Çaykur Çay Çiçeği Siyah Çay 500 gr

85 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
95,50 TL
Kurumsal Fatura
94,27 TL
Kurumsal Fatura
99,50 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Çay Çiçeği Siyah Çay 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: T&P Multi Market Satıcı Ünvanı: EMİNE TUĞBA PEKEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1180500069000001 Vergi Kimlik Numarası: 1310295189
    Bu ürün T&P Multi Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir.Çaykur Çay Çiçeği Siyah Çay 500 Gr
Geri Bildirim Ver

Çaykur Çay Çiçeği Çay 500 Gr

Gün içerisinde sıklıkla tüketilen içecekler arasında yer alan çay, farklı aromaları ve değişik gramajları ile çeşitlenerek artar. Çaykur çay çiçeği çay 500 gr ürünü, ekonomik paketi ve lezzetli içimi ile tiryakiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hem kahvaltılarda hem de beş çayı saatlerinde demleyebileceğiniz Bu ürün en doğal yapraklardan elde edilir. İçecek tercihlerinde farklı aromalar arayanlara hitap eden kaliteli ürün, özel üretim bir seçenek olarak dikkat çeker. 500 gramlık ekonomik ebatıyla uzun süreli bir kullanım imkânı sağlayan içeceğe, sofralarınızda dilediğiniz gibi yer verebilirsiniz. Çaykur çay çiçeği 500 gr siyah dökme çay fark yaratan özellikleri ve leziz tadı ile müşteriler tarafından beğenilir ve sıklıkla tercih edilir.

  • Doğal ve katkısız içerik
  • 500 gr’lık bütçe dostu paket
  • Özel harman, hoş aroma, yumuşak içim

Beğenilen Doğal Çaykur Çay Çiçeği 500 Gr Özellikleri

Beğenilen Doğal Çaykur Çay Çiçeği 500 Gr Özellikleri

Karadeniz’in dik yamaçlı yemyeşil bahçelerinden doğal yöntemlerle toplanarak kurutulan Çaykur çay çiçeği, özenle paketlenerek sofralarda yerini alır. Her öğünde tüketilebilen içecekler arasında yer alan ürünü, farklı aromalarla harmanlayarak yeni ve hoş bir tat ortaya çıkaran Çaykur, 500 gr’lık ürününde de farkını ortaya koyar. Çay keyfine yeni bir lezzet katması amacıyla üretilen ürünün içerisine 1/5 oranında tomurcuk çay eklenir. Böylece benzersiz bir aroma elde eden ürün, farklı tadıyla tiryakilerin beğenisini ve takdirini kazanır. Dökme siyah demleme ürün yeterli gramajıyla da müşterilerin beğenisini kazanır. Farklı öğünlerde taze taze yeniden demlemek için 500 gr’lık paketi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Siz de ister sabah kahvaltılarında isterseniz de ara öğün atıştırmalıklarının yanında bu kaliteli ve doğal ürün lezzetini tercih edebilirsiniz.

Hoş Aromalı Çaykur Çay Çiçeği 500 Gr Fiyatı

Hoş Aromalı Çaykur Çay Çiçeği 500 Gr Fiyatı

Çaykur çay çiçeği çayı 500 gr, ürününün tadını tam olarak almak için doğru demleme tekniklerine dikkat etmelisiniz. İlk olarak içeceğin hoş kokusunun kaybolmaması için içme suyu ile demleme yapılması tavsiye edilir. Öte yandan ürünün doğru oranda demlenmesi için bir bardak için 2 kaşık bu üründen eklenmesi gerekir. Kişi sayısına veya içeceğiniz miktara göre bu oranı ayarlayabilirsiniz. Daha sonra kaynayan suyun üzerinde 15 dakika boyunca ağzı kapalı bir biçimde demlendirdiğiniz ürünü, kısa süre içinde tadının değişmesine izin vermeden tüketerek bu lezzete erişebilirsiniz. Tüm bu özellikleri ile yemeklerinize tat katacak Çaykur ürününü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Özenli paketi ve zengin içeriği ile göz dolduran Çaykur çay çiçeği 500 gr fiyatı farklı etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Çaykur Çay Çiçeği Çay 500 Gr Yorumları

Uygun Çaykur Çay Çiçeği Çay 500 Gr Yorumları

Çaykur Çay Çiçeği çay 500 gr yorumları arasında ürünün tadı ve uygun fiyatı öne çıkar. Çaykur kalitesini, evlerinizde ve ofislerinizde dilediğiniz zaman tüketebilmenize olanak sağlayan üründen birkaç tane birden alabilirsiniz. Böylece bu lezzetten mahrum kalmadan aralıksız olarak istediğiniz her an demleyebilirsiniz. Kalabalık misafirlerinizin geldiği günlerde tatlı, pasta ve çöreklerinizle birlikte bu lezzetli ürünü ikram ederek misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Zengin kahvaltı sofralarında ise bu kaliteli ürün eşliğinde keyifli sohbet anları yaşayabilirsiniz. Çaykur çay çiçeği çay 500 gr kullananların yorumlarına dilediğiniz zaman göz atarak ürünle ilgili daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Ürün, yumuşak içimi ve lezzetli tadı sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğenilir ve tercih edilir. Siz de Trendyol üzerinden tamamen doğal içerikli bu ürüne kolaylıkla sahip olabilir, sofralarınıza benzersiz lezzeti rahatlıkla taşıyabilirsiniz.