Genel Markalar Now Generation 2 I-type Instant Camera

4.062,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.678,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.059 TL
Kargo Bedava
5.059 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Now Generation 2 I-type Instant Camera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Ürüne ait garanti belgesi ile tanıtma ve kullanım kılavuzları; kağıt ortamında paylaşılabileceği gibi elektronik ortamda erişim sağlayabileceğiniz, link ve karekod biçiminde de sunulabilecektir. Ürün teslimi sonrası ambalajın, paketin, kutunun dikkatle açılması tavsiye edilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polaroid Now Generation 2 i-Type Instant Camera Otomatik odaklama 2 lensli sistem
  • %40 geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış klasik görünüm
  • İkonik tam boyutlu Polaroid filmimiz ile çalışır
  • Polaroid Now Generation 2 fotoğraf makinesiyle Polaroid fotoğrafçılığının güzel kusurlu dünyasına hoş geldiniz. Klasik, ikonik analog şipşak kamera, otomatik odaklama, otomatik zamanlama ve çift pozlama ile birlikte gelir. Hepsi klasik bir tasarımda ve şimdi %40 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildi. Orijinal Polaroid anlık film formatındaki Polaroid i-Type ve 600 film ile uyumludur. Otomatik odaklama 2 lensli sistem Başka bir deyişle: daha keskin çekimler yapın. Polaroid Now hangi lensin uygun olduğunu seçer, yani daha fazla yerde, daha sık, daha az güçlükle, flaşsız bile güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Klasik görünüm, geleceğe dönük malzemeler İkonik kamera stilini koruyor ancak artık %40 oranında geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiliyor. İkonik Polaroid filmle çekim yapın Bir klasiğin zirvesine çıkmak zor. Polaroid Now, klasik Polaroid anında film formatındaki Polaroid i-Type ve 600 film ile uyumludur. Doğru, insan dostu flaş sistemi Herkesin gerçekte göründüğü gibi görünmesini sağlamak için tasarlanmış bir flaş sistemi. Çift Pozlama Rüya gibi sanatsal. İki çekimi tek bir Polaroid fotoğrafta üst üste bindirin. Otomatik zamanlayıcı Mükemmel özçekim veya kurulum çekimi için 9 saniyelik bir zamanlayıcı

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 15 - 20 Mp
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver