ONVO %100 Orijinal Ma-001 Nordmende- Saba- Onvo- Morio Android Lcd Led Tv Kumandası uzaktan kumandalar

499 TL

Ürün Bilgileri

ONVO %100 Orijinal Ma-001 Nordmende- Saba- Onvo- Morio Android Lcd Led Tv Kumandası uzaktan kumandalar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kurt official stores Satıcı Ünvanı: ALİCAN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5941494840
    Bu ürün Kurt official stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel uyumluluk ve kullanım kolaylığı sunan %100 orijinal MA-001 TV kumandası, Nordmende, Saba, Onvo, Morio markalı Android LCD ve LED TV'leriniz için tasarlanmıştır. Güçlü sinyal iletimi sayesinde hassas kontrol sağlayan bu kumanda, kullanıcı dostu arayüzüyle herkesin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Dayanıklı malzeme ve sağlam yapıya sahip olan MA-001, uzun süreli kullanım için ideal bir seçenektir. Ev eğlencesini daha keyifli hale getiren bu kumanda, TV izleme deneyiminizi daha pratik ve zevkli hale getirir. MA-001 TV kumandası, kaliteli ve güvenilir kontrol için tercih edebileceğiniz bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver