ALTINİXİR Gül Vücut Yağı 10ml

150 TL

Ürün Bilgileri

ALTINİXİR Gül Vücut Yağı 10ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTINİXİR Satıcı Ünvanı: YİĞİT DAHİ BAŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480676908
    Bu ürün ALTINİXİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALTINİXİR gül yağı, doğanın bize sunduğu en değerli mucizelerden biridir. Özenle seçilmiş en kaliteli gül yapraklarından elde edilen bu yağ, cilt bakımında ve ruhsal dengeyi sağlamada uzun yıllardır kullanılan bir hazineye dönüşür. ALTINİXİR'in özel işleme teknikleriyle zenginleştirilen bu yağ, saflığı ve etkinliğiyle kendini gösterir, cildinizi ve zihninizi en saf ve doğal şekilde besler. Gül yağının muhteşem kokusu, sizi doğanın kollarına bırakacak ve içsel bir huzur ve dinginlik hissiyle dolduracak. Sakinleştirici ve dengeleyici özellikleri, cildinizi nemlendirir, canlandırır ve pürüzsüzleştirirken, zihninizi sakinleştirir ve ruhsal olarak yenilenmenizi sağlar. ALTINİXİR Gül Yağı, antioksidan etkisiyle cildinizi serbest radikallerin zararlı etkilerinden korurken, doğal ışıltınızı ortaya çıkarır. ALTINİXİR Gül Yağı, doğal içeriğiyle güven verir. Her damla, en saf ve doğal gül yapraklarından özenle elde edilir ve hiçbir katkı maddesi içermez. Bu nedenle, en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir. Cilt bakım rutininizin ayrılmaz bir parçası olacak bu yağ, cildinizde mucizevi bir dönüşüm yaratır. Ruhsal ve bedensel yenilenmeyi bir araya getiren ALTINİXİR Gül Yağı, her kullanımda size doğadan gelen saf ışıltıyı ve yenilenmeyi sunar. Cildinizi sevin, ruhunuzu besleyin ve doğanın mucizevi gücünden ilham alın. ALTINİXİR markasının gül yağı ile güzellik ve huzurun tadını çıkarın. ALTINİXİR Gül Yağı, doğal güzelliğinizi ve sağlığınızı destekleyen, cilt ve zihin için derin bir iyilik sunar. Doğanın en değerli hediyesi olan bu yağ ile kendinizi şımartın ve doğadan gelen doğal ışıltınızı keşfedin.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver