2
KadınSaç Boyası kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Palette Göz Alıcı Renkler 10-1 Küllü Açık Sarı

124,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,99 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palette Göz Alıcı Renkler 10-1 Küllü Açık Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: melceykozmetik Satıcı Ünvanı: HATİCE SAYIN TAŞKIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7560257013
    Bu ürün melceykozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun renk pigmentleriyle güçlendirilmiş formülü saça derinlemesine nüfuz ederek rengi sabitler ve soğun parlaklık sağlar. Keratin, Pantenol ve Besleyici Yağlar içeren 3'lü bakım etkisi ile saça yoğun bakım yapar. http://henkel.xmlbankasi.com/image/data/resimler/gliss-nutribalance-makyaj-cantasi-hb-9462.jpg

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Sarı
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Palette Göz Alıcı Renkler 10 - 1 Küllü Açık Sarı

Değişmeyen moda trendlerinden bir tanesi, sarı saçlardır. Siz de trende uygun saçlara sahip olmak için Palette göz alıcı renkler 10 - 1 küllü açık sarı seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, yoğun renk özelliği sayesinde çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Popüler boya seçenekleri arasında kendine yer bulur. Aynı zamanda uzun süre kalıcılık özelliği bulunur. Bu sayede müşterilerin isteklerinin ve ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına aracı olur. Saçların uzun süre canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına olanak tanır. Palette göz alıcı renkler saç boyası 10 - 1 küllü açık sarı, besleyici bir içeriğe sahiptir. Bu sayede boya esnasında oluşan çeşitli yıpranmaların görülmesi söz konusu değildir. Parlak bir saç görünümüne sahip olmak için bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Her tene yakışan renk tonu
  • Yoğun pigment
  • Besleyici özel formül

Etkili Palette Göz Alıcı Renkler 10 - 1 Küllü Açık Sarı

Etkili Palette Göz Alıcı Renkler 10 - 1 Küllü Açık Sarı

Palette göz alıcı renkler saç boyası, küllü açık sarı renk seçeneğine sahiptir. Bu özelliği sonucunda ürünün oldukça geniş bir kullanım alanı bulunur. Açık tene sahip olan müşterilerin favorileri arasında yer alan saç boyası, esmer cilde sahip olan çok sayıda kişi tarafından da tercih edilir. Aynı zamanda ürün, yoğun pigmentleri ve yüksek kalıcılığı sayesinde fark yaratır. Uzun bir süre boyunca tazeleme ihtiyacı duyulmayabilir. Kahverengi, sarı, kumral gibi değişik tonlara sahip saçlarda etkileyici bir görüntünün sunulmasına olanak tanır. Saçların canlı ve dikkat çekici görünmesini sağlar. Palette göz alıcı renkler renk açıcı seçeneği, içerisinde bulunan bileşenler sayesinde saçların etkileyici bir renge kavuşmasına yardımcı olur. Yoğun pigmentleriyle beyaz kapama konusunda oldukça etkilidir. Bu ürünü satın alarak canlı ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.

Palette Göz Alıcı Renkler 10 - 1 Küllü Açık Sarı Yorumları

Palette Göz Alıcı Renkler 10 - 1 Küllü Açık Sarı Yorumları

Palette göz alıcı renkler 10 - 1 küllü açık sarı yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, son teknolojik gelişmeler dikkate alınarak tasarlanır. Bu özelliği sayesinde boyama esnasında saçlarda yıpranmanın oluşması söz konusu değildir. Saçların canlı ve sağlıklı bir yapıda olmasına katkıda bulunur. Kuruluk, kabarıklık gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli saç problemlerinin önlenmesini sağlayan ürün, beğeniyle karşılanır. Müşterilerin gönül rahatlığıyla tercih ettiği boya çeşitleri arasında yer alır. Ürün içerisinde besleyici yağlara yer verilir. İçeriğinde yer alan yağlar, saçların dikkat çeken ve etkileyici bir görünüm kazanmasına olanak tanır. Palette göz alıcı renkler 10 - 1 küllü açık sarı kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Özel bir formül kullanılarak üretilen ve saçların yıpranmasına engel olan bu boyayı güven içinde temin edebilirsiniz.

Uygun Palette Göz Alıcı Renkler 10 - 1 Küllü Sarı Fiyatı

Uygun Palette Göz Alıcı Renkler 10 - 1 Küllü Sarı Fiyatı

Markanın kaliteli boyası, özellikleri sayesinde müşterilerin farklı bir imaj kazanmalarına katkıda bulunur. Küllü sarı rengi sayesinde müşterilerin favorileri arasında bulunur. İçerisinde yer alan yoğun pigmentler, saçların turunculaşmadan uzun bir süre sağlıklı bir görünüm sergilemesine kaynaklık eder. Müşterilere, etkileyici ve canlı saçlarıyla kendi tarzlarını bulmaları için yol gösterir. Palette göz alıcı renkler 10 - 1 küllü açık sarı fiyatı, farklı bütçe aralıklarına sahip olan müşterilerin kolaylıkla ulaşabileceği bir aralıkta yer alır. Uygun fiyatı sayesinde pek çok kişinin ortak tercihi olmayı başaran bir boyadır. Küllü ve açık bir sarı tonu elde etmek için ideal tercihtir. Her saç tipinde farklı bir görünüm sergilemesiyle beğeni toplar. Saçlara derinlemesine bakım yapan kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.