TAKE 2 NBA 2K22 PS4 Oyun

599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
763,12 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TAKE 2 NBA 2K22 PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BASKETBOL DÜNYASI NBA 2K22 tüm basketbol evrenini karşına getiriyor. Orijinal takımlara ve oyunculara karşı gerçek NBA ve WNBA ortamlarında HEMEN OYNA. MyTEAM'de günümüzün yıldızları ve geçmişin efsaneleriyle kendi rüya takımını kur. MyCAREER ile kendi profesyonel oyunculuk yolculuğuna çık ve NBA'e yükselme deneyimini yaşa. MyGM ve MyLEAGUE ile güçlü bir Yönetici olarak yönetim yeteneklerini sına. NBA 2K22 ile herkes her yerde basket oynayabilir. OYUNUNU GELİŞTİR Yeni taktiksel saldırı, elden geçirilmiş savunma ile birleşiyor ve çok daha rekabetçi ve sürükleyici bir NBA 2K22 deneyimi sunuyor. Beceriye dayalı top sürme, atış yapma, smaç basma ve alley-oop'lar ile hareketlerini geliştirirken sahanın diğer ucundaysa rakiplerine aman vermeyen yeni blok ve savunma hamleleriyle karşı koy. YELKENLER FORA PlayStation®4 için geliştirilen yepyeni 2K22 Neighborhood'da yolcu gemisiyle açık denizlere yelken aç. İdeal MyPLAYER'ını oluştur, seviye atlayarak ödüller kazan ve hem oyununla hem tarzınla kendini yansıt. RÜYALARININ TAKIMI NBA fantezi basketbol rekabetinin doruk noktası NBA 2K22 MyTEAM'de kartları topla, yeni kartlar yarat ve oyuna kendini kaptır. NBA yıldızlarıyla ve her dönemden efsanelerle hayallerindeki kadroyu oluştur, MyTEAM deneyimine her sezon eklenen özelliklerle oyunun kurallarını değiştiren evrimi yaşa. YENİ SEZONLAR, YENİ KEŞİFLER NBA 2K22'de her sezonla birlikte yeni ödüller kazanmak için yepyeni fırsatlar seni bekliyor. İster MyTEAM'de ister MyCAREER'da en iyilere karşı mücadele et ve her bir sezonun beraberinde getirdiği müthiş ödülleri keşfet.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

Take 2 NBA 2K22 PS4 Oyun

Bilgisayar oyunları boş vakitlerin değerlendirilmesine yardımcı olan aktivitelerden biri olarak bilinir. Bu tür aktiviteleri sevenler için özel olarak üretilen NBA 2K22 PS4, boş vakitlerinizin keyifle değerlendirilmesini sağlar. Basketbol karakterlerini parmak uçlarınızda yönetebileceğiniz bu oyun sayesinde kendinizi gerçek hayatta hissedebilirsiniz. Herhangi bir kesinti yaşamadan NBA karakterlerine ulaşabileceğiniz bu ürün ile yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Gerçek oyunculara ve takımlara karşı mücadele ederek orijinal NBA dünyasının zevkini tadabilirsiniz. Bununla birlikte yüksek verime ve performansa sahip olabilirsiniz. Siz de oyun deneyiminizi artırarak keyifli vakitler geçirebilmek istiyorsanız Take 2 markası tarafından satışa sunulan NBA oyununu satın alabilirsiniz. Ürünü 5026555429559 kodu ile aratarak kolaylıkla ulaşabilir ve vakit kaybetmeden denemeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda PS4 NBA 2K22 fiyatını inceleyebilir ve avantajlarından faydalanabilirsiniz.

  • Kaliteli vakit
  • Oyun geliştirici deneyim
  • Gerçek karakterler

Kaliteli Vakit Sunan Take 2 NBA PS4 Oyun

Kaliteli Vakit Sunan Take 2 NBA PS4 Oyun

PS4 ürünleri kaliteli vakit geçirebilmenize yardımcı olarak yüksek verim sağlar. Gerçek karakterlere erişebileceğiniz bu ürün sayesinde vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Take 2 markası tarafından satışa sunulan PlayStation 4 NBA 2K22 ile basketbol deneyiminizi de güçlendirebilirsiniz. Dilerseniz dostlarınızla birlikte oynayabilir dilerseniz de tek başınıza gerçek oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz. PS4 2K22 sayesinde NBA oyuncularını da yakından takip edebilir ve profesyonel oyunculuk deneyiminizi artırabilirsiniz. Yeni saldırı teknikleriyle birleşen bu ürün ile mücadeleci yanınızı ortaya koyabilir ve yüksek performansa sahip olabilirsiniz. Portatif yapısından faydalanarak dilediğiniz her yere götürebileceğiniz bu oyun sayesinde her yerde basketbol oynayabilirsiniz. Siz de vaktinizi kaliteli bir şekilde değerlendirebilmek istiyorsanız Take 2 NBA 2K22 PS4 oyununu satın alabilirsiniz. Bu sayede dostlarınızla ya da tek başınıza basketbol oynayabilir ve deneyiminizi artırabilirsiniz.

Oyun Becerisini Geliştirici Take 2 NBA PS4

Oyun Becerisini Geliştirici Take 2 NBA PS4

Bilgisayar oyunları geliştiricilik yönü yüksek olan yapıtlardan biri olarak bilinir. Basketbol deneyiminizi artırarak gelişiminizi takip edebilmek istiyorsanız Take 2 markası tarafından satışa sunulan NBA 2K22 modelini tercih edebilirsiniz. İçerisinde gerçek karakterlerin ve gerçek insanların bulunduğu bu ürün ile oyun deneyiminizi güçlendirebilirsiniz. Yolcu gemisi ile yeni alanlara açılabilir, büyük ödülleri kolaylıkla toplayabilirsiniz. Aynı zamanda becerilerinizi de rahatlıkla geliştirebilirsiniz. Top sürme, atış yapma ve smaç basma gibi birbirinden farklı basketbol hareketlerini öğrenme ve geliştirme imkanı elde edebilirsiniz. Gerçek oyuncuların yer aldığı 2K22 PS4 kullanımı, oldukça eğlencelidir. Basketbol deneyiminizi kolaylıkla geliştirebileceğiniz bu oyun ile kendinizi ilginç bir serüvene bırakabilirsiniz. Siz de becerilerinizi geliştirebileceğiniz.NBA 2K22 PS4 fiyatını inceleyerek ekonomik bir şekilde satın alabilirsiniz. Aynı zamanda yeni ve kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Take 2 NBA 2K22 PS4

Uygun Fiyatıyla Take 2 NBA 2K22 PS4

Müşteriler tarafından satın alınan oyunların gerçek karakterlere sahip olması oldukça önemlidir. Aynı zamanda bu oyunların uygun ve avantajlı fiyatlarla kategoride yer alması da aranan özellikler arasındadır. Satın alma sürecinde müşteriler tarafından yapılan yorumlar da oldukça önemlidir. PS4 NBA 2K22, birbirinden farklı karakterlere sahip olduğundan müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Yeni kartlar yaratarak basketbol deneyiminizi güçlendirebilirsiniz. Gerçekçi görüntülerinden faydalanarak da zevklerinizi doruk noktasında yaşayabilirsiniz. NBA yıldızları ile yeni takım oluşturabilir ve transfer sürecine kendinizi ortak edebilirsiniz. Uygun fiyatıyla satışa sunulan bu oyunu Trendyol sayesinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Take 2 NBA 2K22 PS4 oyun fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda müşterilerin görüşlerinden Take 2 NBA 2K22 PS4 oyun yorumları ile faydalanabilir ve aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz.