Kellogg's Froot Loops Kahvaltılık Gevrek 375 gr

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kellogg's Froot Loops Kahvaltılık Gevrek 375 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aşırı tuzlu, şekerli ve yağlı besinlerden kaçınınız

Ürün Özellikleri

  • Aroma Sade
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver

Kellogg's Froot Loops Kahvaltılık Gevrek 375 gr

Kahvaltı genel olarak günün en önemli öğünü olarak nitelendirilir. Güne kahvaltı ederek başlamak enerji verir ve odaklanmayı sağlar. Kahvaltılık gevrek, hazırlık açısından basit ve kolay tüketilebilen yiyeceklerden biridir. Ailelerin kahvaltıdan hoşlanmayan çocuklar için çözüm olarak başvurduğu bir besindir. İçeriğinin yanı sıra şekilleri ve renkli kutularıyla da dikkat çeker. Yoğun programları dolayısı ile öğün atlamak zorunda kalan bireyler için de pratik bir alternatiftir. Tahıllı mısır gevrekleri arasında önemli bir yere sahip olan Kellogg’s Froot Loops kahvaltılık gevrek 375 g kutular halinde tasarlanarak satışa sunulur. Tahıl parçaları halka şeklindedir ve çeşitli parlak renklere ve meyve aroması karışımına sahiptir. Sütle buluştuğunda hemen yumuşamayan ve tadını süte vermeyen yapısı ile hem meyve aroması hem de süt tadını birlikte alabilirsiniz.

  • Tok tutan lifli yapı
  • Kaliteli üretim
  • Pratik hazırlama imkanı

Tok Tutan Froot Loops Kahvaltılık Gevrek Avantajları

Tok Tutan Froot Loops Kahvaltılık Gevrek Avantajları

Beslenme uzmanlarının tavsiye ettiği mısır gevrekleri güne enerjik başlamanızı sağlayarak konsantrasyonu etkili hale getirir. Kan şekerindeki dengeyi sağlamak için ara öğünlerde de tüketilebilir. Lif bakımından oldukça zengin olan mısır gevreği aynı zamanda sindirim sistemine de iyi gelir. İçeriğinde tahıl unları, buğday, yulaf, mısır gibi sağlık için önemli maddeler içerir. Ayrıca aroma verici olarak turp, elma, Frenk üzümü, havuç konsantresi gibi doğal maddeler kullanılır. Kellogg's Froot Loops sadece karın doyurmaktan ziyade kilo kontrolü sağlamak ve fit kalmak için de tüketebileceğiniz bir besindir. Sade mısır gevreğini 1 kase süt ile tüketerek karnınızı doyurmak isterseniz alacağınız kalori değeri 107’dir. Hazır mısır gevreğinden belli bir miktar alınıp süt ile birlikte tüketilerek açlık yok edilebilir. Ürün, sağlık açısından önemli olan yağ dengesini de korur.

Froot Loops Kahvaltılık Gevrek 375 g ile Pratik Lezzet

Froot Loops Kahvaltılık Gevrek 375 g ile Pratik Lezzet

İsteğe bağlı olarak bir kase süte bir miktar Kellogg's kahvaltılık gevrek ekleyebilir, keyifli ve pratik bir öğün hazırlayabilirsiniz. Kahvaltılık gevreğe farklı bir lezzet, doku ya da yarar katmak adına fazladan malzeme de ekleyebilirsiniz. Gevreğin içine muz, yaban mersini, çilek gibi taze ya da kuru meyve karıştırarak vitaminli besin maddeleri ekleyebilirsiniz. Kabuklu yemişler katmak hem hoş bir çıtırlık hem de protein kazandırabilir. Ayrıca fıstık ya da badem ezmesi ekleyerek sağlıklı yağ ve protein alabilirsiniz. Tanelerin tadını süte geçirmeyen yapısı sayesinde kalan süt rahatlıkla içilebilir. Tüketmeden önce içeriğinde bulunan tahıl unlarına karşı alerjik reaksiyona dikkat edilmelidir. Kuru ve serin ortamlarda muhafaza edilmelidir ve bayatlamaması için kapalı ambalajda saklanmalıdır. İster kahvaltıda ister gün içinde ara öğün olarak gönül rahatlığı ile tüketilebilir.

Froot Loops Kahvaltılık Gevrek 375 g Fiyatı ve Yorumları

Froot Loops Kahvaltılık Gevrek 375 g Fiyatı ve Yorumları

Kellogg’s Froot Loops kahvaltılık gevrek 375 g fiyatı üretim şartlarına, içeriğindeki maddelere ve gramajına bağlı olarak belirlenir. Pratik bir şekilde hazırlanan bu ürün hem kahvaltı, hem ara öğün hem de günün diğer saatlerinde tüketilmeye uygundur. Farklı malzemeler eklenerek besin değeri artırılabilir ya da sadece süt ile birlikte tüketilebilir. Renkli içeriği ve renkli kutusu ile dikkat çeker. Tatlandırılmış, doğal meyve aromalı şişmiş mısır ve kahvaltılık gevrektir. Ofis ya da ev gibi mekanlar fark etmeksizin beslenme kolaylığı sunar. Uygun koşullarda saklandığı sürece son tüketim tarihine kadar bir bayatlama görülmez. Sütle buluştuğunda hemen yumuşamayan yapısı ile kıtır formunu korur. Kahvaltıda pratik hazırlanışı ile kolay ve hızlı olan Kellogg’s Froot Loops kahvaltılık gevrek 375 g yorumları için Trendyol’un avantajlarından faydalanabilirsiniz.