CAPLOONBA Pink House Ranza

23.400 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

CAPLOONBA Pink House Ranza

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: caploonba Satıcı Ünvanı: ORPAK MOBİLYA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0647036177900022 Vergi Kimlik Numarası: 6470361779
    Bu ürün caploonba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odayı verimli kullanma imkanı sağlayan Pink House Ranza ile çocuklar oyun alanlarında uyumanın keyfini yaşar. Alt kat Montessori uyumludur ve alt yatak ebat olarak daha geniştir. Boyutu 100x200 olup, iki çocuk için ideal bir yapısı vardır. Bebeğiniz alt katta yaşarken, büyük çocuğunuz için ise üst katı tercih edebilirsiniz. Merdiven yönü ise değiştirilemiyor. E1 standardına uygun Colorado ve dafne renk sıkıştırılmış 18mm 1. kalite yonga levha malzemeden oluşmaktadır. 4mm kalınlığında dört kenar BSR ayna
  • Yüksek ağırlık taşıma kapasiteli 8mm kalınlığında kanal içine geçme çekmece dipleri
  • Sessiz, yavaşlatıcılı, tam açılımlı tandem çekmece ray sistemi
  • Abs malzeme sağlıklı pvc kulp
  • Yükseklik 229 Genişlik 207 cm Derinlik 150 cm Ağırlık 171 kg Hacim 0,42 m3 Paket Sayısı 7 Alt Yatak 100x200 Üst Yatak 90x200
Geri Bildirim Ver

CAPLOONBA Pink House Ranza

Caploonba Pink House ranza, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmış bir modeldir. Bu ranzanın özellikleri saymakla bitmez, ancak en önemli özellikleri arasında dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı yer alır. Pink House Ranza, çocuklar ve yetişkinler için ideal bir yatak çözümüdür. Dayanıklı gövdesi ve tasarımı sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar.

 
  • Dayanıklı gövde
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Kullanım kolaylığı

Caploonba Pink House Ranza Özellikleri

Caploonba Pink House Ranza Özellikleri

Caploonba Pink House, en yüksek kalitede ahşap ve metal malzemelerden yapılır. Malzemelerin dayanıklılığı ve kalitesi, bu ranzanın uzun ömürlü olmasını sağlar. Ayrıca, çevre dostu malzemeler kullanıldığından Pink House Ranza aynı zamanda çevreye de duyarlı bir seçimdir. Malzeme kalitesi oldukça yüksektir ve üretim sürecinde en iyi malzemeler kullanılır. Ahşap çerçeve ve kaliteli metal bağlantı elemanları, bu ranzanın dayanıklılığını artırarak her türlü yükü taşıyabilmesini sağlar. Ranza, çocukların yanı sıra gençler ve yetişkinler için de uygun olabilen bir tasarımdır. Yatak odalarında yer kazandırmak isteyen aileler, öğrenciler, stüdyo dairelerde yaşayanlar ve tatil köyleri gibi tesisler bu ranzaları tercih edebilirler. Pink House ranza, tek kişilik standart bir yataktan daha fazla uyku alanı sağlayarak müşterilere daha fazla yer kazandırır. Üst katman, merdivenlerle veya yan tarafta bulunan korkuluklarla rahatça erişilebilir. Ranza hem tek kişilik odalarda hem de paylaşımlı odalarda kullanılabilir.

 

Caploonba Pink House Ranza Kullanışlı mı?

Caploonba Pink House Ranza Kullanışlı mı?

CAP2184 kodu ile satışa sunulan Pink House ranza, birçok avantaj ve fayda sunar. Yatak odasında yer kazandırmak için ideal bir seçimdir. Hem çocuklar hem de yetişkinler için kullanıma uygundur. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Çevre dostu malzemeler kullanıldığından çevreye duyarlı bir seçimdir. Farklı mekanlarda kullanılabildiğinden çok yönlü bir yatak çözümüdür. Ranza, apartman daireleri, okul yurtları, tatil köyleri, yaz kampları ve askeri tesisler gibi birçok farklı yerde kullanılabilir. Bu ranza modeli, her türlü konaklama ihtiyacına cevap vermek için tasarlanır. Modern ve güvenli çözümler arayan ailelerin tercih ettiği bir yatak odası ürünüdür. Bu ranza, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olup renkli ve şık bir tasarıma sahiptir. 196 cm uzunluğunda, 96 cm genişliğinde ve 134 cm yüksekliğinde olan Pink House ranza, iki adet yatağı bir arada kullanmanıza olanak sağlar. Bu ranza, açık pembe renge sahiptir. İki adet yatak altı çekmece, çocukların oyuncaklarını veya kitaplarını koymak için kullanılabilir.

 

Caploonba Pink House Ranza Fiyatı

Caploonba Pink House Ranza Fiyatı

Pink House ranza yüksek kaliteli malzemeler ve dayanıklılıkla birleşen fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Her türlü konaklama ihtiyacına cevap vermek için ideal bir seçenektir. Bu ranza, çevre dostu malzemeler kullanılarak üretilir. Pink House ranza kaliteli bir yatak seçimi olmanın yanı sıra çevre için de duyarlı bir tercih olabilir. Ahşap baş kısmı, sağlam bir yapıya sahiptir ve dayanıklılık sağlar. Birden fazla çocuğun aynı anda kullanmasına olanak tanıyan pratik bir ranzadır. Ranza, sağlam ve güvenli bir yapıya sahip olmasının yanı sıra yatak altı çekmeceleriyle ekstra depolama alanı sağlar. Ürün ayrıca renkli tasarımıyla modern bir şıklık sunar. Pembe renkli olması sayesinde özellikle çocukların ilgisini çeken bir modeldir. Suntalam malzeme oldukça dayanıklı bir kullanım sağlar. Caploonba Pink House ranza yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Caploonba pink house ranza fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.