SteelSeries Rival 710 Oyuncu Mouse

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Rival 710 Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zoccoshop Satıcı Ünvanı: SETUP BİLİŞİM ORGANİZASYON VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764037087800011 Vergi Kimlik Numarası: 7640370878
    Bu ürün Zoccoshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sahip olduğu birçok özelliğin yanı sıra gaming mouse, istatistikler ve bildirimler için OLED ekranı mevcuttur.
  • Kablolu mouse, gerçek algılama özelliği sayesinde kontrolleri son derece profesyonel bir şekilde yapabilmenizi mümkün kılar.
  • Steelseries Rival 710, 100–12000 arası 100 CPI kademeli değişim özelliği ile daha hassas bir hareket kabiliyetine sahiptir. Bu da oyun esnasında kontrolü daha hassas geliştirir.
  • 50 G hızlandırma kapasiteli Steelseries 710, 1 ms, 1000 Hz, tarama oranına sahiptir.
  • Oyun için ideal olan siyah mouse, Windows, Mac, Linux ve Xbox kullanımı için USB girişi gereklidir.
  • 7 tuşlu mouse, SteelSeries Engine 3.12.13, Windows, 7 veya daha yenisi ve Mac OSX, 10,8 veya daha yenisi, için yazılım desteği bulunur.
  • Steelseries Rival 710 mouse, 60 milyon tıklama ömrü ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar.
  • Daha da kişiselleştirmek için 3B yazıcıdan kendi isimliğinizi bastırabilirsiniz ve diğer türlü, kutudan çıkanı da kullanabilirsiniz.
  • Oyun esnasında ulti yeteneğiniz hazır olduğunda veya canın azaldığında dokunsal uyarı bildirim verir.
  • TrueMove3 optik sensör gerçek 1'e 1 izleme ve yüksek doğruluk sağlar.
  • 7 tuşuna ek olarak sahip olduğu OLED ekranı ile kullanımı özelleşir ve bu sayede oyun için maksimum performans sağlanmış olur.

Ürün Özellikleri

  • Buton Sayısı 7
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Rival 710 Oyuncu Mouse

Rival 710 mouse size iyi bir oyun deneyimi sunmayı amaç edinir. Ürün, birçok özelliği bir arada barındırır. Bu sayede oyun deneyiminizi iyi bir performans ile sunmanıza yardımcı olur. Özel olarak geliştirilerek tasarlanan ürün; hassas kontrolleri, ergonomik yapısı ve hızlı tepkileri gibi birçok özelliği ile öne çıkar. Ayrıcalıklı ve eğlenceli bir oyun deneyimine sahip olabilirsiniz. Sahip olduğu birçok özelliğin yanı sıra istatistikler ve bildirimler için OLED ekranı mevcuttur. Bu sayede oyun hakkındaki bütün detayları rahat bir şekilde görebilme imkanı sunar. Sağladığı özellikler ve performans sayesinde canınız azaldığında ya da yetenekleriniz hazır olduğunda sizi haberdar eder. Oyunda dokunsal olarak kolay ve tam bir hakimiyet kurulmasını sağlar. Steelseries Rival 700 mouse modelinin özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Çok fonksiyonlu
  • Dokunsal hakimiyet
  • LED ışıklı

Kaliteli Bir Oyun Performansı Sunan Steelseries Rival

Kaliteli Bir Oyun Performansı Sunan Steelseries Rival

Yüksek sensör hassasiyetine sahip Steelseries Rival 710 mouse modeli, çok sevilir. Gerçek algılama özelliği sayesinde kontrolleri son derece profesyonel bir şekilde yapabilmenizi mümkün kılar. Kaliteli materyaller ile üretilen bu mouse uzun süreli kullanabilme imkanı sunar. Hassas algılama düzeyi sayesinde oyunlarda ince ayrıntılı hareketleri ustalık seviyesinde yapmanızı sağlar. Bu sayede rakiplerinizin önüne hızlı ve rahat bir şekilde geçebilmeyi mümkün hale getirir. Ürünün sahip olduğu özellikler yüksek kaliteli malzemelerin birleşimi ile oluşturulur. Dolayısıyla bu durum dayanıklılığını ve ömrünü uzatarak kullanım kolaylığı sağlar. Steelseries Rival 710 oyuncu mouse modelidir. Bünyesinde barındırdığı özellikler ile 60 milyona kadar tıklamaya izin verir. Zorlu oyunlarda rakibinize karşı işlerinizi kolaylaştırır. Profesyoneller tarafından sevilerek tercih edilir. Birçok kişi tarafından kullanılan bu mouse modeli ile siz de eğlenceli oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Steelseries Rival 710 Mouse

Avantajlı Fiyatlarıyla Steelseries Rival 710 Mouse

E-spor turnuvalarında rakipleriniz ile kıyasıya bir mücadele edebileceğiniz Steelseries Rival 710 gaming mouse modeli ile kontrol tamamıyla sizde olur. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün, uzun süreli kullanımlarda herhangi bir rahatsızlık veya sorun yaratmadan doyasıya oynama imkanı sunar. Özellikleri sayesinde dokunsal olarak uyarı verir. Optik sensör gerçekliği ile birebir izleme ve yüksek düzeyde doğruluk sağlar. Sahip olduğu mekanik anahtarlar ile oyunlarda sizi en üst seviyeye taşımaya hazırdır. Taşıdığı özellikler ile geliştirilerek üretilen Steelseries Rival 710 fiyatı, kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Ayrıca bu model hassas sensöre sahip bir tasarımdır. Ürünü tamamen kişiselleştiren öge ise OLED ekran özelliğidir. Duyarlılık ayarına, oyun içi istatistiklere ve tek düğme ile anında haritaya erişim iznini sunar. Bu sayede kaliteli bir oyun deneyimi ile eğlenceyi zirvede yaşatır.

Müşteri Deneyimi ile Steelseries Rival 710

Müşteri Deneyimi ile Steelseries Rival 710

Sahip olduğu gerçek zamanlı bildirim özelliği sayesinde Discord gibi platformlardan gelen bildirimler görüntülenebilir. Hassasiyet ayarlamaları, tuş atamaları ve profil değişikliği gibi birçok alanı anında yenilenebilir. Oyun içi olayları hissetmenizi sağlayan mouse kritik anlarda hızlı karar vermenize yardımcı olur. Steelseries Rival 710 oyuncu mouse fiyatları her kesime hitap eder. Ayrıca sahip olduğu alarm yönü ile yoğunluktan titreşime kadar dilediğiniz gibi kişiselleştirilebilir. Mouse pad üzerindeki hareket mesafeniz ile ekranda gözüken aynıdır. Hızlandırma, takip hatası ve geciktirme gibi sorunlar ile karşılaşmazsınız. Steelseries Rival 710 oyuncu mouse kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorum bölümüne yazarlar. Bu sayede ilk kez alan müşterilerin detaylı bilgi sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Steelseries Rival 710 oyuncu mouse yorumları bölümünde bulunan yazıları okuyarak ürün ile ilgili kapsamlı bilgi edinebilir ve Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.