Sonoff Micro Wifi 5v Usb Akıllı Adaptör

345,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sonoff Micro Wifi 5v Usb Akıllı Adaptör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HÜSEYİN ŞAFAK ÇAKICI Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ŞAFAK ÇAKICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210308416
    Bu ürün HÜSEYİN ŞAFAK ÇAKICI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • APP Uzaktan Kumanda - sıradan USB cihazlarını akıllı hale getirir Zamanlama Çizelgesi - bağlı cihaz tamamen şarj olduğunda şarjın otomatik olarak durmasını sağlayın Ses Kontrolü - bağlı gadget'ları sesinizle açın / kapatın Akıllı Zamanlama Kontrolü - bağlı cihazları belirli bir zamanda otomatik olarak açar / kapatır Akıllı Sahne - bir grup SONOFF cihazı tetikleyin Paylaşım Kontrolü - ailenizle paylaşın, birlikte kontrol etme kolaylığı Senkronizasyon Durumu - eWeLink APP'de bağlı USB cihazlarının durumunu kontrol edin LAN Kontrolü - USB cihazlarını Wi-Fi ağ durumu olmadan yönetin Güç Açık Durumu - elektrik beslemesi geri yüklendikten sonra önceden tanımlanmış durumu korur Küçük ve Taşınabilir - Tak ve çalıştır, taşıması kolay Akıllı ev cihazları listeniz büyümeye devam ettiğinde herhangi bir cihazı kaçırdınız mı? Örneğin, LED ışık şeridi, USB masaüstü fanı, USB masaüstü lambası, USB su pompası ve daha fazlası gibi USB küçük cihazlar. Bugün SONOFF, USB cihazlarınızı şarj ederken kolaylık ve güvenlik sağlayan, USB cihazlarınızı akıllı yapan 5V giriş ve çıkışlı bir USB akıllı adaptör sunuyor. USB cihazlarınızı ona bağlayın ve bağlı USB cihazlarını eWeLink APP veya Alexa ve Google Home üzerinden kontrol edeceksiniz. Sıradan USB güç adaptörünüz olarak küçük boyut, şarj etmek için dünyanın her yerine götürmeniz kolay.
Geri Bildirim Ver