Nike Renew Run 3 Running (dc9413-001)

3.299 TL
Son 1 ürün!
Beden: 44
40,5
42,5
43
44
45
45,5
46
47
47,5
42

Ürün Bilgileri

Nike Renew Run 3 Running (dc9413-001)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNC SPORTS Satıcı Ünvanı: SEYMEN BEKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2897293145000000 Vergi Kimlik Numarası: 1610802321
    Bu ürün GNC SPORTS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike renew run 3 running erkek spor ayakkabı Nike renew run 3 running erkek spor ayakkabı, koşucu ruhuna sadık kalan tasarım detaylarıyla çoğu kişinin beklentilerini karşılamaya yeterli donanımlara sahiptir. Koşu antrenmanlarına özgü olacak şekilde dizayn edilen silüet, kaliteli malzemelere ve güçlü dokunuşlara hakimdir. Mühendislik aşamalarından başarıyla geçen ve her adımı özenle hazırlanan stilde antrenman boyunca gerekli olan tüm teknik detaylar mevcuttur. Ideal bir yapı sunan ve her adım geçişlerinde esneklik kazandıran model, koşu esnasında gereken tüm noktalarda ekstra yumuşaklık sağlar. Yumuşak yastıklama Günlük koşuların konforlu bir şekilde yapılmasını için nike renew run 3 running erkek spor ayakkabı, yumuşak yastıklama teknolojisi ile güçlendirilir. Gereksinim duyulan noktalarda yumuşaklık ve esneklik kazandırarak hemen her adımda ayağın dengede kalmasına yardımcı olur. Köpük kısmı son derece yumuşak tutulur ve hafifçe esnek yapısı sayesinde de adımların canlılık kazanmasına etkili olur. Yeni dokunuşların hakim olduğu ayakkabıda bağcıkların bağlanmasından itibaren koşmaya teşvik edici bir yapıya dönüşmesi hedeflenenler arasında gösterilir. Aynı zamanda dil ve bilek kısmında kullanılan yastıklama teknolojisi, ayakkabının giyilmesinden başlayarak koşu boyunca konforlu bir giyim alanı oluşturur. Sezgisel tasarımıyla desteklenen ve kolayca giyip çıkarılan ürün, son derece ideal bir yapı sunar. Daha fazla köpük daha fazla rahatlık Nike renew run 3 running erkek spor ayakkabı modelinde çok daha fazla köpükten kaynaklanan maksimum rahatlık hep ön planda tutulur. Önceki dizaynlara kıyasla sunduğu rahatlık, renew köpüğü sayesinde üst sıralarda yer alır. Ayrıca ayağı herhangi bir çarpma etkilerine karşı da korumuş olur. Topuk kısmından başlayan ve buruna doğru uzanan bölümde yumuşak bir geçiş sağlaması amacıyla köpük sayısı fazla tutulur. Tasarım detayları Nike renew run 3 running erkek spor ayakkabı, koşu esnasında elastikiyet kazanan dokunuşları sayesinde büyük beğeni toplar. Dış tabanında kullanılan kauçuk, her türlü zemin üzerinde üstün tutuş sağlar. Ürün yüzeyinde tercih edilen yama detayında file materyaline yer verilir. Ayrıca fileden kaynaklı olan rahatlığı ve nefes alabilme kapasitesini de üzerinde taşır. Bununla beraber bilek bölümünde dikkat çeken kalıplı ayrıntılarda mevcuttur. Swoosh ikoniği de silüetin yan profillerinde konumlandırılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ortam Günlük
Geri Bildirim Ver