Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Ps4 Oyun

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TunelShop Satıcı Ünvanı: ERHAN GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3920254195
    Bu ürün TunelShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 PS4 Oyun

Ubisoft Tom Clancy's the division 2 PS4 oyun 3307216080442 sizlere gerçeklik hissi yaratan bir his vererek oynamanızı sağlar. Adeta içinde hissederek oyuna konsantre olmanızı sağlar niteliktedir. Çevrimiçi oynanan bu ürün 16 kişiye kadar destek verir. PS4 Division 2 açık aksiyon oyunudur. Ulusun çöküşünü engellemek için oyuncuları en iyi korunan Washington DC'ye götürür. Oyun esnasında size zihnen hareket halinde hissettirir. Ürünün içinde ikonik mekanlar, açık dünya, özgün bir çevre tasarımı vardır. Ek olarak hem terk edilen hem kalabalık olan şehirler mevcuttur. Hikayede başkenti ele geçirmeye çalışan gruplara karşı mücadele vererek geriye kalan toplumu korumaya çalışırsınız. Sivillerden destek alarak düşmanları ülkeden arındırır ve başkenti ele geçirmelerine engel olursunuz. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz 4 kişilik bir takımla birlikte savaşabilirsiniz.

  • Açık aksiyon
  • Gerçeklik hissi
  • Özgün tasarım

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Özellikleri

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Özellikleri

Ubisoft The Division 2 sizlere çevrimiçi oynama imkanı sağlar. İsterseniz 16 oyuncuya kadar beraber oynayabilirsiniz. Amacınız başkenti düşmanların ele geçirmesine mani olmaktır. Düşmanları şehirden çıkarmanız gerekir. İkonik ve özgün bir çevre tasarımı ile sizlere bazen terkedilen bazen kalabalık görünen şehirler sunar. Başkenti ele geçirmelerine engel olup halkın güvenliğini sağlamanız gerekir. Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 size keşifler yaptırarak ilerleme kaydetme imkanı sağlayan aksiyon dolu ve nişancı yapıdaki bir üründür. Elit ajanlar ile beraber şehri çöküşten kurtarmaya çalışırsınız. Arkadaşlarınızla güçlü ekip kurarak çevrimiçi bir şekilde ürünü oynayabilirsiniz. Ürün içerisinde verilen zorlu görevleri böylece kolay yerine getirebilirsiniz. Şehir halkını düşmanlardan kurtarabilirsiniz. Bu sayede başkenti ele geçirmelerine engel olursunuz. Size eşsiz bir oyun keyfi yaşatmayı hedefleyen Tom Clancy’s The Division ile aksiyonu hissedebilirsiniz.

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Ps4 Kullananlar

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Ps4 Kullananlar

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 PS4 oyun 3307216080442 kullananlar eşsiz bir tasarıma sahip olduğu için keyifle oynandığını belirtir. Arkadaşlarınız ile birlikte güçlü bir ekip kurarak çevrimiçi oynayabilirsiniz. Gerçeklik hissi yaratan Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 PS4 oyun 3307216080442 yorumları pozitif yöndedir. Oyunseverler ürünün özgün bir çevre tasarımına ve açık bir dünya düzeneğine sahip olmasını olumlu karşılar. Ayrıca 16 oyuncuya kadar kişi dahil edebilmek ise keyifli bir deneyim sunar. Üstün kalitesi ile oyun sırasında herhangi bir sorun meydana gelmez. İsterseniz bireysel isterseniz ekibiniz ile online olarak oynayabilirsiniz. Ülkenizi işgalden kurtarıp halkınızı koruyabilirsiniz. Böylece şehrinizi de düşmanlardan kolaylıkla temizlersiniz. Ürünün eşsiz çevre tasarımı ve ikonik mekanları bazen kalabalık bir şehir iken bazen terk edilen harap şehirlere döner. Eğlenceli vakit geçirmek için ürünü satın alabilirsiniz.

Tom Clancy's The Division 2 Ps4 Fiyatları

Tom Clancy's The Division 2 Ps4 Fiyatları

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 PS4 oyun 3307216080442 fiyatları yüksek kalitesi rağmen değişik bütçelere de uygundur. İsterseniz tek başınıza başka insanlarla oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla anlaşıp ekip kurarak online oyuna devam edebilirsiniz. Şehri düşmanlardan arındırarak başkentin işgal edilmesine engel olabilirsiniz. Oyun esnasında kendinizi adeta bir savaşçı ve kurtarıcı olarak hissedebilir ve şehir halkını kurtararak kahraman olabilirsiniz. Ürünün eşsiz tasarımı sayesinde kendinizi o mekanda gerçekten savaşır gibi hissedersiniz. Dilerseniz 16 kişiye kadar takım kurarak güçlü bir şekilde savaşabilirsiniz. İkonik bir mekan tasarımı sunularak gerçeklik hissi pekiştirilir. Açık aksiyon olan bu ürün ile hedeflere nişan alabilirsiniz. Terk edilen şehirleri düşmandan temizleyerek halkınızı koruyabilir, onları mutlu edebilirsiniz. Siz de bu özgün tasarımlı Tom Clancy's The Division 2 PS4 ürününü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.