Shell Coolant Essential Konsantre 3 Litre Mavi Antifriz - 2023 Üretim - Konsantre Mavi Antifiriz

285 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
315,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Shell Coolant Essential Konsantre 3 Litre Mavi Antifriz - 2023 Üretim - Konsantre Mavi Antifiriz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUTTOMOTORS Satıcı Ünvanı: MUHARREM DURANSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1750352173400001 Vergi Kimlik Numarası: 3160404920
    Bu ürün TUTTOMOTORS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SHELL COOLANT ESSENTIAL MEG BAZLI 3L MAVİ ANTİFRİZ ... KONSANTRE ANTİFRİZ BİREBİR SULANDIRILARAK KULLANILABİLİR.. BİREBİR SULANDIRILDIĞI ZAMAN -37 C' DERECE OLUR. DÖRT MEVSİM SOĞUTMA PARÇALARINI KORUR. KAPAĞI AÇILMADIĞI SÜRECE 48 AY GARANTİLİDİR.. KULLANIMA BAŞLANDIKTAN SONRA HER YIL ÖLÇÜM YAPILARAK EKSİK TAMAMLANMALI YA DA DURUMA GÖRE KOMPLE YENİLENMELİDİR..SERVİS SAĞLAYICINIZIN TAVSİYELERİNE UYUNUZ.. .

Ürün Özellikleri

  • Litre 3 Litre
Geri Bildirim Ver