Üstün Ser Hazır Sıva

444,44 TL

Ürün Bilgileri

Üstün Ser Hazır Sıva

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOMSPARK Satıcı Ünvanı: ONUR ŞANAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7990297804
    Bu ürün HOMSPARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama TANIMI Çimento,polimer ve lif esaslı el ile uygulanabilen yüksek performanslı el sıvası. KULLANIM YERLERİ Tüm yapıların iç ve dış cephelerinde duvar ve tavanlarda bims, briket, tuğla, gazbeton yüzey uygulamalarında kullanılabilen (1-5 cm) yüksek performanslı el sıvası. YÜZEY HAZIRLIĞI Yüzey temiz ve sağlam olmalıdır, boya, kir, kalıp yağlarından vb. arındırılmalıdır. Su emici yüzeyler ADEL-S uygulamasından 12 saat önce ADEPRİMER ile astarlanmalıdır. Uygulama yapılan yüzeyler 24 saat ara ile 3 gün boyunca mutlaka nemlendiriimelidir. Nemlendirme işlemi fırça veya sünger rulo ile yapılmalıdır. ÖNERİLER VE UYGULAMA SINIRI Ortam sıcaklığı: 5°c - 30°c arası olmalıdır. Uygulama sonrasında malzemenin priz yapısına fırsat vermeden çelik ıspatula veya mala ile yüzey düzeltilmelidir. AMBALAJ VE DEPOLAMA 25 kg'lik kraft torba-Palette 64 adet Rutubetsiz ve kuru ortamlarda üretim tarihinden itibaren 6 aydır. HAZIRLANIŞI VE UYGULAMA Adel-S Kaba ve İnce olarak üretilmektedir. 25 kg'lik bir torba ADEL-S ortalama 6,5 litre su ile düşük devirli bir mikser veya mala ile topak kalmayacak şekilde iyice karıştırılmalıdır. ADEL-S İnce tek katta 1 cm kalınlıkta uygulanır ADEL-S Kaba tek katta 2 cm kalınlıkta uygulanır. İkinci kat uygulamalarına 1 gün sonra geçilmelidir. TEKNİK ÖZELLİKLER EsasıÇimento, mineral dolgular, sentetik katkılar ve polipropilen liflerRenkGriDinlenme Süresi10 DakikaTam Kuruma Süresi24 saatUygulama KalınlığıMim:10 mm, Max:50 mmKullanılabilme Süresi4 SaatKarıştırma Oranı25 kg ADEL-S 6,5 lt suKullanım Miktarı1,7 kg/m2 (yüzeye bağlı olarak)Uygulanacak Zemin Sıcaklığı+5 C + 25 CBayındırlık Poz No04.476/E Uygulama AletleriEl mikseri, çelik mala Bu değerler 20ºC ortam sıcaklığı için verilmiştir, düşük ısıda süre uzar, yüksek ısıda süre kısalır. Teknik Harçlar, Yüksek Performanslı El Sıvası

Ürün Özellikleri

  • Tip Yapıştırıcılar
Geri Bildirim Ver

Üstün Ser Hazır Sıva Siyah

Sıva, bir yapının iç ya da dış tarafındaki duvarların yüzeyine belli miktarlarda uygulanan bir nevi harçtır. Diğer kaplamalardan farkı ise sıva kalıcı bir yapıya sahiptir. Sıvanın asıl hedeflerinden birisi duvarı sağlamlaştırmak ve kalınlaştırmaktır. Bu sayede duvar dışarıdan gelecek herhangi bir darbe ya da çarpışmaya karşı dayanıklılığını korur. Genel olarak duvarı daha sağlam bir malzeme ile kaplamayı sağlayan sıvalar, düz ve pürüzsüz yüzeyler elde etmek için de kullanılır. Duvarların iç ve dış yüzeyine uygulanan sıva özellikle badana sırasında aktif rol oynar. Üstünser hazır sıva su ile karıştırılarak kullanılır ve rutubetsiz kuru bir ortamda muhafaza edilmesi gerekir. Ortam sıcaklığının 30 derece üzerine çıkmaması gerekir. Ürünün genel özellikleri şunlardır:

  • El ile uygulanabilen lifli yapı
  • Zorlu yüzeylerde yüksek performans
  • Fırça ile kolay uygulama

Müşterilerin Üstün Ser Hazır Sıva Siyah Yorumları

Üstün Ser hazır sıva siyah ince yapılı bir üründür ve normal harçlara göre zorlu zeminlerde daha fazla miktarlarda uygulanması gerekebilir. Bu tür zeminlerde sıvanın 2 cm kalınlığında uygulanması tavsiye edilir. Müşteriler tarafından yapılan Üstün Ser hazır sıva siyah yorumları da kalın zeminlerde 1 cm kalınlığın üzerinde sürüldüğü zaman daha efektif sonuçlar verdiği yönündedir. İçeriğinde çimento, polimer ve lif bulunur. Elle uygulanabilir bir üründür. Tüm yapıların iç ve dış cephelerinde kullanılır. Özellikle duvarlarda ve tavanlarda büyük farklar yaratan sıvanın, paketi açıldıktan itibaren 6 ay içerisinde bitirilmesi gerekir. Saf harcın ya da su ile karıştırılmış halinin en fazla 30 derece sıcaklıkta tutulması önem arz eder. Yüksek sıcaklıklar sıvanın yapısında olumsuz reaksiyonlar gösterir. İnce olarak 1 cm, kalın olarak da 2-3 cm olarak uygulamak yeterlidir.

Üstün Ser Hazır Sıva Siyah Hazırlanışı ve Kullanılışı

Hazır sıva kullanırken bilinmesi gereken bazı kilit detaylar bulunur. Bu detaylara dikkat edildiği takdirde kaplama süreci çok daha kolaylaşır. Sıva işleminin yapılacağı uygulama alanının temizlenmiş olması çok önemlidir. Yüzey temiz ve sağlam olduğu takdirde sıva daha sıkı tutunur. Yağlı yüzeyler sıva tutmakta zorlanır bu yüzden yağdan arındırılmış, temizlenmiş bir yüzey olması önemlidir. Uygulama yapılan duvarların temiz olmasının yanı sıra hafif nemli olması da uygulama kolaylığı sağlar. Uygulama yapılırken ince katmanlar halinde dağıtılması ince yüzeylerde daha doğru bir seçim olur. Bir fırça yardımıyla sıva yaydırıldıktan sonra mala ile beraber yüzey üzerinde düzeltmeler yapılır. Ortalama 6,5 litre su ile beraber karıştırılması tavsiye edilir. Harcı karıştırmak için bir mikser kullanmak daha hızlı ilerleme sağlar. Sıvayı 10 dakika dinlendirdikten sonra 1 gün bekleterek tamamen uygulamaya hazır hale getirebilirsiniz.

Avantajlı Üstün Ser Hazır Sıva Siyah Fiyatları

Rutubetsiz ve kuru ortamda 6 ay muhafaza edilebilen hazır satılan bu sıva, bir gün arayla iki kat uygulanır. İlk katın kurumasını tamamen beklemek ve diğer katı önceki katın üzerine uygulamak gerekir. İlk katın kuruması ortalama 1 gün sürer. İlk katı 1 veya 2 cm kalınlığında uygulandıktan sonra diğer katlara da aynı şekilde yapılır. Duvarın ya da yüzeyin önden nemlendirme işlemi bir fırça yardımıyla yapılır. Rulo bir fırça yüzeyi daha orantılı nemlendirir. Nemlendirmenin 24 saat arayla 3 gün boyunca yapılması gerekir. Uygulama sonrası düzeltme mala yardımıyla yapılır. Harç, içerisinde hiç topak olmayacak bir şekilde eşit olarak karıştırılır. Ses yalıtımı, duvar kalınlaştırması, badana gibi işlemler için kullanılır. Evinizde kullanacağınız istediğiniz bölümlerin sağlam kalabilmesi için bu harçları avantajlı Üstün Ser hazır sıva fiyatları ile satın alabilirsiniz.