GoMobile Kablosuz Mouse

124,95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
123,90 TL
Kurumsal Fatura
145,70 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

GoMobile Kablosuz Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYMAK İLETİŞİM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KAYMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5390720773
    Bu ürün KAYMAK İLETİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2.4 GHz kablosuz mouse hareket özgürlüğü sağlar. Kablo karmaşasını ortadan kaldırır.
  • USB mouse şarj veya bağlantı için bilgisayara veya diğer cihazlara kolayca takılır.
  • Optik mouse hassas optik sensörü sayesinde yüzeydeki hareketleri algılar ve bu sayede fareyi hareket ettirmek için altında hareket ettirilen bir topa veya tekerleğe gerek duymaz.
  • Güçlü pil ömrü ile uzun süreli kullanım imkanı sunan kablosuz mouse Go Mobile sık pil değiştirme gereksinimini de azaltır.
  • Gomobile kablosuz mouse GM MS 06 800-1600 DPI arasında ayarlanabilir DPI seçenekleri sayesinde farklı kullanım ihtiyaçlarına uyum sağlar.
  • Ergonomik tasarımı ile uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu en aza indirir.
  • İleri ve geri düğmeleri sayesinde web sayfalarında gezinmeyi kolaylaştırır.
  • Sağ ve sol el kullanımına uygun simetrik tasarımı, farklı kullanıcı profillerine hitap eder.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar USB
  • Garanti Tipi Üretici Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Buton Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

GoMobile GM MS 06 Kablosuz Mouse

GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse, hassasiyeti oldukça yüksek bir bilgisayar aksesuarıdır. Siyah şık rengi pek çok bilgisayar ve donanım ile uyumlu olmasını sağlar. Hafif ve ergonomik yapısı sayesinde bilek yorgunluğuna yol açmaz. Ayrıca kolay bir biçimde kontrol edildiğinden pek çok çalışmayı verimli şekilde tamamlamaya yardımcı olur. GoMobile GM MS 06 kablosuz mouse kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Ürün, markanın kalite anlayışını her detayında yansıtır. Ayrıca cihaz darbelere karşı dayanıklı olduğu için de tercih sebebidir. İdeal boyutları ürünün kullanımını kolay kılar. Sırt ve laptop çantaları gibi alanlarda rahatlıkla taşınabilir. GoMobile GM MS 06 mouse korunaklı ambalajıyla tüketiciye sunulur.

  • Renk: Siyah
  • Hassasiyet Aralığı: 1000 - 5000 dpi
  • Mouse Tipi: Optik

GoMobile GM 06 Kablosuz Siyah Mouse Özellikleri

GoMobile GM 06 Kablosuz Siyah Mouse Özellikleri

GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse, kalitesi ve şıklığı ile göz doldurur. Siyahın hoş bir tonu kullanılarak dizayn edilen ürünün üzerinde puantiyeli desenler yer alır. Bu desen cihaza hem spor hem de klasik bir görüntü katar. GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse, 1000 – 5000 dpi hassasiyet aralığı ile verdiğiniz tüm konutları hızlı bir şekilde algılar. Böylece hem iş alanında hem de günlük kullanımda beklentilerinizi karşılar. Cihaz hassas yapısı sayesinde oyunlarda da yüksek performans yakalar. GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse, 3 butonlu şekilde dizayn edilir. Mouse, sağ elde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, optik tipte imal edilmiştir ve pille çalışır. Bağlantısı ise USB portu ile sağlanır. Cihaz her açıdan günümüz teknolojilerine uyum sağlar.

GoMobile GM 06 Kablosuz Siyah Mouse Kullanışlı mıdır?

GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse, tasarım özellikleri sayesinde son derece kullanışlıdır. Kablosuz özellik taşıdığı için özgür bir biçimde çalışmanızı sağlar. Hassas yapısı her bir hamlenizi algılar. GoMobile mouse, özellikle hız arayanlar için iyi bir seçimdir. Cihaz ideal boyutları ve ağırlığı ile kolay taşınır. Ürünü ofis işlerinde ve ev koşullarında kullanmak mümkündür. Ayrıca enerji tasarruflu olduğu için kullanılan piller hemen bitmez. Uzun süre aynı pillerle çalışır. Cihaz ile gönderilen USB girişi bilgisayarların ilgili bölümüne takılır. Ardından piller yerleştirilir ve ürün kullanıma hazır hâle gelir. GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse hem yetişkinler hem de çocuklar için uygundur. Kolay kullanımı özellikle ödev yapımı ve online derslerde çocukların işine yarar.

GoMobile GM 06 Kablosuz Siyah Mouse Kaliteli midir?

GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse son derece kalitelidir. Ürün; çarpma, düşme, sıkışma gibi durumlardan kolay kolay etkilenmez. Kaliteli pil haznesi, enerji kaynağındaki sıkıntıların önüne geçer. Aktif kullanımda piller yerinden oynamaz. Cihazı kaliteli kılan bir diğer özellik ise tasarımıdır. Narin ve şık yapısı kullanıcılardan büyük beğeni toplamasını sağlar. Ürün kablosuz, yeni nesil bir cihaz olmanın yanı sıra uygun fiyat politikası ile tüketiciye sunulur. Bu da fiyat – performans noktasında ürünün tercih edilme oranını artırır. GoMobile GM MS 06 kablosuz siyah mouse yorumları ile de kullanıcılardan tam not alır. Pek çok tüketici cihazın; şık, işlevsel ve ekonomik olduğundan bahseder. Siz de yaptığınız işlemleri kolay bir hâle getirmek için bu hassasiyeti yüksek bilgisayar aksesuarını tercih edebilirsiniz. Ülkemizin önemli e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol üzerinden mouse modelini sipariş edebilirsiniz.