Samsung Galaxy S21/S21 Plus/S21 Ultra Şarj Aleti Şarj Adaptörü Siyah

704,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy S21/S21 Plus/S21 Ultra Şarj Aleti Şarj Adaptörü Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netzy Satıcı Ünvanı: NETZY TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631189840300001 Vergi Kimlik Numarası: 6311898403
    Bu ürün Netzy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal samsung s21 / s21+ / s21 ultra şarj adaptörü type-C girişli siyah renk süper hızlı şarj 25w cihazınızın batarya ömrü ve performansı için orjinal ürün kullanmalısınız. Orijinal üründür. Samsung yetkili servisi destek bilişim garantisi altındadır. 4 ilde 6 farklı nokta servis merkezlerimiz vardır. Sorun yaşamanız durumunda servis merkezlerimizden destek alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Samsung GH44-03053A-S21 Galaxy S21/S21+/S21 Ultra Type-C Şarj Adaptörü

Samsung Galaxy S21 S21+ S21 Ultra Type-C siyah şarj adaptörü yeni nesil akıllı telefonların yavaş şarj olma sorununu ortadan kaldıran işlevsel cihazlardan biridir. Ürün tamamen orijinaldir ve 25 W güce sahiptir. Bu sayede uyumlu mobil cihazları oldukça kısa bir süre içinde şarj eder. Bu adaptör, telefonunuzun bataryasının zarar görmesini engeller. Kaliteli üretim materyalleri kullanılarak imal edilen ürün, portatif tasarımı sayesinde her yere kolay bir biçimde taşınabilir. Kullanım kolaylığı sunan Samsung Galaxy S21 S21+ S21 Ultra Type-C siyah şarj adaptörü, standart prizlerler ile uyumludur. Oldukça ilgi çekici bir görünüme sahip olan ürün, kolay kolay deforme olmaz ve uzun bir süre boyunca kullanılabilir.

  • Renk: Siyah Samsung S21 Adaptör
  • Güç: 25 W Samsung S21 Adaptör
  • Bağlantı Türü: Type-C Samsung S21 Adaptör

Samsung S21 Adaptörünün Özellikleri

Samsung S21 Adaptörünün Özellikleri

Samsung S21 adaptör, cihazları kısa devreye, aşırı akıma, yüksek voltaja, ısınmaya ve pil sorunlarına karşı korur. Güvenli kullanım olanağı tanıyan bu ürün, düşme ve çarpma gibi durumların sonucunda kolayca yıpranmaz. Samsung Galaxy S21 ultra şarj adaptörü, orijinal bir ürün olduğu için akıllı telefonunuzun iç aksamına zarar vermez. Type – C uyumlu pek çok Android cihaz için tercih edebileceğiniz bu bu adaptörü, çantanızda ve cebinizde kolayca taşıyabilirsiniz. Makul boyutları sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanan bu ürün, kolayca muhafaza edilebilir. Bunun yanı sıra özel olarak teknolojik aletler için tasarlanmış olan sırt çantalarında bulunan adaptör kısmına oldukça kolay bir biçimde sığar. Mobil cihazlarınızı herhangi bir problem yaşamadan şarj etmenizi sağlayacak olan bu ürün, fazla ısınmadığı için konforlu kullanım imkânı verir.

Samsung S21 Adaptörünün Şarj Hızı Nasıldır?

Samsung S21 Adaptörünün Şarj Hızı Nasıldır?

Samsung Galaxy S21 S21+ S21 Ultra Type-C siyah şarj adaptörü, telefonunuzun pilinin oldukça kısa bir süre içinde dolmasını sağlar. Bu sayede hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz hem de mobil cihazınızdan uzun süre boyunca uzak kalmanız gerekmez. Özellikle mobil oyunlar oynamaktan keyif alan kişiler, şarjlarının kısa sürede tükenmesinden şikâyetçidir. Bu ürün, oyun keyfinizin kaldığı yerden devam etmesine imkân tanır. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu adaptör, tarzını kullandığı elektronik aletler ile de yansıtmak isteyen kişilerin favorileri arasında yer alır. Özellikle siyah mobil cihazlar ile uyum sağlayan bu ürün, süper hızlı şarj teknolojisini destekler. Bu sayede dakikalar içinde telefonunuz kullanıma hazır hâle gelir.

Samsung S21 Adaptörü Kaliteli midir?

Samsung Galaxy S21 S21+ S21 ultra type-c siyah şarj adaptörü; bir hayli kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Bu ürün, uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Orijinal bir adaptör olduğu için akıllı telefonunuzun bozulmasına neden olmaz. Bu sebeple gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Ürünün üretim aşamasında kullanılan siyah plastik, insan sağlığına zarar vermez ve kolay bir biçimde aşınmaz. Öte yandan adaptörün ilk günkü kalitesini ve formunu koruyabilmesi için sıvılar ile temas ettirilmemesi gerekir. Sadece 50 gram ağırlığa sahip olan ürün, kalitesini elinize aldığınız ilk andan itibaren belli eder. Dilerseniz siz de Samsung Galaxy S21 S21+ S21 Ultra Type-C siyah şarj adaptörü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Tarafınıza orijinal kutusunda gönderilecek olan bu cihazı teslim aldıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Akıllı telefonunuzun hızlı bir biçimde şarj olmasına imkân tanıyacak olan bu ürünü Trendyol’dan kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.