2
Network Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

A-Link Ralink RT5370 Kali Linux Wi-Fi Adaptör USB Monitor Mode

799,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

A-Link Ralink RT5370 Kali Linux Wi-Fi Adaptör USB Monitor Mode

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fikir sahibiyiz bilişim teknolojileri Satıcı Ünvanı: ZAFER SATILMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3080349816200015 Vergi Kimlik Numarası: 7520133104
    Bu ürün fikir sahibiyiz bilişim teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz kullanma kitapçıklarında klavuzlarında yada teknik servis kayıtlarında internet bağlantısı için RT5370 uyumludur şeklinde belirtilen tüm uydu cihazlarında sorunsuzca çalışmaktadır. Kali Linuxta Monitör Modda Çalışmaktadır. Açıklama: Mini taşınabilir USB 2.0 tasarım IEEE 802.11n (taslak 2.0), IEEE 802.11g, IEEE 802.11b standartlarına uygundur Iki çalışma modu sağlar dinleme ve transfer MIMO teknolojisi, kablosuz iletim hızlarını 150 mbps\’ye kadar yapar CCA teknolojisi, kanal çatışmalarını otomatik olarak önleyerek sinyal kararlılığınızı artırır Hızlı güvenli kurulum,için WPS ile uyumludur Kablosuz güvenlik şifrelemesi QSS destekler WPA/WPA2 ve 64/128/WPA-PSK şifrelerinin yanı sıra WPA2-PSK bit wep\’i destekler WIN2K, XP, VISTA, WIN7, MAC, LINUX işletim sistemini destekler Yüksek verimli kablosuz bağlantılar için kablosuz dolaşım teknolojisini destekler 802.11b/g/n cihazlarıyla sorunsuz bir şekilde uyumludur Özellikler: Yonga seti Ralink: RT5370 Kablosuz standartlar: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b Frekans bandı: 2.4 GHz ISM (endüstriyel bilimsel tıbbi) bant En yüksek verim: 150 Mbps Kanal: 1--14 kanal (evrensel alan seçimi) Veri güvenliği 16/128-bit WEP şifreleme WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, TKIP/AES Destek işletim sistemi: Windows 2000, XP, Vista, Win7, Linux, MAC Ana bilgisayar arayüzü: yüksek hızlı USB2.0/1.1 arayüzü Anten kazancı: 2dBi Çalışma sıcaklığı: 0oC-40oC Depolama sıcaklığı:-20oC-75oC Çalışma nemi: 10%-90% RH, (yoğuşmasız) Depolama nemi: 5%-95% RH, (yoğuşmasız) Paket boyutu: 14.8*9.8*1.8 cm Paketlenmiş ağırlık: 36g Paket içeriği: Anten ile 1 x USB kablosuz lan kartı Sürücü bağlantısı: Windows 8 ve üzeri için hiçbir sürücü ve yardımcı yazılım kurmanıza gerek yoktur. Çünkü Win 8 ve üzeri sürümler ürünü otomatik olarak tanımakta ve tak çalıştır özellikli kullanılabilmektedir...
Geri Bildirim Ver

A-Link Ralink Rt 5370 USB Wi-Fi Wireless Adaptör Kali Linux Monitör Mod ve Uydu Alıcısı Uyumlu

İnternet insanların hayatının önemli bir parçasıdır. Gelişen teknoloji ile pek çok şey internet aracılığıyla yapılır. Bu nedenle aslında internet artık bir lüks değil ihtiyaçtır. İnternete kablosuz bağlanma imkanı olmayan cihazlarda Wi-Fi kullanılabilmesi için üretilen A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi wireless adaptör Kali Linux monitör mod ve uydu alıcısı uyumlu model fonksiyonel yapısıyla öne çıkar. Yeni nesil teknoloji ürünü olan Ralink wireless adaptör, elinizde bulunan eski bilgisayarlardan dahi internete bağlanma imkanı sunar. Bu açıdan oldukça kullanışlı bir ürün olarak dikkat çeker. İşlevselliği ve kalitesi ile beğeni kazanan ürün, kablosuz bağlantı özelliği bulunmayan cihazlar için kullanılır. Boyutunun küçük olması nedeniyle her yere taşınabilen ürün, internet sağlayıcısı olarak hizmet verir.

