5
Diğer Şarküteri Ürünü kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Veggy Tofu 300gr

142 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
6 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179 TL171 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veggy Tofu 300gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kRcFood Satıcı Ünvanı: HAKAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050449574
    Bu ürün kRcFood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • İçindekiler: Su, soya fasulyesi, magnesium klorür, tuz
  • *Alerjen olarak soya içermektedir.
  • Veggy Tofu’nun eşsiz lezzeti özel bir soya çeşidinden geliyor. Kullandığımız bu soya çeşidini ülkemizde ektiriyoruz. Üstelik gübresiz ve ilaçsız, doğal tarım. Bu leziz tofu ile hazırlanabilecek yemekler neredeyse sınırsız kızartın, soslayın, tatlılarda bile harika lezzetler yaratın.
Geri Bildirim Ver

Veggy Tofu 300 gr

Organik ve bitkisel içerikler sadece spor ile ilgilenen değil, sağlıklı beslenmeyi seven her grubun dikkat ettiği ürünlerdir. Kolesterol içermeyen yapısı ile hayatın her anında tüketebilmek için hazırlanan Veggy Tofu 300 gr ürün sağlıklı ve doğal yaşamı destekleyen bir besindir. Küçük ve rahat taşınabilir paket tasarımı vardır. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Tofu, organik bitkisel ürün olmasından dolayı beğeni alır. Aynı zamanda sağlık açısından katkı maddesi ve kimyasal içermeyen ürün, herkes tarafından tercih edilebilir. Hoş görünümü ile kullandığınız yemeklerde kendini gösterir. Sofradaki yemeklere lezzet katar. Bitkisel içerikli bu ürün, hafif yapıya sahip olması uzun bir süre tokluk hissi verir. Böylelikle sağlıklı kilo takibi yapabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde bozulma problemi yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Lezzetli tat
  • Organik ve bitkisel
  • Kaliteli yapı

Veggy Tofu 300 gr Özellikleri ve Avantajları

Veggy Tofu 300 Gr Özellikleri ve Avantajları

Bitkisel Veggy Tofu lezzeti herkesin beğenerek tükettiği bir lezzettir. Organik yapıya sahip olan bu gıda, antioksidan desteğiyle müşteriler için avantaj sağlar. Bu sayede özellikle kalabalık aileler tarafından sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Organik olan gıdanın içinde su, soya fasulyesi, magnesium klorür ve tuz vardır. Bu içeriklerin bitkisel olması ve yemeklerinizdeki lezzete olan katkısı sizi her anlamda memnun eder. Vejetaryenler için özel formülü beğenilen bir niteliğidir. Kızartarak, soslayarak kullanılan ya da tatlılarda bile harika lezzetler oluşturmanızı sağlayan ürün, kimyasal ve trans yağ içermez. Küçük alanda kolaylıkla muhafaza edilen Veggy, 300 gr ağırlığında olması ile dikkatleri üzerine çeker. Bu markayı her zaman güven içinde tercih edebilirsiniz. Pratik kullanımıyla ön planda olan Veggy Tofu 300 gr satın alarak, ihtiyaç duyulan her sofrada kolaylıkla değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Yapısıyla Dikkat Çeken Veggy Tofu 300 gr Fiyatı

Kaliteli Yapısıyla Dikkat Çeken Veggy Tofu 300 Gr Fiyatı

Veggy, unlu bir mamuldür. Oldukça lezzetli tadı ve hoş kokusu olan bir baharat çeşnisidir. 1 paketiyle birden fazla yemek yapmak için sıklıkla tercih edilen bir üründür. Pratik kullanımı, bu ürünün beğenilen özelliğidir. Ayrıca her yaştan insanın damak tadına uyabilen bir yiyecektir. Ürünün bitkisel olması, birçok kişinin vazgeçilmezidir. Katkı maddesiz olması ile günlük kullanımda ön plana çıkar. Her koşulda ve ortamda 300 gr ambalajı ile hiçbir sorun olmadan saklayabilirsiniz. Vejetaryenler ve kokuya hassasiyeti olanlar rahatlıkla kullanabilir. Lezzeti ile dikkat çeken emsalsiz Veggy Tofu 300 gr fiyatı, ürünün tüm avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Beyaz renkli olan bu gıda ürünü, sofranın her yerinde cazip görüntüsüyle kendini belli eder. Siz de lezzetli aroması olan kaliteli bir gıda için markanın bu ürününe göz atabilirsiniz.

Memnuniyet İçeren Veggy Tofu 300 gr Yorumları

Memnuniyet İçeren Veggy Tofu 300 Gr Yorumları

Anadolu’nun verimli topraklarında yetişen, kimyasal gübrelerin ve sentetik ilaçların kullanılmadığı ekinlerden elde edilen soya fasulyesi, doğal tarımın sonucunda eşsiz bir lezzet kazanır. Soya fasulyesi sütü sayesinde hazırlanan Tofu, kesilen sütün hijyenik şekilde ve tamamen doğal yöntemlerle işlenmesi ile paketlemeye hazır hale gelir. Hava geçirmeyen özel ambalajlar içinde uzun bir süre boyunca ilk günkü lezzetli tadını kaybetmez. Uzun süre herhangi bir bozulma ve şekerlenme olmayan ürün, pratik kutu şeklinde kullanımı ile müşteri için avantajlıdır. Hafif yapıya sahip olan bitkisel içerikli bu ürün, uzun bir süre tokluk hissi vermesi sağlıklı kilo kontrolü yapmanızı sağlar. Veggy Tofu 300 gr yorum kısımlarında yer alan görüşler, gerçek müşterilerin deneyimlerini yansıtır. Trendyol aracılığıyla bu deneyimleri okuyarak ürünü değerlendirebilirsiniz. Uygun fiyat avantajı ile de güvenle satın alabilirsiniz.