Biomed Superwhite Diş Macunu 100 Ml

95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biomed Superwhite Diş Macunu 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Murat Ünlü Satıcı Ünvanı: MURAT ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4540372511200001 Vergi Kimlik Numarası: 9140264324
    Bu ürün Murat Ünlü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biomed Superwhite Diş Macunu 100 ml, günlük diş bakımı için ideal bir üründür.
  • Diş minesinin hassas bir şekilde beyazlatılmasına yardımcı olur. Etkileyici ve beyaz bir gülümse için tercih edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Biomed Superwhite Diş Macunu 100 ml

Herkes, birbirinden farklı yollar deneyerek sağlıklı ve temiz bir ağız görünümüne sahip olmak ister. Sağlıklı dişlerin ve bembeyaz gülüşlere ek olarak ferah bir nefes de insanlar üzerinde etkili bir izlenim bırakmanıza yüksek oranda yardım eder. Aynı zamanda ağız sağlığınının iyi bir durumda olması vücutta görülen veya görülmesi muhtemel olan pek çok rahatsızlığın da önlenmesine veya iyileşmesine olanak tanır. Dişlerin doğru macun ve fırça ile her gün düzenli olarak fırçalanması işlemi; bakteri, diş eti iltihabı ve tartar gibi önemli ağız problemlerinin de önüne geçer. Biomed Superwhite diş macunu 100 ml, içerisindeki tamamen doğal bileşenler ve bitki özleri sayesinde her yaş için rahatlıkla kullanım imkan tanır.

  • Ekstra doğal beyazlık
  • Etkili ve kalıcı çözüm
  • Her diş tipi için kullanım imkanı

Kullanışlı Özellikleri ile Biomed Diş Macunu

Kullanışlı Özellikleri ile Biomed Diş Macunu

Biomed macunu, bir tüp içerisinde net 100 gram macun bulundurur. Ürünün içerisinde peg, paraben ve florür bulunmaz. Florürün bulunmamasının sebebi; ağzınızı çok iyi bir şekilde durulasanız dahi vücutta birikme gibi kötü bir özelliğinin olmasıdır. Florür, vücutta fazla bir oranda biriktiği veya depolandığı zaman, özellikle kemikler ve beyin sağlığı açısından, çeşitli sorunlara yol açabilir. Aynı zamanda tiroit hormonunun da azalmasına neden olabilir. Macunun içeriğinde sls, yani sodyum loril sülfat da yer almaz. Sls, diş fırçalarken macunun köpürmesi sonucunu ortaya çıkaran ve kimyasal deterjan niteliğinde bir elementtir. Bu nedenle Biomed Super White, ağız içerisindeki sıvıyla temas ettiğinde yoğun bir köpürme ortaya çıkmaz. Dişlerinizin beyazlaması için yapay boyalar ya da tatlandırıcılar yerine sulu silika ve Hindistan cevizi gibi doğal beyazlatıcılar tercih edilir.

Biomed Diş Macunu Kullanım Şekli ve Avantajları

Biomed Diş Macunu Kullanım Şekli ve Avantajları

Biomed macun ile ağız bölgenize aşırı bir kuvvet uygulamadan, nazik hareketlerle fırçalama işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Aksi halde diş minelerine zarar vereceği gibi istenmeyen aşınmalara da neden olur. Fırçanıza boylu boyunca Biomed Superwhite diş macunu sıkılması doğru bir yöntem değildir. Leblebi boyutundaki miktar, ağız temizliği için oldukça yeterlidir. Aynı zamanda fırçaya sıkılan macunun, fırçalama işlemine geçmeden önce ıslatılmaması da gerekir. Ağız içerisinde macununun köpürmesine yetecek miktarda sıvı bulunur. Dişler, fırçanın yarısı dışarıda kalacak şekilde bir eğim verilerek fırçalanmalıdır. Sırasıyla ön yüz, iç yüz ve kenarlar fırçalanmalıdır. Macun tüpünün açıkta kalan üst kısmına kir ya da toz parçacıklarının yapışmaması için fırçalama işleminde sonra tüpün kapağını kapatmaya dikkat etmeniz gerekir. Her gün, öğünlerden sonra düzenli olarak ağız bakımı yapanlar sağlıklı dişlere sahip olur.

Bütçenize Uygun Biomed Diş Macunu Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Biomed Diş Macunu Fiyatı ve Yorumları

Biomed Superwhite diş macunu 100 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürün, silindir şeklindeki bir tüp içerisinde yer alır. Macunun dışarıdan hava alarak reaksiyona girmemesi için tüpün iç kısmı özel bir kaplama ile özenle kaplanır. Ürünü tüpün uç kısmından hafifçe sıkarak kolaylıkla kullanabilirsiniz. Biomed macun, dişlerin daha beyaz görünmesi için sadece üst yüzeyde görülen lekeleri hedef almaz. Diş minesinin altında oluşan iç lekelerin de giderilmesi için büyük bir çaba gösterir. Biomed Superwhite diş macunu 100 ml yorum ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ferah bir nefese, sağlıklı ve beyaz ağıza sahip olabilirsiniz. Her türdeki ağız yapısına uygun olan ve kolay uygulama imkanı sunan bu doğal içerikli diş macununa Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.