Bioblas Sarımsak Özü Ve Organik Zeytinyağı Içeren Şampuan

289,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Bioblas Sarımsak Özü Ve Organik Zeytinyağı Içeren Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SARIMSAK ÖZÜ VE ORGANİK ZEYTİNYAĞI İÇEREN ŞAMPUAN 360 ML. X 3 ADET

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Şampuan Tipi 3'ü 1 Arada
Geri Bildirim Ver

Bioblas Sarımsak Özü ve Organik Zeytinyağı İçeren Şampuan

Görünüşünüzün ve vücudunuzun önemli parçalarından biri olan saçlarınızın bakımı oldukça hassas bir konudur. Saçlarınızı temizleyip bakımını ve onarımını da yapabilen Bioblas sarımsaklı şampuan ürünü müşteriler tarafından büyük beğeni kazanır. Sarımsak özü korunarak üretilen ve organik zeytinyağı ile zenginleştirilmiş olan bu ürün, saçlarınızın daha güçlü, parlak ve canlı olmasını sağlar. Kolay bir şekilde uygulanabilme özelliğiyle dikkat çeken Bioblas sarımsak özü ve organik zeytinyağı içeren şampuan müşteriler açısından büyük bir avantaj sağlar. İçeriğinde herhangi bir kimyasal ve ilaç barındırmayan şampuan doğal olması ile fark yaratır. Her yıkamada kullanılan bir miktar şampuanın yeterli olması sayesinde kullanım süresi oldukça uzundur. Bunun yanı sıra büyük şişesi de kullanım süresini artırdığından müşteriler açısından önemli bir avantajdır.

  • Saçlara bakım ve onarım
  • Sarımsak özü
  • Organik zeytinyağı ile özel formül

Bioblas Sarımsaklı Şampuan Özellikleri

Bioblas Sarımsaklı Şampuan Özellikleri

Sarımsağın içeriği ve faydaları korunarak üretilen Bioblas sarımsak özü ve organik zeytinyağı içeren şampuan organik zeytinyağı ile zenginleştirilir ve müşterilerin beğenisine sunulur. Sarımsak özü ve organik zeytinyağı ile saç dökülmelerinin azalmasına yardımcı olur. Dayanıklı, parlak ve ışıltı saç telleri ile dikkat çekersiniz. Dışarıdan etki edebilen etkenlere karşı saçınızı yüksek derecede korur. Tüm saç tiplerine olan uyumu sayesinde her yaştan müşteriye uygundur. Günlük kullanım için uygun olan bu ürün, pratik uygulanabilme özelliği ile müşteriler tarafından memnuniyetle karşılanır. Saçınızı temizleyen aynı zamanda da bakımını yapabilen özel formüle sahiptir. Sahip olduğu kokusuyla saçınızın harika kokmasını sağlar. Saçlarınıza hem görsel açıdan hem de kokusal olarak değer katan ve muhteşem etki eden bu şampuan keyif alarak kullanabileceğiniz bir ürün olma özelliğiyle fark yaratır.

Bioblas Sarımsaklı Şampuan Avantajları ve Yorumları

Bioblas Sarımsaklı Şampuan Avantajları ve Yorumları

Sahip olduğu özel formülü ve ferahlık hissi veren keyifli kokusuyla ön plana çıkan Bioblas sarımsak özü ve organik zeytinyağı içeren şampuan, birçok avantajıyla müşterileri oldukça memnun eder. Tek yıkamada bile harika sonuçlar elde edebileceğiniz bu şampuan içeriğindeki sarımsak özü ve organik zeytinyağı ile saçlarınıza eşsiz bir dokunuş yapar. Hem temizleyen hem de bakım ve onarım yapabilen bu büyüleyici ürün, saçlarınıza yaptığı etkiyle gören herkese adından söz ettirir. Pratik uygulanabilme avantajıyla müşterilere kolaylık sağlar. Islak saçınıza bir miktar sürdükten sonra masaj yapıp durulayabilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan Bioblas sarımsak özü ve organik zeytinyağı içeren şampuan yorumları oldukça olumludur. Yapılan övgü dolu yorumlarda müşteriler saçlarındaki değişimden bahseder ve memnuniyetlerini belirtir. Diğer almak isteyenler için yol gösterici olan bu yorumlar aynı zamanda büyük bir avantajdır.

Bioblas Sarımsaklı Şampuan Fiyatları

Bioblas Sarımsaklı Şampuan Fiyatları

Bioblas sarımsak özü ve organik zeytinyağı içeren şampuan fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler ve sunduğu avantajlar göz önüne alınarak belirlenir ve bu şekilde satışa sunulur. Müşteriler tarafından büyük bir memnuniyetle tercih edilen bu ürünün hesaplı fiyat avantajına sahip olması da önemli bir etkendir. Her bütçeye uygun ve bütçelerde büyük bir değişiklik yaratmayan hesaplı fiyat seçeneği diğer müşterilerin de ürünü satın alma konusunda etkilenmesini sağlar. Sarımsak özü, özel formülü, kolay ve uzun süreli kullanım avantajı ve uygun fiyat seçeneği ürünün satın alınma sürecinde önemli bir rol oynar. Oldukça keyif alarak kullanılan ve sonuçlarından bir hayli memnun kalınan bu şampuana internet üzerinden daha hesaplı fiyatlara ulaşabilirsiniz. Tüm bu özellik ve avantajlara sahip enfes kokulu ürüne Trendyol güvencesi ve uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.