FAZIL ÇİL KREMİ Fazıl Çil Kremi 40 Gr

194 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
250 TL199,90 TL

Ürün Bilgileri

FAZIL ÇİL KREMİ Fazıl Çil Kremi 40 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİHİRLİ SAĞLIK Satıcı Ünvanı: ŞERİFE DUMAN ELEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140887480
    Bu ürün SİHİRLİ SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fazıl Çil Kremi 40 gr Genellikle yüz ve dekolte bölgesinde meydana gelen lekelenmelerin giderilmesinde etkilidir. Güneş ışınları, kullanılan ilaçlar, genetik durumlardan kaynaklı oluşmuş lekelerin giderilmesini ve cilt tonunuzun eşitlenmesini sağlar. Tüm cilt tipleri için kullanım sağlanabilir. Eşit Cilt Tonu Farklı nedenlerden dolayı meydana gelmiş, istenmeyen cilt lekelerinin giderilmesini sağlar. Bu sayede, cilt tonunuzun eşit seviyede olmasını da sağlamış olur. Cildinizi Korur Cilt lekelerinin giderilmesini sağlarken aynı zamanda, cildinize gerginlik sağlar. Daha pürüzsüz ve parlak görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda cildinizin nem ihtiyacını karşılar. ?Ürün, cilt tarafından kolayca emilir.
  • ?Cildinizi yumuşatmaya yardımcı olur.
  • ?Düzenli kullanım sağlanmaya başlandığında, lekelerde açılmaların başladığını gözlemleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Form Krem
  • SPF SPF 4 - 20
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

3D Tunalı Fazıl Çil Kremi Ürünleri Trendyol'da!

3D Tunalı Fazıl 40 g çil kremi, ciltte çeşitli sebeplerden oluşan lekelerin giderilmesi için kullanılır. Ürün, krem formuyla cilde rahatlıkla sürülebilir. Ayrıca cildinizin daha parlak görünmesini de sağlar. Aynı zamanda bu krem, güneşten koruyucu etkisiyle de kullanıcıları memnun eder. Böylece cildinizin doğal savunmasına destek olur. Söz konusu ürünü, yüz ve vücudun farklı bölgelerinde oluşan ton eşitsizliklerini hafifletmek için tercih edebilirsiniz. 3D Tunalı Fazıl 40 g çil kremi, özel tasarım kavanozuyla pratik ve kullanışlıdır. Sağlam malzemeden üretilen kabı sayesinde düşme ve darbelere karşı direnç gösterir. Ürün 40 g olarak satışa sunulur. Krem, herkesin kullanabileceği avantajlı özelliklere sahiptir. 3D Tunalı Fazıl 40 g çil kremi, sağlıklı içeriklerden üretilir.

  • Kullanım Amacı: Lekeli görünümü hafifletme
  • Form: Krem
  • İçerik: Alkol İçermez

3D Fazıl 40 G Alkol İçermeyen Çil Krem Ne İşe Yarar?

3D Fazıl 40 G Alkol İçermeyen Çil Krem Ne İşe Yarar?

Ciltte oluşan lekeler istenmeyen bir görüntü yaratır. Estetik açıdan rahatsızlık veren bu durumu önlemek amacıyla 3D Fazıl 40 g çil kremi kullanabilirsiniz. Krem, pürüzsüz yapısıyla cilt üzerine yayılır. Yoğun nemlendirici özelliği sayesinde cildin içine işler ve yağlı bir görünüm bırakmaz. 3D Tunalı Fazıl 40 g çil kremi, alkolsüz yapısıyla sağlığınızı korur. Ürün, yüz ve dekolte bölgesinde kullanıma elverişlidir. Cilt lekeleri, yaşa bağlı olarak oluşabilir. Ayrıca kullanılan ilaçlar, genetik faktörler ve güneş ışınları da bu oluşumlara sebeptir. Söz konusu ürün, farklı bölgelerde meydana gelen bu renk değişimlerini hafifletmeye destek olur. Krem, vücudun eşit bir tona kavuşmasına ve lekelerin yok edilmesine yardımcıdır. Böylece kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.

3D Fazıl 40 G Çil Krem Nasıl Kullanılmalıdır?

Fazıl 40 g çil kremini kullanmadan önce ürün üzerindeki talimatları dikkatlice okumak gerekir. Bu sayede kremi cildinize doğru uygulamak için gerekli bilgiye sahip olursunuz. Yüz ve dekolte bölgesine kremi sürmeden önce varsa makyajınızı temizlemeniz önemlidir. Ürünün etkisini gösterebilmesi için cildin arındırılması gerekir. Ardından bir miktar kremi cildinize masaj yaparak sürün. Ürünü kullandıktan sonra cildiniz hem daha parlak hem de daha gergin görünebilir. 3D Tunalı Fazıl 40 g çil kremi, gündüz dışarı çıkmadan önce kullanılabilir. Krem, güneşin zararlı ışınlarından cildi korur ve böylece leke oluşumuna engel olur. Ayrıca ürün, akşam yatmadan önce de cilde uygulanabilir. Krem, takviye edici yapısıyla cildinizin nem dengesini sağlamaya yardımcıdır. Aynı zamanda cildinizdeki çil ve lekelere karşı etki gösterir.

3D Fazıl 40 G Nemlendirici Çil Krem Hangi Cilt Tipleri İçindir?

Cilde rengini veren melanin pigmentinin bir bölgede yoğunlaşmasıyla lekeler ortaya çıkar. Bu oluşum görsel olarak rahatsızlık verir. Güneş lekesi ve çiller herkesin karşılaşabileceği sorunlardır. 3D Tunalı Fazıl 40 g çil kremi; kuru, yağlı ve normal cilt tipleri için kullanılabilir. Ürün, yüz ve dekolte bölgesinde sıklıkla görülen çil ve lekelerin giderilmesi için uygulanır. Söz konusu kremi, düzenli olarak kullandığınızda cildinizde meydana gelen değişimi gözlemleyebilirsiniz. Ürün hem koruyucu hem de lekelerin oluşumunu hafifletici yapısıyla kullanıcıları memnun eder. Cilt tonunun eşitlemeye destek olur ve cildin daha canlı, parlak görünmesine katkı sağlar. Krem, özel formülüyle farklı cilt tiplerinin beklentilerinizi karşılar. 3D Fazıl 40 g çil kremi yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünü avantajlı ödeme seçenekleriyle Trendyol'dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.