  • Taşınabilir boyut
  • Güvenli kurulum
  • Yüksek hız

A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi Adaptör Kali Linux Uyumlu

A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi Adaptör Kali Linux Uyumlu

İnternete erişimin bir gereklilik olduğu günümüzde büyük bir kolaylık sağlayan ürün, her an kullanım sağlamanıza imkan verir. 14.8*9.8*1.8 cm ölçülerine sahip ürün küçük olması sayesinde her yere taşınabilir. Bu da internete erişim kolaylığı sağlar. İnternet için kullanılan modeme elinizde bulunan cihaz bağlanmıyor ise Ralink Wi-Fi adaptör satın alarak bu problemden kurtulabilirsiniz. Farklı bağlantı türlerine sahip olan Ralink RT5370 Kali Linux sizi yeni bir cihaz satın almaktan kurtarır. Ürün pratik ve kaliteli bir yapıya sahip olması nedeniyle oldukça rağbet görür. Kurulum açısından da zorluk çıkarmayan ürün, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi wireless adaptör Kali Linux monitör mod ve uydu alıcısı uyumlu yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve özellikleri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

A-Link Ralink RT 5370 Wi-Fi Uydu Alıcısı Uyumlu Avantajları

A-Link Ralink RT 5370 Wi-Fi Uydu Alıcısı Uyumlu Avantajları

Hızla gelişen teknolojinin sunduğu avantajlardan biri de kolay ulaşılabilir olmasıdır. Bunun örneklerinden biri olan Wi-Fi adaptör, internete erişimi pek çok cihazdan ulaşılabilir kılması ile öne çıkar. İşlevsiz cihazları daha fonksiyonel kılması yönünden de öne çıkan ürün eski nesil bilgisayarlarda da internete erişimini mümkün kılar. Bu sayede cihazlar pasif olmaktan çıkar. Bilgisayarların yanı sıra kablosuz internet özelliği bulunmayan LED TV ve ilk nesil smart TV’lerin internet bağlantısı da bu Wi-Fi adaptör ile sağlanabilir. A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi wireless adaptör Kali Linux monitör mod ve uydu alıcısı uyumlu satın alarak internete bağlanmayan cihazları daha işlevsel hale getirebilirsiniz. Ürünle alakalı merak ettiğiniz detaylara özellikler, görseller ve yorumlar kısmından ulaşmanız mümkündür. İnceleme yaptıktan sonra ihtiyaç duyduğunuz anda evinizin konforunda siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi Adaptör Kali Linux Fiyatı

A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi Adaptör Kali Linux Fiyatı

Günümüzde insanlar daha hızlı sonuç alacağı ürünlere yönelmek ister. Özellikle zamanı ve enerjiyi verimli kullanmak adına tercihini maksimum verim alacağı üründen yapmak oldukça mantıklıdır. Bu anlamda Wi-Fi adaptör gerek kalitesi ile gerekse de fonksiyonel tasarımıyla işlevsel bir ürün olarak öne çıkar. Hız konusunda da etkin bir sonuç veren ürün, taşınabilir olmasıyla pratik bir kullanıma sahiptir. A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi wireless adaptör Kali Linux monitör mod ve uydu alıcısı uyumlu fiyatı uygun aralıklarda yer alır. Basit kurulumu ile herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir olan ürün, gelişmiş özellikleri ile ilgi görür. A-Link Ralink RT 5370 USB Wi-Fi wireless adaptör Kali Linux monitör mod ve uydu alıcısı uyumlu kullananlar tarafından da beğenilir. Ürüne Trendyol üzerinden ulaşıp satın alabilirsiniz.