Nuk Fc Plus Karanlıkta Parlayan Pp Learner 150 ml

549,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
623,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
659,99 TL

Ürün Bilgileri

Nuk Fc Plus Karanlıkta Parlayan Pp Learner 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BABYTALK Satıcı Ünvanı: BAHATTİN SACİD YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670744044
    Bu ürün BABYTALK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeğinizin bağımsız olarak içmeyi öğrenmesi büyük bir başarı değil mi? Özellikle de gece! Karanlıkta Parlayan Alıştırma Bardağı, bebeğiniz büyürken hem size hem de bebeğinize büyük kolaylık sağlıyor. Parlayan kısımlar bebeğin alıştırma bardağını anne babasını uyandırmadan bulmasını kolaylaştırıyor. Bunun için tek yapmanız gereken Karanlıkta Parlayan Alıştırma Bardağı ürününü bir lambanın altına veya güneş ışığına koymak. Özel malzemesi enerjiyi depoluyor ve bütün gece boyunca karanlıkta yumuşak bir parıltı yayıyor. NUK First Choice Alıştırma Bardağı NUK First Choice Alıştırma Bardağı (150ml - 6-18 Ay) bebeğinizin sizin yardımınız olmadan sorunsuz bir şekilde içmeye geçişini sağlamaya yardımcı olur. BPA içermeyen polipropilenden üretilen bardak, sıvı dökülmesine karşı dayanıklı, yumuşak bir silikon emziğe sahiptir. Anti-kolik özelliği sayesinde şişedeki basıncı eşitler ve daha az hava yutulduğu için gaz oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Yüksek kaliteli, silikon ağızlıklı NUK emzik uçları, yüksek kaliteli silikon malzemeden yapılmıştır, zararlı maddeler içermez. Şeffaf, pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Aynı zamanda kokusuzdur. Isıya dayanıklı olan ağızlık, kaynamaya karşı da dayanıklıdır. Çocukların elleri için ergonomik sap Kulplar, çocukların kolay kavrayabilmesi için ergonomik tasarlanmıştır. Bebeğinizi kendi başına beslenmeye teşvik eder. Temizlemesi kolay ve yemek hazırlamak için ideal BPA içermeyen polipropilenden üretilen 150 ml'lik bardak, silikon ağızlık, sızdırmaz halka, seyahat kapağı, koruyucu, sızdırmaz kapak ve ergonomik sap gibi denenmiş ve test edilmiş First Choice öğelerinden oluşur. Tüm parçaların şişeden çıkarılması ve temizlemesi kolaydır. Seyahat kapağı sayesinde içerisindeki sıvıyı sızdırmadan çantada taşınabilir. NUK First Choice Alıştırma Bardağı aksesuarları diğer tüm First Choice serisi ile birlikte kullanılabilir. Almanya'da üretilmiştir. *Karanlıkta parlama etkisi 8 saate kadar sürer. NUK Karanlıkta Parlayan serisi, Avrupa güvenlik standardı EN14350 ile üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver