Peter Russell'ın Konusu Nedir?

Serenad Yayınevi Bırakmak; Peter Russell kitabı, kişinin kendisini geliştirmesine yardımcı olan bir üründür. Kitap, esiri olunan duygu ve düşüncelerden kurtulmak için tavsiyeler ve yöntemler içerir. Bu sayede mutlu olup değişimi ve kendinizi kabul etmenin anahtarını elinizde bulundurursunuz. Durağanlığın sebebinin somut olaylar değil, onların etkisinde yaşadığımız soyut durumlar olarak açıklandığı bu kitapta yer alan bilgiler, yıpratıcı hislerden kaçınmanın altın kurallarını verir. Son derece derin konulara değinen kitap, eğitici yönüyle bundan sonraki yaşamınız için oldukça faydalı bilgiler sunar. Edindiğiniz bu bilgiler ışığında daha güçlü ve motive hissedersiniz. Güçlenmiş olan psikolojiniz de hayat kalitenize direkt olarak pozitif yönde bir etkide bulunur. Konu bakımından son derece zengin olan bu kitabı okuyarak hayatınızdaki değişimlerin sizin kontrolünüz altında kalmasını sağlayabilirsiniz. Okura kattığı değerler sayesinde Peter Russell; Bırakmak Serenad Yayınevi kitabı, hemen her kullanıcının âdeta göz bebeği hâline gelir. Siz de kişisel gelişim kitabı arıyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.