3
Bilgisayar Kitabı kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
241,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux

Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux ile bilişim güvenliği çalışmalarınız için gerekli olan bilgilere ulaşabilirsiniz. Bilişim güvenliği alanında çalışan insanlara sağlam ve güvenilir bir altyapı geliştirir. Kitap içerisine Kali Linux ile neler yapılacağı anlatılır. Bu kitap yardımıyla neler yapabileceğinizi uygulamalı olarak öğrenerek kavrayabilirsiniz. Bilişim güvenliği alanına yeni başlayan kişiler için başucu kitabı niteliğine sahiptir. Bir senaryo üzerine kurulan içeriği sayesine bilişim güvenliğini kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Akıcı ve yalın anlatımı sayesinde okuyucuların merak duygusunu uyandırır. Bu kitap sayesinde öğrendiğiniz bilgileri iş ve staj hayatınızda kullanma fırsatına sahip olabilirsiniz. Güvenilir ve doğru bilgileri sayesinde farklı bir bakış açısı kazanmanızı sağlar. Kali Linux’un ne olduğunu, nasıl kurulduğunu öğrenebilirsiniz. Birçok farklı bilgiye tek bir kitap ile ulaşabilirsiniz.

  • Bilişim güvenliği
  • Başucu kitabı
  • Güvenilir bilgi

Güvenilir Bilgiler Sunan Kodlab Kali Linux Özellikleri

Güvenilir Bilgiler Sunan Kodlab Kali Linux Özellikleri

Kodlab Kali Linux kitabında bilişim güvenliği ile ilgili birçok farklı konuya hakim olabilirsiniz. Abdulaziz Altuntaş’ın kalemi ile yazılan bu kitap, okuyucularına iş ve staj hayatlarında kullanabilecekleri bilgileri verir. Akıcı ve sade bir anlatıma sahiptir. Uygulamaları olarak öğrenme imkanı tanır. Okuyuculara bilişim güvenliği hakkında detaylı bilgi verir. Türkçe olarak basıldığı için rahatça okunabilir. Kullanışlı, güvenilir ve sağlam altyapı ile okuyuculara kolaylık sağlar. Minimal tasarımı sayesinde her zaman yanınızda taşıma fırsatına sahip olabilirsiniz. Aklınıza bir soru takıldığında ilgili bölümü açarak cevabına hemen ulaşabilirsiniz. Kitap içerisinde Kali Linux’un ne olduğu, neler yapılabileceği, nasıl kurulacağı gibi birçok bilgiye yer verilir. Kitaptaki adımları uygulayarak adım adım öğrenme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bilişim güvenliği alanına yeni başlayanların severek okuyacağı ve yardımcı kitap olarak kullanacağı bir içeriğe sahiptir.

Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux Avantajları

Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux Avantajları

Kodlab Yayın Dağıtım tarafından sunulan Kali Linux konulu kitap sayesinde bilişim alanındaki insanlara kolaylık sağlanır. Bilişim güvenliği alanında çalışmalar yapan insanlar için kullanışlı, güvenilir ve uygulamalı öğrenme sağlayan bir kitaptır. Kitap içerisinde Kali Linux ile neler yapılabileceği yazar. Tek kitap sayesinde bilişim güvenliği alanındaki birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Öğrenmeyi kolaylaştıran akıcılığı ve yalın anlatımı sayesinde okuyucular tarafından tercih edilir. Aradığınız bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Linux’un ne olduğundan uygulama menüsüne kadar birçok konuya erişme imkanına sahip olabilirsiniz. Bilişim güvenliği alanındaki bilgileri uygulamalı olarak öğrenme fırsatını yakalayabilirsiniz. Yalın ve akıcı bir dil ile yazıldığı için anlaşılması kolay bir kitaptır. Temel bilgileri almak ve iş hayatında bu bilgileri kullanmak için ideal içeriğe sahiptir. Kitap içerisindeki bilgiler sayesinde farklı bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Staj ve iş hayatınızı bu kitap sayesinde kolaylaştırabilirsiniz.

Ekonomik Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux Fiyatı ve Yorumları

Ekonomik Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux Fiyatı ve Yorumları

Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux fiyatı ürün özellikleri ile orantılı olarak belirlenir. Bilişim ağında çalışmaya başlayacak olan kişiler için ideal kitaptır. Abdulaziz Altuntaş kitabın yazarıdır. Dil olarak Türkçe kullanıldığı için insanların anlaması kolaylaştırılır. Minimal tasarımı sayesinde okula giderken, staja giderken yanınızda taşıyabilir ya da toplu taşımalarda okuyabilirsiniz. Başucu kitabı olarak tercih edeceğiniz bu ürün içerisindeki bilgiler sayesinde Kali Linux’un ne olduğundan nasıl kullanılacağına kadar öğretir. Bu kitap öğretmeyi temelden aldığı için yeni başlayanlar için tercih edilebilecek bir üründür. Kodlab ile keyifli bir şekilde bilişim güvenliği alanında kendinizi geliştirebilirsiniz. Kodlab Yayın Dağıtım Kali Linux yorumları sayesinde ürünle ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Güvenilir bilgiye sahip, kolay öğreten ve birçok bilgiyi tek bir içerikte toplayan bu kitaba Trendyol'dan göz atabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.